Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yeni kulceyi alana kadar topigi acalım bari.Woww süper fikir
Benimde kulcelerimin gariban kaldı ya insallah 7 Mart da aldigim maaşla 1gr da olsa alabilirim
Ozaman o basliga
Sagol cnm
Sagol cnm
İcerden 2 calisan elaman kacirtcam esime
Kendime calistirtcam
Yeni bir dunyaya acilip is hayatina atilmayi dusunuyorum gencler
Uzun adama rakip geliyorumSen dünyayı bile yönetirsin be o ışık var![]()
Bence süper. Olsun başlık. Hanı ben şöyle düşünmüştüm ilk birikime merak saranlar icin goog amcaya yazdığı da çıkan bisi olsun diye düşünmüştüm.ama senin başlık süper bu olsun
Fikir begenilirse yarin acalim yeni dukkaniBence süper. Olsun başlık. Hanı ben şöyle düşünmüştüm ilk birikime merak saranlar icin goog amcaya yazdığı da çıkan bisi olsun diye düşünmüştüm.ama senin başlık süper bu olsun
Bence süper. Olsun başlık. Hanı ben şöyle düşünmüştüm ilk birikime merak saranlar icin goog amcaya yazdığı da çıkan bisi olsun diye düşünmüştüm.ama senin başlık süper bu olsun
Hadi cnm :)Google amcaya damacana kumbara yazıncatr_lelli nin pet şişe kumbara sinin fotosu çıkıyor :)
Baktim hemen bende sen soyleyince gordum cnm :)Bak foto ekliyorum Eki Görüntüle 1783731 Eki Görüntüle 1783732
Allah yardimcisi olsunAyy tam indiğim durağın orda kaza olmuş yaa motorsikletli birine çarpmis araba polis ambulans kaynıyor korktum cok yaklasip bakamadim dua edip gectim allahim sen yardımcıları ol şifalar ver ailelerine sabır ver off akşam akşam moralim yerle bir oldu ya
Allah şifa versiinAyy tam indiğim durağın orda kaza olmuş yaa motorsikletli birine çarpmis araba polis ambulans kaynıyor korktum cok yaklasip bakamadim dua edip gectim allahim sen yardımcıları ol şifalar ver ailelerine sabır ver off akşam akşam moralim yerle bir oldu ya
yazdım hakkaten yaaaGoogle amcaya damacana kumbara yazıncatr_lelli nin pet şişe kumbara sinin fotosu çıkıyor :)