• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

espoyraz espoyraz sen basliga ne diyosun üstad.

Kücük düsün büyük olsun!

espoyraz espoyraz sen basliga ne diyosun üstad.

Kücük düsün büyük olsun!
Bence süper. Olsun başlık. Hanı ben şöyle düşünmüştüm ilk birikime merak saranlar icin goog amcaya yazdığı da çıkan bisi olsun diye düşünmüştüm.ama senin başlık süper bu olsun

Bence süper. Olsun başlık. Hanı ben şöyle düşünmüştüm ilk birikime merak saranlar icin goog amcaya yazdığı da çıkan bisi olsun diye düşünmüştüm.ama senin başlık süper bu olsun
Fikir begenilirse yarin acalim yeni dukkani
Besler buyuturuz artik.

Google amcaya damacana kumbara yazınca tr_lelli tr_lelli nin pet şişe kumbara sinin fotosu çıkıyor :)

Ben leke tedavisi gordum
Burdada paylasmistim
Goren hala uye olup msj atiyo
Dr ismi icin belki 10kisiye verdim adres
Dr ismi falan
Gidipde bana geri donus yapanlar oldu falan
Gecen biri yine msj atti adres verdim
Sonra bana msj atti yine dr gitmis

Adam kacti be

İyi doktordu nerede kim bilir
Nazarr ettiler adama kacti gitti adam.

Hadi cnm :)
Esim görse şooook!

Bak foto ekliyorum
2016-02-26 22.17.00.webp
2016-02-26 22.16.29.webp

Ayy tam indiğim durağın orda kaza olmuş yaa motorsikletli birine çarpmis araba polis ambulans kaynıyor korktum cok yaklasip bakamadim dua edip gectim allahim sen yardımcıları ol şifalar ver ailelerine sabır ver off akşam akşam moralim yerle bir oldu ya

Ayy tam indiğim durağın orda kaza olmuş yaa motorsikletli birine çarpmis araba polis ambulans kaynıyor korktum cok yaklasip bakamadim dua edip gectim allahim sen yardımcıları ol şifalar ver ailelerine sabır ver off akşam akşam moralim yerle bir oldu ya
Allah yardimcisi olsun :(

Allah şifa versiin

Back
X