• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

tr_lelli tr_lelli okurkeen yoruldum valla :KK48:
Valla kankisi bi de ev de napiyosun ki? ne is varki? diyenler, esler falan oluyo ya sinir oluyorum
Yapmada dur bakim.

Oglum gelcek acım
Esim gelcek acım

Arkadasim diyete baslamis 10günde 2.5kilo vermis

Sabah ogle aksam ne yerse atcak banada (uyabilirsem tabiki bu bos bogazlikla)

Bi kaybolsam soyle 10-15gün
Bulamasalar keskemm

tr_lelli tr_lelli

o lafları evde hiçbişey yapmayanlar söylüyorda ondan boşver

biraz dikkat edersen verirsin kanki inanıyorum :KK48:

eyyay eyyay Canım 2 güne bir 2 ye katlıyor değer
10 gün bekle 5 haftalığı geçince kese görülür
bu arada kanaman yoksa sıkıntı yoktur banada dedi doktor hemen heveslenme diye
ama allahın izni ile bi sıkıntı olmadı
stres yok sana bebeğim
canım kanama gibi değilde sabah kahve leke oldu kılcal damarımsı bişi de vardı içinde ya ondan panik oldumm

sen bilirsin canım cumaya kadar için rahat rahat beklersin inşallah

bende doktoru dinledim 10 gün sonra gel test yaparız yine şuan görünmüyor dedi
meğer düşük riskim varmış kanı tekrarlamış olsaydım
az yükseldiği için anlayacaktım bir terslik olduğunu rapor alırdım yatardım evde belki

amacım seni korkutmak değil aslaa bu konularda biz kadınlar çok fazla endişeli ve sabırsız oluyoruz
açrşamba tekrar kan vermeyi düşünüyorum canım yaa cumayı bekleyemeyecem sanırım

kızlar eşim için hastaneye gittik ve yarın işe başlayacak iş kazası gecirmişti biliyorsunuz cok sükür iyi artık ve işe baslıyor
hastane dönüşü gezdik göl kenarı küçük bi köy vardı yol üstünde cay içtik manzara temiz hava kafa dagıttık
hamilelik durumunu da sürece bıraktım
dikkat edecem kendime ama cokta üstüne düşmeyecem
çarşamba kan vercem cuma doktora gidecem haftaya yıne gidecem
hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık

kızlar eşim için hastaneye gittik ve yarın işe başlayacak iş kazası gecirmişti biliyorsunuz cok sükür iyi artık ve işe baslıyor
hastane dönüşü gezdik göl kenarı küçük bi köy vardı yol üstünde cay içtik manzara temiz hava kafa dagıttık
Oh en güzelini yapmissiniz.insana iyi geliyor vallaha temiz hava.

Yatakları topladim

Evi supurdum

Ispanagi yıkadim pisirdim ne ıspanakmis hep sap, sapları cok uzunmus.

Kuru dolmalar haslandi dolcak

Pilavim vardi yanina tavuk izgara yapicam.

Mayalı hamur var dolapda pizza yapcaktim dün annem yapmıs sıpa yemis yani lavas yaparım ben de aksama

Kek ve kurabiye kaldı
Bebis seviyorum simci

Bi de aksama bi ablam var o gelcek is cikisi telf etti oglu var askerdr para yolluyo esim ona netten onun icin ugricak.

Oyh yazarken yoruldum :)

Sıpayı almaya gidicen birazdan.

Sabah az uyumam yetti yani hepsi bir araya geldi
Kız maşallah sana sen bu kadar enerji harciyon da fazla kilonmu var yani

Ohh stresi bırak cnm
Dag bayir orman gez temiz hava al
Cok stres ve takinti da yapma
Genis ol
Zamana bırak dua et, esma cek

Veledi aldım okuldan doyurdum
Kurudolmamida doldurdum pisiyo
Bulasik yikadim
Simdide ese yemek hazirlicam
Sonra abla gelir
Cay meyve faslı esmami ceker uyurum insAllah.

kızlar kafam karışık yıne eşimin iş yeriyle ilgili dava cekilsin diye teklifler geliyor.kafam cok karışık.üstler yanmayacak altlar da yanmamak için her seyı göze alıyor valla.offf ne buş imdi

Kızlar selam..hafta sonu benim ufaklık hastalandı..Grip oldu sandık.boğaz agrısı ve ateş vardı..Calpol falan vdrdim..iki gecedir doğru dürüst uyumadı..Sabahda bir kalktımki koltuk altlarını kaşıyor..noldudedim bir açtınki cücut kıokırmızı döküntü:(korktum..mecbur ise gittim..Etute gidyor sabalari mormalde.Ama aklim kaldi onda:(isyerinden 2 gun rapor aldim geldim eve ..cocugu dr a goturdum ..Tahmin ettigimiz oldu kizil hastaligi dokmus meger:(10 gunluk antibiyotik verdi dr..1 haftada okula gitmek yok.Rapor verdi..simdi yatiyor..dokuntulerde kasinio bide:(belki merak edersjniz ddim yazayim dedim:(bizden simdilik bu kadar..

Kızlar selam..hafta sonu benim ufaklık hastalandı..Grip oldu sandık.boğaz agrısı ve ateş vardı..Calpol falan vdrdim..iki gecedir doğru dürüst uyumadı..Sabahda bir kalktımki koltuk altlarını kaşıyor..noldudedim bir açtınki cücut kıokırmızı döküntü:KK43:korktum..mecbur ise gittim..Etute gidyor sabalari mormalde.Ama aklim kaldi onda:KK43:isyerinden 2 gun rapor aldim geldim eve ..cocugu dr a goturdum ..Tahmin ettigimiz oldu kizil hastaligi dokmus meger:KK43:10 gunluk antibiyotik verdi dr..1 haftada okula gitmek yok.Rapor verdi..simdi yatiyor..dokuntulerde kasinio bide:KK43:belki merak edersjniz ddim yazayim dedim:KK43:bizden simdilik bu kadar..
Ayy gecmis olsun kuzuma ya :(
Nasil olcak canım 1hafta annendemi durcak?

Sen mecbur ise gideceksin

Oglumda bogazim agriyo diyo insAllah hasta olup derslerinden geri kalmaz.

eyyay eyyay nasıl olcak o öyle neticede is kazası bu
Peki davayi cekmezseniz esinin isinden olma ihtimali falan var mı?

Bende bu bogaz varken benden bi cacık olmaz

Dolma piser pismez 4tane hüplettim bile sicak sicak :KK51:

Esim mac izlemeye annemlere cikti
kuzu ödeve oturdu
Ben ablayi bekliyorum.

eyyay eyyay nasıl olcak o öyle neticede is kazası bu
Peki davayi cekmezseniz esinin isinden olma ihtimali falan var mı?
yok ama sadece idareden baskı görme durumu olur.devlet işi.
kaza ama eşimin çalıştığı yerde sorumlu amirlerden önce karışık biraz durum,çekerseniz tayınınızı yaparız filan deniyor
yani istamıyorum ceza alsınlar dıyorum ama topu alttakılere yapıyorlar bu kez de biz söyledik yapmamışlar dıyeceklermiş off anlamadım ne bıcım bu iş

Back
X