- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kankisi bi de ev de napiyosun ki? ne is varki? diyenler, esler falan oluyo ya sinir oluyorum
Ayy su saatlerde sıpayi almaya gitmek nasil zor geliyo anlatamamtr_lelli
o lafları evde hiçbişey yapmayanlar söylüyorda ondan boşver
biraz dikkat edersen verirsin kanki inanıyorum![]()
zamanla artıyorsa normal ama düşerse kimyasal gebelikmiş canım
canım kanama gibi değilde sabah kahve leke oldu kılcal damarımsı bişi de vardı içinde ya ondan panik oldummeyyay Canım 2 güne bir 2 ye katlıyor değer
10 gün bekle 5 haftalığı geçince kese görülür
bu arada kanaman yoksa sıkıntı yoktur banada dedi doktor hemen heveslenme diye
ama allahın izni ile bi sıkıntı olmadı
stres yok sana bebeğim
açrşamba tekrar kan vermeyi düşünüyorum canım yaa cumayı bekleyemeyecem sanırımsen bilirsin canım cumaya kadar için rahat rahat beklersin inşallah
bende doktoru dinledim 10 gün sonra gel test yaparız yine şuan görünmüyor dedi
meğer düşük riskim varmış kanı tekrarlamış olsaydım
az yükseldiği için anlayacaktım bir terslik olduğunu rapor alırdım yatardım evde belki
amacım seni korkutmak değil aslaa bu konularda biz kadınlar çok fazla endişeli ve sabırsız oluyoruz
Oh en güzelini yapmissiniz.insana iyi geliyor vallaha temiz hava.kızlar eşim için hastaneye gittik ve yarın işe başlayacak iş kazası gecirmişti biliyorsunuz cok sükür iyi artık ve işe baslıyor
hastane dönüşü gezdik göl kenarı küçük bi köy vardı yol üstünde cay içtik manzara temiz hava kafa dagıttık
hamilelik durumunu da sürece bıraktım
dikkat edecem kendime ama cokta üstüne düşmeyecem
çarşamba kan vercem cuma doktora gidecem haftaya yıne gidecem
hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık
Kız maşallah sana sen bu kadar enerji harciyon da fazla kilonmu var yaniYatakları topladim
Evi supurdum
Ispanagi yıkadim pisirdim ne ıspanakmis hep sap, sapları cok uzunmus.
Kuru dolmalar haslandi dolcak
Pilavim vardi yanina tavuk izgara yapicam.
Mayalı hamur var dolapda pizza yapcaktim dün annem yapmıs sıpa yemis yani lavas yaparım ben de aksama
Kek ve kurabiye kaldı
Bebis seviyorum simci
Bi de aksama bi ablam var o gelcek is cikisi telf etti oglu var askerdr para yolluyo esim ona netten onun icin ugricak.
Oyh yazarken yoruldum :)
Sıpayı almaya gidicen birazdan.
Sabah az uyumam yetti yani hepsi bir araya geldi
Kuzu 3kilo ladarOh en güzelini yapmissiniz.insana iyi geliyor vallaha temiz hava.
Ohh stresi bırak cnmkızlar eşim için hastaneye gittik ve yarın işe başlayacak iş kazası gecirmişti biliyorsunuz cok sükür iyi artık ve işe baslıyor
hastane dönüşü gezdik göl kenarı küçük bi köy vardı yol üstünde cay içtik manzara temiz hava kafa dagıttık
hamilelik durumunu da sürece bıraktım
dikkat edecem kendime ama cokta üstüne düşmeyecem
çarşamba kan vercem cuma doktora gidecem haftaya yıne gidecem
hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık
Ayy gecmis olsun kuzuma yaKızlar selam..hafta sonu benim ufaklık hastalandı..Grip oldu sandık.boğaz agrısı ve ateş vardı..Calpol falan vdrdim..iki gecedir doğru dürüst uyumadı..Sabahda bir kalktımki koltuk altlarını kaşıyor..noldudedim bir açtınki cücut kıokırmızı döküntükorktum..mecbur ise gittim..Etute gidyor sabalari mormalde.Ama aklim kaldi onda
isyerinden 2 gun rapor aldim geldim eve ..cocugu dr a goturdum ..Tahmin ettigimiz oldu kizil hastaligi dokmus meger
10 gunluk antibiyotik verdi dr..1 haftada okula gitmek yok.Rapor verdi..simdi yatiyor..dokuntulerde kasinio bide
belki merak edersjniz ddim yazayim dedim
bizden simdilik bu kadar..
yok ama sadece idareden baskı görme durumu olur.devlet işi.eyyay nasıl olcak o öyle neticede is kazası bu
Peki davayi cekmezseniz esinin isinden olma ihtimali falan var mı?