- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden sana seettirek bacıDaimAsk hosgeldin bacim
Ula bütün yol sizi okudum koptum otobüsteespoyraz @mandaliina
tr_lelli
Canınız sagolsun sizden gelen hersey başımın tacı
Eve geldim sole bi soyunip dokuniyim
Bir iki kilo daha gitsin üstümden
Çantayla tartışalım çıkıyorum 54 geliyorum la
Birde evlendigimde 42 kilo idim onu ayrıca belirtiyim suan 48 max.52 arasında gidip geliyorum
#kurudotehayir projesini gönülden destekliyorum sizden alınan yağlar çöpe gitmesin bana dot olsun puhahah![]()
Benim oglusum bile 44kiloCanta+sen bi ben edemiyonuz yahucantayla tartilinca bile bnden azsin.. Eksigim yok fazlam var
ben en son ilkokulda 42 kiloydum naptin bacim sen? Boyun kkaç kaç yasnda evlendin de 42kiloydun..
Ben erken evlenenlerden genc annelerden
Yasim 31
Oglum 11yasinda
Ne bilim ya evlendim gitti :)
Annem zorla yedirir kanki zaten raat ol.
Guzel yanlarida varyaa baya erken olmuş.
olsun mutluysan sıkıtı yok hemde cok güzel bence kocaman cocugun var
ben evlencem coocuk yapcam da 11 yaşına gelecekteee ben herhalde 50yi bulurum![]()
hoşbulldumm canım
bu saatte işten eve gelmek nasıl bi duygu allah kolaylık versin![]()
Canta+sen bi ben edemiyonuz yahucantayla tartilinca bile bnden azsin.. Eksigim yok fazlam var
ben en son ilkokulda 42 kiloydum naptin bacim sen? Boyun kkaç kaç yasnda evlendin de 42kiloydun..
:) kız suBenim oglusum bile 44kilo
Sorma kuzu agir gelir corabin altinlari:) kız sueilenn söylemek te bi çoraplarla tartilsa merak ettim 50 TL lık en az 1000kalori etkisi vardır onun
Kız gelinlik dedin de biz düğün öncesi esinle gittim gelinlik almaya bundan8sene önce bi gelinlik giydim pek güzel değildi ama aldık çünkü gelinlik 34bedendi. Kimseye olmamış indirmişler kalmış da kalmış.işte para gitmesin diye almıştım. Kiralama 500tl idi ben 250tl ye gelinlik duvak çiçek aldım hepsini.kakaladilar yaneCanik işten değil dersaneden geliyorum mali müşavirlik sınavına giricem kismetse 2 hafta sonra
Bide istanbuldayim 28 buçuk yaşındayım 2 yillik evliyim kV kişisi yoksa şiddetle evliliği öneriyorum
Kanki çok cektim nisanlilik dönemi çok yipraticiydi benim için sinir stres yaptim mi yemek yiyemiyorum ben sinirim den 2 gün ağzıma şu dahi surmedigim günleri bilirim 26 bucukta evlendim 165 falanim duyun günü gelinlik büyük geldi ya kuaförde kizlar ne uğraştı aman neyse şimdi yiyom vallaha yavaştan alıyorum
Mesela ben galeta yi çekirdekli yerim uskudarda yapan süper bi fırın var
Açmayı alırım arasına Çokokrem sürer yerim
Ama çayı kahveyi şekersiz içerim öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek yemem
:) kız sueilenn söylemek te bi çoraplarla tartilsa merak ettim 50 TL lık en az 1000kalori etkisi vardır onun
He biz anlamayik öle pirenses işi şeylerden kız kalk bi ayran koy da icek.icimiz ferahlasinSorma kuzu agir gelir corabin altinlari
Kız yerim seni kulceli güzel. Ama yakışır da sana hanı 40 TL lık çorap. 10tl yı zulaya koyKanki lelliye mi kandin sende 50 tl günün karı süper bir acitasyon sonucu benim sakalı ne çorabı yahu o paraylan güzel planlarım var maaş alsamda üstünü tamamlayip kulceleri 5lesem diorum:)))
Hemen kankaHe biz anlamayik öle pirenses işi şeylerden kız kalk bi ayran koy da icek.icimiz ferahlasin