• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Mia- Mia- yafrum valla ben canım isteyince bulmaya hiç uğraşmadım yaz gelsin öyle alırım diyom ya ben:KK53:

AsSsk AsSsk benim iştahım zaten yok o an ne istersem onu yemeye çalışıyorum. diğer türlüsü gitmiyo :)
mesela patlıcanı sevmemeye basladım :)

ev sahibi dogal gaz taktırıcakmış ayy nasıl sevindim :) kurtulcam sobadan

tr_lelli tr_lelli hayranım cnaım sana
@eilenn sen git canım yada 1 hafta izne falan çık gez dolaş
eyyay eyyay canım dikkat et kendine geçmiş olsun

Gecmis olsun canım cabuk toparlanirsin insAllah.
Biz ayni
@eilenn sinava calisiyo
Kizlarda iyi takiliyoruz.

Canım ameliyata gerk olmamsına sevindim canım.. Hadi hayılrısı olsun ..
sağolun kızlar bugun daha iyiyim.rapor aldım ygs görevını de iptal ettım evde dınlenıyorum ptsı başlıyacam inşallah.
dün doktor normal düşük dedi dış gebelik değil dedi kürtaja gerek yok dedi buyuk ksmı gıtmış dedi parca kalmaz dedi normal hayata devam et regl gibi düşün dedi
bende daha ıyıyım agrım yok kanama azaldı.bir atlatayaım da sohbte doncem inşallah.bı hafta daha ızın alayım tr_lelli tr_lelli :)

Mia- Mia- benimde yok canım üzülme normal hayatıma devam ediyorum ekstra yemiyorum

sağolun kızlar bugun daha iyiyim.rapor aldım ygs görevını de iptal ettım evde dınlenıyorum ptsı başlıyacam inşallah.
dün doktor normal düşük dedi dış gebelik değil dedi kürtaja gerek yok dedi buyuk ksmı gıtmış dedi parca kalmaz dedi normal hayata devam et regl gibi düşün dedi
bende daha ıyıyım agrım yok kanama azaldı.bir atlatayaım da sohbte doncem inşallah.bı hafta daha ızın alayım tr_lelli tr_lelli :)
Canım kötünün iyisi gibi düşün..
Hakkında hayırlııs olsun canım..Buna da şükür..

Atlatirsin insAllah canım ge hemen iyilesince

Back
X