- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
@mandaliina yavru yıllık birikim planını bende yaptım bu sene başından itibaren Allah kısmet ederse çok zorda kalmazsak süper bir birikim yapmış olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilirim benzivaslı![]()
Bilirim ben
Onlar cok ot pisiriyolla
Mumbar dolmasi yapiyolla
Ot topluyolla
senin hedef kaç pampa birbirimizi gaza getirek..@mandaliina yavru yıllık birikim planını bende yaptım bu sene başından itibaren Allah kısmet ederse çok zorda kalmazsak süper bir birikim yapmış olacağım
senin hedef kaç pampa birbirimizi gaza getirek..
ben bu ay telefon aldım kredi kartı rekora koşuyo onun ödemesini yapmadan önümü göremiyorum...
işyerinde canımı sıkan olaylar var..
ben hak hukuk bilen biriyim rapor almamak için elimden geleni yaparım ama millet yıllık izinin arkasına raporu dayıyo bide ohh.. ne bi soruşturma açılıyo ne bi işlem yapılıyor..
illa böyle mi olmak gerekiyor?
Ooooo bu yıl sonuna kadar mı? Maşallah diyeyim hemenbiz bütün kartları iptel edip taksitlendirdik
resmen kullanmamaya yemin ettik eşimle
hedef 100 gr altın inşallah
şuan 5 gr var kaldı 95 gr![]()
Valla bazen yapmak gerekiyor sanırım.canım herkes senin gibi düşünmüyor malesef iş hayatı hak hukuk üzerine kurulu değil yani
ben bile sınav yüzünden 15 gün iznimi yedim
koca yaz hastalansam anca evde olucam
ama bir yada iki kerede hasta olmadan rapor almayı düşünüyorum
çünkü bunlar hakediyor nedense bazılarının alacak izni bitmek bilmiyor her sabah işe geç kaldıkları haldeee..
Valla bazen yapmak gerekiyor sanırım.
Adam 2buçuk yıldır aynı şeyi yapıyo hiçbi yaptırım uygulanmıyor
Bugün müdüre gittim dedim eğer döndüğünde bi yaptırım uygulamazsanız aynısını bende yapıcam
Adamın taktiğine göre 5 ay yatabilirim olur mu böyle şey yaaa...
Müdür kalkmış bide 'sen yapmazsın' diyo.. Vicdanıyım ama enayi değilim neticede dedim..
Al gitsin raporu.. Hele bide maaşından kesilmiyosa (ne iş yaptığını bilmiyorum ) al gitsin..eilenn
Günaydınlar
dün köşe beğendim küçük 3.250 dedi ya
İnegöle bakıcaz da tabi ben 2-3 ay maddi durumu toparlıyım.
Ooooo bu yıl sonuna kadar mı? Maşallah diyeyim hemen
canım valla kusura bakma ama param olsada bi köşe koltuğa 3250 vermem ben
evlenirken salon takımı yemek odası yatak odası + ortopedik yatak komplesine 4500 verdik
kiracıyız dedik iyisine gerek yok ama gören herkes çok beğeniyor mobilyalarımı kimsede 4500 demiyor
bu arada modalife tan almıştık
bebeğin kordonu ordan geçtiği için tabi benimki bagdaş kurup keyif yaptıgı için göremedi dr. :)
ama erkek olabilir benımkide
canım etrafımda o kadar hamile vardı ve hala var ki sizden başka kimseden duymadım bu kadar cinsiyet değişikliğini ondan sordum yani yoksa kordon mordon biliyorum her ihtimali