- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
kızlar ya moralim bozuk biliyosunuz taksimde bi otelde çalışıyorum son zamanlarda ki olaylar hemen turizm sektörünü etkiledi.. hatta geçen hafta sonu istiklal caddesinde patlama oldu ya çalıştığım otele epey yakın
geçen ayda işler kötü diye ücretsiz izin kullandırmışlardı 3er gün herkesin maaşından kestiler
şimdi de bu ay sonu duruma bakıp küçülmeye gidilebilirmiş kimi çıkarsalar çok üzülürüm herkes ekmeğinin peşinde geçim derdinde evlilik hazırlığı yapan var yeni ev alan var çoluğu çocuğu olan var
rızkı veren Allah bunu şüphem yok
insan huzursuz oluyor yinede birde maaşımla kredi kira ve yaptığım küçük ödemeler var
sanırım bir süre birikime ara verip en azından ufak tefek borçları ikişer taksit ödeyerek temizleyeceğim
krediminde bitmesine çok kalmadı biri haziranda biride eylülde bitiyor inşallah
ondan bundan kısıp onlarıda ne kadar kısa sürede halledersem iyi olacak sanırım
sizin aklınıza gelen başka bir yol varsa beni yönlendirin kafam durdu şuan
geçen ayda işler kötü diye ücretsiz izin kullandırmışlardı 3er gün herkesin maaşından kestiler
şimdi de bu ay sonu duruma bakıp küçülmeye gidilebilirmiş kimi çıkarsalar çok üzülürüm herkes ekmeğinin peşinde geçim derdinde evlilik hazırlığı yapan var yeni ev alan var çoluğu çocuğu olan var
rızkı veren Allah bunu şüphem yok
insan huzursuz oluyor yinede birde maaşımla kredi kira ve yaptığım küçük ödemeler var
sanırım bir süre birikime ara verip en azından ufak tefek borçları ikişer taksit ödeyerek temizleyeceğim
krediminde bitmesine çok kalmadı biri haziranda biride eylülde bitiyor inşallah
ondan bundan kısıp onlarıda ne kadar kısa sürede halledersem iyi olacak sanırım
sizin aklınıza gelen başka bir yol varsa beni yönlendirin kafam durdu şuan