• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

kızlar ya moralim bozuk biliyosunuz taksimde bi otelde çalışıyorum son zamanlarda ki olaylar hemen turizm sektörünü etkiledi.. hatta geçen hafta sonu istiklal caddesinde patlama oldu ya çalıştığım otele epey yakın
geçen ayda işler kötü diye ücretsiz izin kullandırmışlardı 3er gün herkesin maaşından kestiler
şimdi de bu ay sonu duruma bakıp küçülmeye gidilebilirmiş kimi çıkarsalar çok üzülürüm herkes ekmeğinin peşinde geçim derdinde evlilik hazırlığı yapan var yeni ev alan var çoluğu çocuğu olan var

rızkı veren Allah bunu şüphem yok

insan huzursuz oluyor yinede birde maaşımla kredi kira ve yaptığım küçük ödemeler var
sanırım bir süre birikime ara verip en azından ufak tefek borçları ikişer taksit ödeyerek temizleyeceğim
krediminde bitmesine çok kalmadı biri haziranda biride eylülde bitiyor inşallah
ondan bundan kısıp onlarıda ne kadar kısa sürede halledersem iyi olacak sanırım
sizin aklınıza gelen başka bir yol varsa beni yönlendirin kafam durdu şuan

Evime geldim
Ohhs.
Sabah kahvaltilarini sevmiyorum
Yatakdan kalk cocugu hazirla git ordan okula yoruyo beni
Hava nasıl ben anlamadım
Sıcak gibide
rüzgarda var gibi
Hava kapalı
Havanında ici baymıs canı sıkılmıs ağladı ağlıcak.

Salyangoz özlü maske aldım aiyy surerken igredim nasil kokuyo
Aktar cildine iyi geldimi naptın diyo
Kanki olduk.
Deniyorum hala devam dedim.

Sinamekili sac uzatma kürü verdim ona satıyo o da anlatiyo(ben sinameki alirken iciyorum sanmisti)

Bende durumlar böyle

eilenn eilenn Kuzum allah kimseyi rizkindan etmesin allah belalalrini versin
Senin düşündüğün yöntem guzel bence az kalmış bide sık dişini ben dua ederim senin için allahım kimseyi çıkmaza düşürmesin

eilenn eilenn Kuzum allah kimseyi rizkindan etmesin allah belalalrini versin
Senin düşündüğün yöntem guzel bence az kalmış bide sık dişini ben dua ederim senin için allahım kimseyi çıkmaza düşürmesin

selamın kavlen canım bela okumayalım lütfen ne olursa olsun

kızlar ya moralim bozuk biliyosunuz taksimde bi otelde çalışıyorum son zamanlarda ki olaylar hemen turizm sektörünü etkiledi.. hatta geçen hafta sonu istiklal caddesinde patlama oldu ya çalıştığım otele epey yakın
geçen ayda işler kötü diye ücretsiz izin kullandırmışlardı 3er gün herkesin maaşından kestiler
şimdi de bu ay sonu duruma bakıp küçülmeye gidilebilirmiş kimi çıkarsalar çok üzülürüm herkes ekmeğinin peşinde geçim derdinde evlilik hazırlığı yapan var yeni ev alan var çoluğu çocuğu olan var

rızkı veren Allah bunu şüphem yok

insan huzursuz oluyor yinede birde maaşımla kredi kira ve yaptığım küçük ödemeler var
sanırım bir süre birikime ara verip en azından ufak tefek borçları ikişer taksit ödeyerek temizleyeceğim
krediminde bitmesine çok kalmadı biri haziranda biride eylülde bitiyor inşallah
ondan bundan kısıp onlarıda ne kadar kısa sürede halledersem iyi olacak sanırım
sizin aklınıza gelen başka bir yol varsa beni yönlendirin kafam durdu şuan
Öncelikle en kötüsünü düsünme
Ortalık dahada karısacak
Cunku bastakilerin yaptigi aciklamalar gerek catisma fikir ayriliklari ortaligi karistirma yönünde

Bir cok kisi farkli kurumlarda da isinden olabilir

Birikimi erteliyip borclari bitirmen mantikli canım

Benim param olmasın ama kimseyede borcum olmasın mantıgındayım.
Umarım sıkılmadan atkatırsın canım.

Öncelikle en kötüsünü düsünme
Ortalık dahada karısacak
Cunku bastakilerin yaptigi aciklamalar gerek catisma fikir ayriliklari ortaligi karistirma yönünde

Bir cok kisi farkli kurumlarda da isinden olabilir

Birikimi erteliyip borclari bitirmen mantikli canım

Benim param olmasın ama kimseyede borcum olmasın mantıgındayım.
Umarım sıkılmadan atkatırsın canım.

huyum kurusun her zaman en kötüsünü düşünüyorum ama Allah büyük diyorum
bende senin gibiyim cebimde param olmasın aman borcumda olmasın öyle yada böyle karın doyrulur valla
bu ayki birikim planımla kk ve kmh hesabımı kapatıcam inşallah birine 75 birine 20 ödüyodum rakam az olunca insanın gözüne batmıyorda bitsin gitsin kafamdan silinsin borcun azı çoğu yok yani

eilenn eilenn Ay canım şu terörist lere dedim küçücük çocukları gördükçe içim parçalandı hep
Bende hep en kötü yönünü düşünürüm n olurs olsun bu huy geçmez kuzum
Ama borçlara önem vermek mantikli şu an bencede

huyum kurusun her zaman en kötüsünü düşünüyorum ama Allah büyük diyorum
bende senin gibiyim cebimde param olmasın aman borcumda olmasın öyle yada böyle karın doyrulur valla
bu ayki birikim planımla kk ve kmh hesabımı kapatıcam inşallah birine 75 birine 20 ödüyodum rakam az olunca insanın gözüne batmıyorda bitsin gitsin kafamdan silinsin borcun azı çoğu yok yani
Azmıs canım ben daha cok sandım.
Bitirirsin bak insAllah müsavirde olcaksın iyi yanlarını düsün ki enerjin düşmesin
Karamsarlıga düsme.

AsSsk AsSsk ay evet onları hiç hatırlatma zaten bu arada dua edeceğim demişsin sağolasın canım

tr_lelli tr_lelli cim keşke o kadarla bitse canım onların harcinde ft var kira var kredi var varda var :D

müşavir olsamda buradaki maaşımı kesinlikle etkilemicek
önemsemiyorlar ben geleceğim için bu kadar çabalıyorum

aklıma ne geldi acaba hemen çalışmalara başlasak hamile kalırsam o zaman işten çıkartmaları çok daha zor olur ayy nerde hinlik var hepsi aklıma geliyor :D

AsSsk AsSsk ay evet onları hiç hatırlatma zaten bu arada dua edeceğim demişsin sağolasın canım

tr_lelli tr_lelli cim keşke o kadarla bitse canım onların harcinde ft var kira var kredi var varda var :KK70:

müşavir olsamda buradaki maaşımı kesinlikle etkilemicek
önemsemiyorlar ben geleceğim için bu kadar çabalıyorum

aklıma ne geldi acaba hemen çalışmalara başlasak hamile kalırsam o zaman işten çıkartmaları çok daha zor olur ayy nerde hinlik var hepsi aklıma geliyor :KK70:
Canım bend iyiki kalmışım valla yoksa bende kPinin onundeydim şimdi

Kız benim ki gobegime bile dokunmuyor hiç merak etmiyor bazen istemediğini düşünüyorum:63:

Kız benim ki gobegime bile dokunmuyor hiç merak etmiyor bazen istemediğini düşünüyorum:63:

annelik duygusu hamile olduğunu öğrendiği an başlarda
babalık duygusu bebek doğunca başlar
bu hep böyle canım istemediğini düşünüp canını boş yere sıkma
hele bir doğsun kucağından indirmez :))

AsSsk AsSsk benimkide öyle gobusumu falan pek oksamaz ellemezdi
Korkuyodu :)

40ına kadarda kucagina cok alamadı

Bi yerine bise olur diye korka korka

Sonra oglum az ele avuca geldi ana cocugu atip tutmaya yuvarlamaya basladi
Ayaklandi oglum kanepenin tepesine cikarip atla ordan bana diyodu

Aiy cocugum minnakken onun maskotuydu
Uyutma sakin diye ariyodu beni.