Köprüden önce son çıkış!

tr_lelli tr_lelli desene kaldık başbaşa.neyse ben toz alıp geliyorum
Aynen kuzu edi büdü kaldik :)
Bende pilav yaptim.
Toz aldim
Evi supurdum
1makine camasir astım
Bulasiklari mak. Dizdim
Ütü var ama hiiiic yapasım yok suan az oturup tv izlicem.
Esim ızgara siparis vercek aksam.
Bugünde böyle olsun

haftaspnu çalışmıyorum ben :) telefonun şarjı bitti sonrada aç karnımın derdine düştüm :)
Pofff ütü yığınla var da yapacak insan arıyorum bende :(

Ogluma odev vermiş ogretmen. Toplama çıkarma kafadan uydurma probkemleri. Bizim ki anne ben önce erkekleri yapayım sonra kızları dedi. Ne kızı ne erkeği oğlum odeve odaklan dedim. Anne kızlar çıkarma oluyor daha hafif ya kızlar toplamada erkek oluyor böyle sismanliyorlar dedi çocuğum hayatım içine almış matematigi

Ogluma odev vermiş ogretmen. Toplama çıkarma kafadan uydurma probkemleri. Bizim ki anne ben önce erkekleri yapayım sonra kızları dedi. Ne kızı ne erkeği oğlum odeve odaklan dedim. Anne kızlar çıkarma oluyor daha hafif ya kızlar toplamada erkek oluyor böyle sismanliyorlar dedi çocuğum hayatım içine almış matematigi
Oyyy tontis.
Hayal dünyaları bomba ya.

Biz tatile mugla dusunuyoduk ya Sabah facede burcunuza göre tatil sehri diye bise cikti bakim dedim esimde bende terazi burcuyuz fethiye cıktı ikimizde birbirimize baktik güldük
Ee yohhh artıkk dedik.
Hala otel bulamadim ayri dava

espoyraz espoyraz canim bugün öğlene kadar çalıştım sonra annemde topllandik bütün kardeşler bu arada 4 kardeşim ben en kucukleriyim ne küçük ama 29 oldum bee
Yeni geldik eve eşimle
Az dinleniyim çay May patates kizartmasi kahvaltı lik atistiricaz :)

Biz tatile mugla dusunuyoduk ya Sabah facede burcunuza göre tatil sehri diye bise cikti bakim dedim esimde bende terazi burcuyuz fethiye cıktı ikimizde birbirimize baktik güldük
Ee yohhh artıkk dedik.
Hala otel bulamadim ayri dava

Ay ne güzel :)
Bizde balayı için Fethiye istiyorduk ama olmadı kısmet degilmis ilk tatil imkanımız da Fethiye ye gitmek istiyoruz:)

Back
X