- 1 Mart 2010
- 45.192
- 115.304
- 1.123
Kanka özelden resimlesiyoz geleilenn aha sen gir diye silicem sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka özelden resimlesiyoz geleilenn aha sen gir diye silicem sonra
Evet ve sildimespoyraz hani paylaştınmi
Ben göremedim kiEvet ve sildim
Kusura bakma arkadasim ya bilmeden oldu...bu arada cok guzelsin masallah:)allah esine ve oglusuna bagislasin insallahİzlediginizi fark ettim avatar yaptiginizi gormedim önemli degil.
Cok tesekkurlerKusura bakma arkadasim ya bilmeden oldu...bu arada cok guzelsin masallah:)allah esine ve oglusuna bagislasin insallah![]()
Ben evi supurdum geldim kankaKızlar nereye kaybildunuz yaw
Iı madem. Bende supurdum çamaşır astimBen evi supurdum geldim kanka
@mandaliinaeilenn
AsSsk @sumeyra1990 ninda galiba mesaileri bitti evlerine gitmislerdir.
Aynen kuzu edi büdü kaldik :)tr_lelli desene kaldık başbaşa.neyse ben toz alıp geliyorum
Oyyy tontis.Ogluma odev vermiş ogretmen. Toplama çıkarma kafadan uydurma probkemleri. Bizim ki anne ben önce erkekleri yapayım sonra kızları dedi. Ne kızı ne erkeği oğlum odeve odaklan dedim. Anne kızlar çıkarma oluyor daha hafif ya kızlar toplamada erkek oluyor böyle sismanliyorlar dedi çocuğum hayatım içine almış matematigi
Biz tatile mugla dusunuyoduk ya Sabah facede burcunuza göre tatil sehri diye bise cikti bakim dedim esimde bende terazi burcuyuz fethiye cıktı ikimizde birbirimize baktik güldük
Ee yohhh artıkk dedik.
Hala otel bulamadim ayri dava
Kanka pahali yaAy ne güzel :)
Bizde balayı için Fethiye istiyorduk ama olmadı kısmet degilmis ilk tatil imkanımız da Fethiye ye gitmek istiyoruz:)
Kanka pahali ya
Oteldi benzindi derken 3000 gider sanirim.