Köprüden önce son çıkış!

Ahhh keske gelsenn
Simdi doldurucam bende hazirladim herseyini
Booool sumaklı

canımsınn :KK15:
afiyet bal şeker olsunnn tatlım benim
benim staylingçiye uğrarım belki beni açta bırakmıyorlar hem iki insan görmüş olurum
canım sıkılır evde tek başıma karanlıkta korkarım bide :oops:

kuaföre mi gidiyomuş pampa anlamadım hala lan
nireye gidiyo bu piremses!!!!!

ne bilem lan hayatımda terziye gidip elbise giymişliğim mi var
ben terziye anca pantolon aldığımda gidiyom o da paçalarını kestirmeye malum kısayım sürünüyo :D
nerde beşlira onlira kıyafetler orda ben :KK14:
stylingin anlamını biliyom pampa da benim varoş hayatıma uyarlayamadım gözümde canlandıramadım o_O

Modayla ilgilikanka
Piremses obamayla göruscekmis dünyaca ünlü bir modelistmis bu arkadasi
(Terzi iste be)
Dimi piremses. eilenn eilenn

ne bilem lan hayatımda terziye gidip elbise giymişliğim mi var
ben terziye anca pantolon aldığımda gidiyom o da paçalarını kestirmeye malum kısayım sürünüyo :KK70:
nerde beşlira onlira kıyafetler orda ben :KK14:
stylingin anlamını biliyom pampa da benim varoş hayatıma uyarlayamadım gözümde canlandıramadım o_O

siz buraya hiç terzi dermisiniz ayol
aylık 3000 tl kira veriyorlar
dublex ofis
alt katı ev tekstili
üst katı özel tasarım kıyafet
Ekran Alıntısı.webp

eilenn eilenn parasizlikdan hic önünden bile gecemedigimden ben oranin ne oldugunu bilem cozemezdim

Neyciki la acep burağğğsı diye bakardım.

Hic öyle arkadaaslarimda yok ayrıca fakirlik varosluk iliklerime nasıl islemisse artık
Benim arkadaslar topal emine teyze
Laz melahat teyze
Esme teyze(adı marziyeymis esme diyolla)
Boyacı cevat abinin hanimi var
Hamide teyze var
Kambur mahmut amcanin hanimi nazire var
Sonracima sagda almancilar var
Ecük assada geveze zelihalar var.

:D

eilenn eilenn parasizlikdan hic önünden bile gecemedigimden ben oranin ne oldugunu bilem cozemezdim

Neyciki la acep burağğğsı diye bakardım.

mağazanın içine kadar girip soranlar var kanki sen yine iyi dışardan derdim dion :D
geçenlerde bi kadın almış eline pantolonunu kızım şunun paçalarını kısaltırmısınız diye gelmiş :D
arkadaşım şok tabi :D demiş hanımefendi biz burda makine kullanmıyoruz özel tasarım yapıp anlaşmalı atölyemize diktiriyoruz siz terzi sandınız herlade demiş :D

mağazanın içine kadar girip soranlar var kanki sen yine iyi dışardan derdim dion :KK70:
geçenlerde bi kadın almış eline pantolonunu kızım şunun paçalarını kısaltırmısınız diye gelmiş :KK70:
arkadaşım şok tabi :KK70: demiş hanımefendi biz burda makine kullanmıyoruz özel tasarım yapıp anlaşmalı atölyemize diktiriyoruz siz terzi sandınız herlade demiş :KK70:
Bende bakinca cemilipekcinin yeri gibi geldi

Bende bakinca cemilipekcinin yeri gibi geldi

çok havalı duruyo dışardan ya

arkadaşım polonun türkiye sahibiyle tanışmış geçenlerde adam bizim markamız için biraz çalışma yapta görelim belki bi anlaşma yaparız demiş kızcağız 3 haftadr kapanmış deli gibi çizim yapıyo inşallah hakkında hayırlısı olur

çok havalı duruyo dışardan ya

arkadaşım polonun türkiye sahibiyle tanışmış geçenlerde adam bizim markamız için biraz çalışma yapta görelim belki bi anlaşma yaparız demiş kızcağız 3 haftadr kapanmış deli gibi çizim yapıyo inşallah hakkında hayırlısı olur
Oranin kirasini falan nasil veriyo isi varmi yani adı sanı
Kolay bisi degil sanirsam.
Afili duruyo

Oranin kirasini falan nasil veriyo isi varmi yani adı sanı
Kolay bisi degil sanirsam.
Afili duruyo

valla Allah yardım ediyor diyelim kanki
alt kat ev tekstili satışı var
battaniye var bornoz var mutfak önlüğü amerikan servis bunlarda özel tasarım ama cüzi miktarlarda satıyor
bunların satışı döndürüyor biraz
bide özel tasarım elbise siparişide alıyor arada öyle böyle gidiyo yani

arkadaşım 37 yaşında bekar bir oğlu var onuda %50 burslu doğa kolejinde okutuyor çocuğun babasından hiç hayır yok yani
senelerdir kendi başına bişeyler yapıyor

Back
X