- 1 Mart 2010
- 45.195
- 115.315
- 1.123
Kanka o kelle pacadirişkembeyi ilk defa geçenlerde gördüm
içinde parça parça et vardı :) çok ilginç geldi
İskembenin eti beyaz oluyo
Boyle boool pulbiber
Boool sarimsakk sos.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka o kelle pacadirişkembeyi ilk defa geçenlerde gördüm
içinde parça parça et vardı :) çok ilginç geldi
Ahhh keske gelsenn
Simdi doldurucam bende hazirladim herseyini
Booool sumaklı
Stilistin afilicesi kanka sanirim oyleydiStayling ne la
Modayla ilgilikankakuaföre mi gidiyomuş pampa anlamadım hala lan
nireye gidiyo bu piremses!!!!!
Modayla ilgilikanka
Piremses obamayla göruscekmis dünyaca ünlü bir modelistmis bu arkadasi
(Terzi iste be)
Dimi piremses.eilenn
ne bilem lan hayatımda terziye gidip elbise giymişliğim mi var
ben terziye anca pantolon aldığımda gidiyom o da paçalarını kestirmeye malum kısayım sürünüyo
nerde beşlira onlira kıyafetler orda ben
stylingin anlamını biliyom pampa da benim varoş hayatıma uyarlayamadım gözümde canlandıramadım![]()
eilenn parasizlikdan hic önünden bile gecemedigimden ben oranin ne oldugunu bilem cozemezdim
Neyciki la acep burağğğsı diye bakardım.
Bende bakinca cemilipekcinin yeri gibi geldimağazanın içine kadar girip soranlar var kanki sen yine iyi dışardan derdim dion
geçenlerde bi kadın almış eline pantolonunu kızım şunun paçalarını kısaltırmısınız diye gelmiş
arkadaşım şok tabidemiş hanımefendi biz burda makine kullanmıyoruz özel tasarım yapıp anlaşmalı atölyemize diktiriyoruz siz terzi sandınız herlade demiş
![]()
Bende bakinca cemilipekcinin yeri gibi geldi
Oranin kirasini falan nasil veriyo isi varmi yani adı sanıçok havalı duruyo dışardan ya
arkadaşım polonun türkiye sahibiyle tanışmış geçenlerde adam bizim markamız için biraz çalışma yapta görelim belki bi anlaşma yaparız demiş kızcağız 3 haftadr kapanmış deli gibi çizim yapıyo inşallah hakkında hayırlısı olur
Oranin kirasini falan nasil veriyo isi varmi yani adı sanı
Kolay bisi degil sanirsam.
Afili duruyo
Kızlar nasılsın