Battı canimAa ne kötü ya
Umarım cok batmamistir mutfagın.
Allahtan evdeydim yoksa
Butun ev batacakti
Çamasir suyuyla yikadim resmen mutfagi
Ama hic halim kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Battı canimAa ne kötü ya
Umarım cok batmamistir mutfagın.
Ucuz kurtulmussun yine pis su tabi batar ya.Battı canim
Allahtan evdeydim yoksa
Butun ev batacakti
Çamasir suyuyla yikadim resmen mutfagi
Ama hic halim kalmadı
İyim ablacim sen nasılsın iyimisingünaydınnnnnnn asssk nasılsın
Kan ki bende zor kalktımGünaydın.
Ben uyuyorum sabah tekrar.
Yeni uyandim ayilamadım henüz.
Benim hamisligim cok rahat gecti yaKan ki bende zor kalktım
Bişey sorvam 7 aya başladık
Bu aylar sende nasıldı yorgunluk falan
Tamam kanka bende rahatım ama kramp ve bel ağrısı ben dede var bakalim kaç kilo daha al cam umarım 15 i geçmem 5 kilo hakkım var bakalimBenim hamisligim cok rahat gecti ya
Sadece kramplarım oluyodu bir de cok kilo aldıgimdan son aylarimda 8-9. Ay yatakdan kalkarken ,dönerken,oturunca kalkerken zorlaniyodum.
Belim cok agriyodu o bel agrisi hala cok ayakta durup yurursem oluyo.
Ayni ozamanki agri gelip saplanıyo.
Bu ay da biraz yine rahat gecer ama 8-9.ay bebek kilo almaya baslıcak suyun daha yogunlascak bebegin eside buyur.
Yani daha cok kilo aliniyo dikkat et.
2ay suresindemi 5kiloyu gecmiceksin?Tamam kanka bende rahatım ama kramp ve bel ağrısı ben dede var bakalim kaç kilo daha al cam umarım 15 i geçmem 5 kilo hakkım var bakalim
Geçmem kanka ben hallederim olmadı protein ve akşam yemeğine dikkat ederim olur biter akşam çok yemessem almam ama şöyle bişey var bi tek göbek var arkadan baksan hamile demessin2ay suresindemi 5kiloyu gecmiceksin?
Bence gecersin yani hic yemiyim desen bile alirsin su zaten basli basina agirlik.
Hamur isi falan yemeyip bi dikkat et bakalım.
Catlagin oldumu?Geçmem kanka ben hallederim olmadı protein ve akşam yemeğine dikkat ederim olur biter akşam çok yemessem almam ama şöyle bişey var bi tek göbek var arkadan baksan hamile demessin
Yok hiç olmadı daha bakıyorum ama bişey yok kuzumCatlagin oldumu?
bend eiyiyim işte. işteyim. giremiyorumİyim ablacim sen nasılsın iyimisin
Bende çay yaptimKocaman kabaran catlayan portakalli cevizli kek yaptıysam demek.
(Borcamda ve tepside keki seviyorum)
Kuzum isterse.
Gelsenize
Eki Görüntüle 1809128
Hemennn gelmezmiyim ya 2lafin belini kirariz.Bende çay yaptim
Keki al gel bizde yiyelim