• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Kızlar nerdesiniz merak ediyorum cevap verin bari

Günaydın.
Ben uyuyorum sabah tekrar.
Yeni uyandim ayilamadım henüz.

Kan ki bende zor kalktım
Bişey sorvam 7 aya başladık
Bu aylar sende nasıldı yorgunluk falan
Benim hamisligim cok rahat gecti ya
Sadece kramplarım oluyodu bir de cok kilo aldıgimdan son aylarimda 8-9. Ay yatakdan kalkarken ,dönerken,oturunca kalkerken zorlaniyodum.

Belim cok agriyodu o bel agrisi hala cok ayakta durup yurursem oluyo.

Ayni ozamanki agri gelip saplanıyo.
Bu ay da biraz yine rahat gecer ama 8-9.ay bebek kilo almaya baslıcak suyun daha yogunlascak bebegin eside buyur.
Yani daha cok kilo aliniyo dikkat et.

Benim hamisligim cok rahat gecti ya
Sadece kramplarım oluyodu bir de cok kilo aldıgimdan son aylarimda 8-9. Ay yatakdan kalkarken ,dönerken,oturunca kalkerken zorlaniyodum.

Belim cok agriyodu o bel agrisi hala cok ayakta durup yurursem oluyo.

Ayni ozamanki agri gelip saplanıyo.
Bu ay da biraz yine rahat gecer ama 8-9.ay bebek kilo almaya baslıcak suyun daha yogunlascak bebegin eside buyur.
Yani daha cok kilo aliniyo dikkat et.
Tamam kanka bende rahatım ama kramp ve bel ağrısı ben dede var bakalim kaç kilo daha al cam umarım 15 i geçmem 5 kilo hakkım var bakalim

Tamam kanka bende rahatım ama kramp ve bel ağrısı ben dede var bakalim kaç kilo daha al cam umarım 15 i geçmem 5 kilo hakkım var bakalim
2ay suresindemi 5kiloyu gecmiceksin?
Bence gecersin yani hic yemiyim desen bile alirsin su zaten basli basina agirlik.
Hamur isi falan yemeyip bi dikkat et bakalım.

2ay suresindemi 5kiloyu gecmiceksin?
Bence gecersin yani hic yemiyim desen bile alirsin su zaten basli basina agirlik.
Hamur isi falan yemeyip bi dikkat et bakalım.
Geçmem kanka ben hallederim olmadı protein ve akşam yemeğine dikkat ederim olur biter akşam çok yemessem almam ama şöyle bişey var bi tek göbek var arkadan baksan hamile demessin

Geçmem kanka ben hallederim olmadı protein ve akşam yemeğine dikkat ederim olur biter akşam çok yemessem almam ama şöyle bişey var bi tek göbek var arkadan baksan hamile demessin
Catlagin oldumu?

kızlar naber?
tr_lelli tr_lelli nasılsın canım keyfin yok mu hala
of cok yoğunum ben yaa
bi sürü iş beni bekliyor
nasıl yetişecem bilmem

Kocaman kabaran catlayan portakalli cevizli kek yaptıysam demek.

(Borcamda ve tepside keki seviyorum)

Kuzum isterse.

Gelsenize

IMG_20160405_201427.webp

Back
X