Canım
tr_lelli
ciğim hiç sorma valla, beybili hatun biraz yoğun ve meşakkatli günler geçirdi ne mi oldu?
Annem 9 aydır rahim duvarı kalınlaşması nedeniyle rahatsızdı, sürekli yoğun ve bitemeyen kanamaları oluyodu, Allah yardım etti de doğumumda lohusalığımda yanımda bulunabildi, çünkü malum sezeryanlıydım, ilk kez anne oluyodum, tecrübesizdim, gurbetteydim, anneme çok ihtiyaç duyduğum bi süreçti
Annem hep ameliyattan korktu, beni düşündü, kendini 2.plana attı, hele bi sen doğur, atlatırız inşallah derdi
40ımız çıktı, annemler memlekete gitti ama kanama gene başladı, ilaç tedavisi işe yaramadı,çünkü progesteron hapı memede kitle yapacaktı az daha, meme ultrasonu, mamografi filan epey korkmuştuk, rahim duvarı her 3 ayda bir kazındı, annemin çok canı yandı, son çare ameliyattı
8 nisanda 49 yaşındaki anacığımın yumurtalıkları ve rahmi alındı, apar topar memlekete gittim, 2 aylık bebişle... Hem sağlık sorunları olan babama hem bebişe baktım, annem hastanedeyken teyzem baktı, taburcu olunca anneme de baktım, ev işleri de olunca üstümden tır geçti, onlar iyi olsun da tek... 2 kardeşiz, 1 kız 1 erkek, o askerde, keşke çok kız kardeşim olsaydı, anama bakardı, ben 11 gün kalıp maalesef bebeğin aşısı(orda 3 asmye sordum aşı günü açılmıyomuş şans işte

) dün evime geldim, gözüm arkada, bu hafta 23 nisanda il dışından kv ve görümcemler gelcek, çoktaaaan haber verdiler, reddedemezdim, mecbur bırakıp geldim, ev leş gibi olmuş, gece bebek uyuyunca iş yaptım, halen de bitmedi, en az 5 makine çamaşır var, eşim işten yorgun gelince canım bişey yapmak istemedi diyo

uff ben bu evi nasıl toparlıcam, mutfak tezgahı lavabosu, banyo, wc leş, bebiş kucağımda emiyo şu an, dilerim çabuk uyur da hallederim, buzdolabındaki bozulanları attım, yemek yapcak bişey yok, eşime liste verdim, daha yemek yapılcak, offf offf
İçim daraldı dua edin kızlar annem çabuk toparlansın çünkü babam da hep hasta ve hiç ev işinden anlamıyo, keşke aynı şehirden evlenseydim

ha deyince gidemiyorum
Uzun oldu kusura bakmayın