• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Eksikler var alooo
Devamsızlık yapanı tükkanın önünde tek ayak bekletcem he ona göre

@mandaliina yazlıgını bırak tamam artık kacmıyo duruyo orda :)

eilenn eilenn lan tamam nikah falan orda burda kaldin yeter gel.

@AsSsk pazartesi oldu kıggzımm gel da.

espoyraz espoyraz kolay gelsin topramm

@karrdelenn komsu harbi ayip ediyon he ses ver arada

sadevehuzurlu sadevehuzurlu beybili hatun napiyosun

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM sırasını saldı.

Mia- Mia- burda.

Feraceli Feraceli la bahh seni banlatirim :)

@tira ses verdi yirtti cezadan :KK66:

@freedoommmmm o da burda o da yirtti.

Okuyup kacanlarıda mimliyorum he ona göre.

Ona göre :KK62:

Eksikler var alooo

Mia- Mia- burda.

Buyur ıblacığım nolar banlatma kulun kölem olayı nolaar

Eksikler var alooo

Mia- Mia- burda.

Canım tr_lelli tr_lelli ciğim hiç sorma valla, beybili hatun biraz yoğun ve meşakkatli günler geçirdi ne mi oldu?

Annem 9 aydır rahim duvarı kalınlaşması nedeniyle rahatsızdı, sürekli yoğun ve bitemeyen kanamaları oluyodu, Allah yardım etti de doğumumda lohusalığımda yanımda bulunabildi, çünkü malum sezeryanlıydım, ilk kez anne oluyodum, tecrübesizdim, gurbetteydim, anneme çok ihtiyaç duyduğum bi süreçti

Annem hep ameliyattan korktu, beni düşündü, kendini 2.plana attı, hele bi sen doğur, atlatırız inşallah derdi

40ımız çıktı, annemler memlekete gitti ama kanama gene başladı, ilaç tedavisi işe yaramadı,çünkü progesteron hapı memede kitle yapacaktı az daha, meme ultrasonu, mamografi filan epey korkmuştuk, rahim duvarı her 3 ayda bir kazındı, annemin çok canı yandı, son çare ameliyattı

8 nisanda 49 yaşındaki anacığımın yumurtalıkları ve rahmi alındı, apar topar memlekete gittim, 2 aylık bebişle... Hem sağlık sorunları olan babama hem bebişe baktım, annem hastanedeyken teyzem baktı, taburcu olunca anneme de baktım, ev işleri de olunca üstümden tır geçti, onlar iyi olsun da tek... 2 kardeşiz, 1 kız 1 erkek, o askerde, keşke çok kız kardeşim olsaydı, anama bakardı, ben 11 gün kalıp maalesef bebeğin aşısı(orda 3 asmye sordum aşı günü açılmıyomuş şans işte:() dün evime geldim, gözüm arkada, bu hafta 23 nisanda il dışından kv ve görümcemler gelcek, çoktaaaan haber verdiler, reddedemezdim, mecbur bırakıp geldim, ev leş gibi olmuş, gece bebek uyuyunca iş yaptım, halen de bitmedi, en az 5 makine çamaşır var, eşim işten yorgun gelince canım bişey yapmak istemedi diyo:( uff ben bu evi nasıl toparlıcam, mutfak tezgahı lavabosu, banyo, wc leş, bebiş kucağımda emiyo şu an, dilerim çabuk uyur da hallederim, buzdolabındaki bozulanları attım, yemek yapcak bişey yok, eşime liste verdim, daha yemek yapılcak, offf offf

İçim daraldı dua edin kızlar annem çabuk toparlansın çünkü babam da hep hasta ve hiç ev işinden anlamıyo, keşke aynı şehirden evlenseydim:( ha deyince gidemiyorum

Uzun oldu kusura bakmayın

Canım tr_lelli tr_lelli ciğim hiç sorma valla, beybili hatun biraz yoğun ve meşakkatli günler geçirdi ne mi oldu?

Annem 9 aydır rahim duvarı kalınlaşması nedeniyle rahatsızdı, sürekli yoğun ve bitemeyen kanamaları oluyodu, Allah yardım etti de doğumumda lohusalığımda yanımda bulunabildi, çünkü malum sezeryanlıydım, ilk kez anne oluyodum, tecrübesizdim, gurbetteydim, anneme çok ihtiyaç duyduğum bi süreçti

Annem hep ameliyattan korktu, beni düşündü, kendini 2.plana attı, hele bi sen doğur, atlatırız inşallah derdi

40ımız çıktı, annemler memlekete gitti ama kanama gene başladı, ilaç tedavisi işe yaramadı,çünkü progesteron hapı memede kitle yapacaktı az daha, meme ultrasonu, mamografi filan epey korkmuştuk, rahim duvarı her 3 ayda bir kazındı, annemin çok canı yandı, son çare ameliyattı

8 nisanda 49 yaşındaki anacığımın yumurtalıkları ve rahmi alındı, apar topar memlekete gittim, 2 aylık bebişle... Hem sağlık sorunları olan babama hem bebişe baktım, annem hastanedeyken teyzem baktı, taburcu olunca anneme de baktım, ev işleri de olunca üstümden tır geçti, onlar iyi olsun da tek... 2 kardeşiz, 1 kız 1 erkek, o askerde, keşke çok kız kardeşim olsaydı, anama bakardı, ben 11 gün kalıp maalesef bebeğin aşısı(orda 3 asmye sordum aşı günü açılmıyomuş şans işte:KK43:) dün evime geldim, gözüm arkada, bu hafta 23 nisanda il dışından kv ve görümcemler gelcek, çoktaaaan haber verdiler, reddedemezdim, mecbur bırakıp geldim, ev leş gibi olmuş, gece bebek uyuyunca iş yaptım, halen de bitmedi, en az 5 makine çamaşır var, eşim işten yorgun gelince canım bişey yapmak istemedi diyo:KK43: uff ben bu evi nasıl toparlıcam, mutfak tezgahı lavabosu, banyo, wc leş, bebiş kucağımda emiyo şu an, dilerim çabuk uyur da hallederim, buzdolabındaki bozulanları attım, yemek yapcak bişey yok, eşime liste verdim, daha yemek yapılcak, offf offf

İçim daraldı dua edin kızlar annem çabuk toparlansın çünkü babam da hep hasta ve hiç ev işinden anlamıyo, keşke aynı şehirden evlenseydim:KK43: ha deyince gidemiyorum

Uzun oldu kusura bakmayın
Canım ya. Lohusa lohusa neler olmuş öyle:(
Rabbim anneciğine acil şifalar versin.. Çok da gençmiş maşhh..
Allah sanada kolaylıklar versin..Acele etme küçücük bebnişinel yapabildiğin kadar yap.. olduğu akdar canım.. Yorma çok kendini..Canım ya..

Canım ya. Lohusa lohusa neler olmuş öyle:KK43:
Rabbim anneciğine acil şifalar versin.. Çok da gençmiş maşhh..
Allah sanada kolaylıklar versin..Acele etme küçücük bebnişinel yapabildiğin kadar yap.. olduğu akdar canım.. Yorma çok kendini..Canım ya..
Amin canım inşallah Allah razı olsun gerçekten çok doluyum dertleşmeye ihtiyacım var
Hem uykusuz hem yorgun hem gergin hem üzgünüm

Hafta sonu full gezdik:(Yorgunum..Evde bişi yapamadım gezmekten..Benim adam sağolsun havalar ısınınca evde durmaz:(
Ama ben yaşlanmışım içim geçmiş..Yoruyor beni ya gezmek..İşler de beni bekler.. Hafta sonu işlerim kaldı tabi..Bundan sonra hafta içi akşamları evde yapabileceğim kadar yapacağım iş..
Hafta sonlarından hayır yok..

Eksikler var alooo

Mia- Mia- burda.

selams canım
eltimle hasret giderdik
2 kere bazara gittik dün
4 tane tişört aldım tanesi 5 tlden
işe gidip gelirken h.sonu dışarı çıkarken giyerim

bide eski iş arkadaşım şuan düşük yapıyor
moralim yok pek

sadevehuzurlu sadevehuzurlu cok uzuldum cnm
Annecine Rabbim acil sifalar versin
Babacinda sagligina kavussun
Kiz kardes istenmezmi ya bende hep ablam olsun isterdim ama bizde 2taneyiz 1kiz 1erkek.

Hayat zor saglikla sinanmak en zoru
Rabbim herkese sifa versin

Sende cok uzulme sutun kesilir hersey yoluna girer umarım

Canım keşke yardımcı olabilsem ..Çok iyi anladım seni..Gurbetlik çok zor..Rabbim sana güç kuvvet versin..

sadevehuzurlu sadevehuzurlu canım anneciğine babacığına acil şifalar diliyorum
Allah yardımcın olsun

sadevehuzurlu sadevehuzurlu cok uzuldum cnm
Annecine Rabbim acil sifalar versin
Babacinda sagligina kavussun
Kiz kardes istenmezmi ya bende hep ablam olsun isterdim ama bizde 2taneyiz 1kiz 1erkek.

Hayat zor saglikla sinanmak en zoru
Rabbim herkese sifa versin

Sende cok uzulme sutun kesilir hersey yoluna girer umarım

Amin kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun

selams canım
eltimle hasret giderdik
2 kere bazara gittik dün
4 tane tişört aldım tanesi 5 tlden
işe gidip gelirken h.sonu dışarı çıkarken giyerim

bide eski iş arkadaşım şuan düşük yapıyor
moralim yok pek

Arkadasına üzüldüm canım geçmiş olsun.
Herşey nasip kader

bende kot bakıcam kendime

Mia- Mia- bende iyi bir markadan biraz koyu renk kot istiyorum epey giyerim aldımmı

bende geçen gördüm mavide hatta giydim
130 tl ya sonra vazgeçtim
tayt giymekten bööö geldi artık

marka ismi vermek yasak diye yazmadım ben o markayı :)
hamile pantolonları var onları beğenmiyrmusun cnım

bende bi tane lcw den almıştım duruyo
lazım olursa çıkartır giyrim artık

marka ismi vermek yasak diye yazmadım ben o markayı :)
hamile pantolonları var onları beğenmiyrmusun cnım

bende bi tane lcw den almıştım duruyo
lazım olursa çıkartır giyrim artık

:) hadi ya yasakmı
dur gizliyim de problem olmasın
hamile bölümünden alcam mecbur.

Back
X