- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Yanında çok mutluyum. Böyle cahilce hareketleri soğuttu beniYanında mutlu olmadığın adamla hala evliliği düşünmek gerçekten çok ilginç bir durum.
İçinde bulunduğun durumdan bir kaç adım dışarı çıkıp kendine bir bak.
Kesinlikle sakin ve net ol.. Agresiflesirse de bisey soyleme bile.. Aman ayriliriz beni birakir telasina düşme.. Bir de aglar acikli konusur sozler verir; icraat gormedikce inanma..Düğüne 2 aydan az bi süre var su an. Iyi ki varsınız ya çok teşekkür ederim. Zaten kk daki kadınların tecrübeleri o kadar kıymetli ki. Her anlamda yol gösterici benim için. Onunla konuşacağım bu konuda çok net bi şekilde. Erteletmek istediğimi söyleyeceğim. Muhtemelen ailesinden cekinecek yine bana yukselicek. Nasıl bir konuşma yapmalıyım
Arkadasim, agresif, abartili tepkiler veren, seni sindirmeye calisan, esit bir birey degil de, korkutarak sozunu gecirecegi kucuk bir cocuk gibi goren biriyse bu zat, sorgulamak da cok haklisin.Beni bakışlarıyla sözleriyle azarlamasi
Teşekkür ederim editleyip yazarım sonucu. Sözler verilir tabii de icraatı kalan zamanda görmem imkansız rol de yapabilir.Kesinlikle sakin ve net ol.. Agresiflesirse de bisey soyleme bile.. Aman ayriliriz beni birakir telasina düşme.. Bir de aglar acikli konusur sozler verir; icraat gormedikce inanma..
Insanlar degismiyor ki zaten.. Vebal almamak icin direkt kestir at diyemiyorum.. Ama iyi dusun.. Insan mutlu olmak icin evlenir.. Kasiyla gozuyle seni sindirsin diye buyutmesi anan baban..Teşekkür ederim editleyip yazarım sonucu. Sözler verilir tabii de icraatı kalan zamanda görmem imkansız rol de yapabilir.
Ne kadar acı. Zaten nisanliyken ele veriyor kendini erkeklerin çoğu. Pek az kadın yanılıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Ben böyle mutlu olamam zaten bundan eminim. Her şey cok guzelken beni nasıl azarlar milletin içinde? Kendi eliyle içine ediyor her şeyin.Ben düğün stresine inanmıyorum. Bir insanın huyu neyse dar zamanda odur.
Ben sinirli bir insanımdır ama ona rağmen düğün zamanı aksilikler olduğunda kalbini kırmadım. Bir tane büyük bir olay yaşadık kavga ettik onda da ikimizde hatalıydı özür diledik barıştık geçti.
Genel anlamda nişanlılıktaki olaylar dikkat etmelisin. Bir insanın stres anındaki huyunu suyunu en iyi o zaman görürsün. Şimdi seni insan içinde azarlayan kalbini kıran insan ileride bir beş yıl sonra falan insan içinde azarlayabilir.
Yakın arkadaşım sinirli biriyle evli şu an, ipuçlarını nişanda vermişti görmedi. Bir kere biz onlara yemeğe gittik bir kere onlar geldi ikisinde de kızı gereksiz yere ağlatana kadar azarladı yanımızda. Bu huyu nişanlılıkta da vardı görse de geçer dedi şimdi gittikçe şiddetlenen sinir atakları yaşıyor ve herkesin içinde azarlıyor mesela. Artık biz görüşmemeye başladık her seferinde kavga diye.
Eşimle biz de kötü aksilikler yaşadık o dönemde ama bana bir kez olsun sesini yükseltmedi, sakin bir insandı ve sakinlikle çözdü. Yani huyu sakinse stres diye bağıran kalp kıran bir insana dönüşmez yok öyle bir şey.
Lütfen iyi düşün.
Genenlde kötü giden tüm evliliklerde değişir sandım cümlesi gizli, yada düğün stresi sandım cümlesi gizli. Aslında o adamın sadece huyunu net görüyorsun, evliliğin fragmanını izliyorsun. Bunu fragman olarak gör ve mutsuz olurum diyorsan dön o köprüden yoksa daha zor olur.
O herşeyin içine edip sona yaklastirsa da keşke dememek için kestirip atmicam şimdilik çok teşekkür ederimInsanlar degismiyor ki zaten.. Vebal almamak icin direkt kestir at diyemiyorum.. Ama iyi dusun.. Insan mutlu olmak icin evlenir.. Kasiyla gozuyle seni sindirsin diye buyutmesi anan baban..
Ne kadar acı. Zaten nisanliyken ele veriyor kendini erkeklerin çoğu. Pek az kadın yanılıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Ben böyle mutlu olamam zaten bundan eminim. Her şey cok guzelken beni nasıl azarlar milletin içinde? Kendi eliyle içine ediyor her şeyin.
Ve arkadaşlar kesinlikle degismiyorlar. Bir sey dedi sonra pişman olup özür mu diledi. O şeyi tekrar duyacaksin. Bağırdı mi? Yine bağıracak. Küfür mu etti? Affetme misliyle yine edecek. Aldattı mi? Devamı gelecek
İlgisiz di sevgisinden emin değildim.. suan söz hazırlıkları yapıyoruz mutluyum çok şükür.. bak inan ben de senin gibiydim kafamı çok karistiranlar oldu her kafa dan ayrı bir ses çıktı.. Sonuç az kalsın kafayı tirlatiyorDum çok kötü bir dönem di benim içinDinledim birkaç gün ve değişen bir şey olmadı dusuncelerimde. Hala korkuyorum. Ben ayrıldınız sandım. Sikintiniz neydi evli misiniz şu an? Düzeldi mi adam
Söylediklerinizle içinizde bitirmişsiniz bence.Bu soğuklukla niye evleneceksiniz ki sırf evlenmiş olmak içinmi?Görücü usuluydu ama ben aşık olmuştum baya baya. Şu an soğudum. Çünkü beni son zamanlarda sözleriyle bakışlarıyla azarlayan bir insan var karşımda. Feci bir düğün korkusu var. Düğün stresi bir şey var mı? Her şeyi ben nasıl ona baglayayim ki? Güzel zamanlarimiz olmadı mi oldu hem de çok. Ama iyi yönlerini göz ardı ettim goremiyorum hicbirini gözüme perde indi. Her hareketi batıyor artık ben ömür boyu böyle yaşayamam ki. Sevgililik dönemi olmadı karakterini de ayırt edemiyorum. Nasıl attınız siz nişanı? Ayrıldığımı düşününce içime sızı çöküyor. Ya pişman olursam korkum ne olacak? Cok az bi zamanım var tecrubelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
Tabii ki hayir. Hele bu yaşımda. Ailemle mutluyken. Ben kimseyle beni azarlamasi icin evlenmiyorum. Bu sorun halledilecek oyle ne olursa olur son kararımSöylediklerinizle içinizde bitirmişsiniz bence.Bu soğuklukla niye evleneceksiniz ki sırf evlenmiş olmak içinmi?
Ben kimseye hiçbir sey anlatmiyorum kafami kimse karistiramiyor. Nisanli olmakla sevgili olmak cok farkli. Evli olmak hele apayri neler okuyoruzİlgisiz di sevgisinden emin değildim.. suan söz hazırlıkları yapıyoruz mutluyum çok şükür.. bak inan ben de senin gibiydim kafamı çok karistiranlar oldu her kafa dan ayrı bir ses çıktı.. Sonuç az kalsın kafayı tirlatiyorDum çok kötü bir dönem di benim için
Bak önceliğin kendin olsun karşındakini de düşünme sen ne hissediyorsun devam mı yok sa yolun sonu mu her ne kadar kimse benim kafamı karıştırmiyor desen de belki kimse karıstirmiyor ama bu senin kafanın karışık olmadığı anlamına gelmez... bir insan var sa o insan la mutluysan her şeye rağmen yanında olmak sana huzur veriyorsa nişanlı ya da sevgili veyahut evli olman sorun değil o kişinin yanında herseye rağmen mutlu huzurlu hissediyorsan olay bitmiştir git yanına gözlerinin içine bak iki dakika hiç konuşma zaten gözlerinin en derinine bak gerçekten o bedenin o ruhun yanında huzurlumusun? Ve gerçekten o gözlerde senin için parlayan bir ışık görüyormusun? Ve seni kaybetmek ten korkan bir bakış seziyormusun ? Bak gözlerine ve bunların cevabını al çünkü burda ki tüm kızlar bu sorularin cevabını senden daha iyi bilemez. Ve unutma hersey senin mutlu olman için.. Herşey sensin sen mutluusan bitmiştir..Ben kimseye hiçbir sey anlatmiyorum kafami kimse karistiramiyor. Nisanli olmakla sevgili olmak cok farkli. Evli olmak hele apayri neler okuyoruz
Emin değilim pişman olursam yaNe yazık ki insanda bir çekingenlik oluyor nişan atma,bosanma vs.konularında ama eğer eminse kişi hiç hayatını çürüymesine kendini yormasına gerek yoktur olmayınca olmuyor.
Bak önceliğin kendin olsun karşındakini de düşünme sen ne hissediyorsun devam mı yok sa yolun sonu mu her ne kadar kimse benim kafamı karıştırmiyor desen de belki kimse karıstirmiyor ama bu senin kafanın karışık olmadığı anlamına gelmez... bir insan var sa o insan la mutluysan her şeye rağmen yanında olmak sana huzur veriyorsa nişanlı ya da sevgili veyahut evli olman sorun değil o kişinin yanında herseye rağmen mutlu huzurlu hissediyorsan olay bitmiştir git yanına gözlerinin içine bak iki dakika hiç konuşma zaten gözlerinin en derinine bak gerçekten o bedenin o ruhun yanında huzurlumusun? Ve gerçekten o gözlerde senin için parlayan bir ışık görüyormusun? Ve seni kaybetmek ten korkan bir bakış seziyormusun ? Bak gözlerine ve bunların cevabını al çünkü burda ki tüm kızlar bu sorularin cevabını senden daha iyi bilemez. Ve unutma hersey senin mutlu olman için.. Herşey sensin sen mutluusan bitmiştir..
Bazen çoğu kez karşımızdakinin kusurlarını çirkinliklerini görmezden gelir affederiz çünkü bu bizi bagislayici masum kılar kendimizi böyle severiz biz kadınız çünkü ama şunu da unutmamak gerek sakladigimiz o başımız daki taç'ı kimsenin düşürmesine de izin vermemeliyiz önemli olan kendimizi mutlu edebilmek.Ne yazık ki insanda bir çekingenlik oluyor nişan atma,bosanma vs.konularında ama eğer eminse kişi hiç hayatını çürüymesine kendini yormasına gerek yoktur olmayınca olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?