- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Ben çok ikilemde kaldım en sonun da ara verdim bir kaç gün hatta 1 hafta hiç konuşmadık onu gerçekten seviyorsam herseyine zaten katlanabilirdim o yüzden kendime bu süre içinde zaman ayırdım.. çok zorlu geçti ama en iyi kararı verdim o da bu süre içinde beni kaybetmekten çok korktu benim için çabaladı bir haftanın sonunda aradı dayanamıyorum dedi öyle barıştık içimi açtım ona ne hissettiğimi falan anlayış gösterdi ikimiz için caba sarf edicem sende et dedi ve suan çok şükür mutluyum bence sende bir süre kafanı dinlemelisin :)1 yıldır. Sizin olaylar nasıl gelişti? Nasıl cesaret ettiniz atmaya pişman oldunuz mu
Ben de hep oyle düşünüyorum etrafımdaki kızlar zaman hiç geçmez şafak sayiyosundur sen şimdi diyorlar. Ben nolur yavaş geçsin zaman diye düşünürken buluyorum kendimi ay ne kötüŞimdi istemiyorsan hep istemeyeceksin. Çünkü nişanlılık bunun için var. Eğer o iş olacKsa düğünü iple çekersin, günleri saatleri bitiremezsin. İş olmayacaksa da böyle ayrılık senaryoları yazAr durursun
Ben de artık karakteri öyle olduğuna inanıyorum zaten. Her şeyde benim isteğim oluyor yok demiyor hicbir seye maddi manevi bu güzel tamam ama niye bunlara sinirlenip beni azarliyor kiYapilan edepsizlikleri, saygisizliklari asla 'dugun stresi' zirvasina baglama.. Stres olabilir insan elbet.. Ama terbiyesizlik, kalp kirma vs ye bahane olamaz o stres.. Zaten cogu kiz bu hatayi yapmiyor mu? Ay stresten oldu bilmem ne.. Esas oyle anlarda ortaya cikar insanlarin gercek yuzu.. Senin olayinin ayrintisini bilmiyorum ama dugun stresi kismina cevap vermek istedim.. Elbet bi telas oluyor, yorgunluk oluyor.. Ama karsinda insan gibi insanlar varsa mutluluguna golge dusmuyor Allah'in izniyle..
Ve uzak olmak da bahane degil.. Gecinmeye niyeti olan her yerde geçinir..
Dinledim birkaç gün ve değişen bir şey olmadı dusuncelerimde. Hala korkuyorum. Ben ayrıldınız sandım. Sikintiniz neydi evli misiniz şu an? Düzeldi mi adamBen çok ikilemde kaldım en sonun da ara verdim bir kaç gün hatta 1 hafta hiç konuşmadık onu gerçekten seviyorsam herseyine zaten katlanabilirdim o yüzden kendime bu süre içinde zaman ayırdım.. çok zorlu geçti ama en iyi kararı verdim o da bu süre içinde beni kaybetmekten çok korktu benim için çabaladı bir haftanın sonunda aradı dayanamıyorum dedi öyle barıştık içimi açtım ona ne hissettiğimi falan anlayış gösterdi ikimiz için caba sarf edicem sende et dedi ve suan çok şükür mutluyum bence sende bir süre kafanı dinlemelisin :)
Kimse degismiyor.. Onemli olan huzur vermesi.. Dediklerini yaptiktan sonra kalbini kırıyorsa neye yariyor ki yaptiklari? Insan esinden deger gormedikten sonra isterse her seyi olsun en luksunden; mutlu olmuyorsun.. Seviyorum demek deger vermek demek degildir ayrica.. Ikisi bambaska seyler..Ben de artık karakteri öyle olduğuna inanıyorum zaten. Her şeyde benim isteğim oluyor yok demiyor hicbir seye maddi manevi bu güzel tamam ama niye bunlara sinirlenip beni azarliyor ki
Ama insan sevdiğine değer vermez mi? Egosundan önce gelmez miKimse degismiyor.. Onemli olan huzur vermesi.. Dediklerini yaptiktan sonra kalbini kırıyorsa neye yariyor ki yaptiklari? Insan esinden deger gormedikten sonra isterse her seyi olsun en luksunden; mutlu olmuyorsun.. Seviyorum demek deger vermek demek degildir ayrica.. Ikisi bambaska seyler..
Her seven insan deger vermez demek istedim.. Kimisi bencilce sever, kimisi cok derinden.. Karakterinde sorun olan insanin sevgisini gösterişi de problemli oluyor; partnerini mutlu etmiyor o sevgi.. Veya sevgi anlayışı tuhaf oluyor.. Acitmaya calisiyor karsisindakini mesela..Ama insan sevdiğine değer vermez mi? Egosundan önce gelmez mi
Sevgisine,değer verdiğine inanıyosan ama aynı zamanda kalbinide kırıyosa..ani çıkışları,sinirli halleri varsa?Kimse degismiyor.. Onemli olan huzur vermesi.. Dediklerini yaptiktan sonra kalbini kırıyorsa neye yariyor ki yaptiklari? Insan esinden deger gormedikten sonra isterse her seyi olsun en luksunden; mutlu olmuyorsun.. Seviyorum demek deger vermek demek degildir ayrica.. Ikisi bambaska seyler..
O sevgi seni mutlu etmez arkadasim o zaman.. Etmiyor yani iste bi suru ornek var.. Karakteri sorunlu demektir ve ilerde daha cok sorun yasayacaksin demektir; net..Sevgisine,değer verdiğine inanıyosan ama aynı zamanda kalbinide kırıyosa..ani çıkışları,sinirli halleri varsa?
Açıkçası mevzu benim hayatım olsaydı ben ertelemez direkt keserdim ama eğer bu soruyu sorduysan demek ki henüz bardak tamamen taşmamış, o halde ertele ve ilişkinin gidişatını iyice incele.Erteleme fikrine nasıl bakıyorsunuz
Düğün stresi diğer tüm detayların dışında evlilikten ve karşıdaki kişiden emin olup olmadığını düşünmekle başlıyor. Sanırım biraz da yaşın etkisi var. Ben 30 yaşında evlendim ve nişanımın olduğu gün deli gibi ağladım. Evet seviyorum, evet mutluyum ama mutlu olacak mıyım? Bütün mesele gelecek. Tıpkı lohusalıktaki depresyon gibi. Sebepler salon, davetiye, kuaför gibi görünebilir ama inanın öyle değil.
Kesinlikle. Hiçbiri umrumda değil. Ne gelinligim ne sacim makyajim. Önemli olan sadece evlendigim insan. Evet sadece gelecek kaygısı. Şu an ben ona kizsam kussem evime gelip ondan bağımsız mutlu yasayabiliyorum. Ama birkaç ay sonrasında sürekli yanyanayiz. Bu şekilde davranmaya devam ederse mümkün değil katlanamam kiDüğün stresi diğer tüm detayların dışında evlilikten ve karşıdaki kişiden emin olup olmadığını düşünmekle başlıyor. Sanırım biraz da yaşın etkisi var. Ben 30 yaşında evlendim ve nişanımın olduğu gün deli gibi ağladım. Evet seviyorum, evet mutluyum ama mutlu olacak mıyım? Bütün mesele gelecek. Tıpkı lohusalıktaki depresyon gibi. Sebepler salon, davetiye, kuaför gibi görünebilir ama inanın öyle değil.
Ahh zaten o bardak bu tassa. O dönülmez yola bi girebilsek her sey cok daha kolay olacak. Keskem olmaz en azındanAçıkçası mevzu benim hayatım olsaydı ben ertelemez direkt keserdim ama eğer bu soruyu sorduysan demek ki henüz bardak tamamen taşmamış, o halde ertele ve ilişkinin gidişatını iyice incele.
Dugune ne kadar var? Sakın salon tutuldu her sey hazir diyerek kendini mecbur hissetme biseylere.. Hayatin sözkonusu.. Evlilik ya cennettir ya cehennem.. Iyi dusun lutfen.. Seni hic tanimayan elin insanlari olarak bu kadar yazip ciziyorsak,anla kotu evliligin vehametini..Kesinlikle. Hiçbiri umrumda değil. Ne gelinligim ne sacim makyajim. Önemli olan sadece evlendigim insan. Evet sadece gelecek kaygısı. Şu an ben ona kizsam kussem evime gelip ondan bağımsız mutlu yasayabiliyorum. Ama birkaç ay sonrasında sürekli yanyanayiz. Bu şekilde davranmaya devam ederse mümkün değil katlanamam ki
Soğudum her hareketini olumsuz yorumluyorum artık. Sevse şöyle yapmaz böyle yapmazlarla kuruyorum da kuruyorum. Çok garip bi psikoloji içindeyim. Ama aynı zamanda da korkmuyorum. Bu düğün bu sene olmayacak gibi çok güçlü bir his var içimdeCui Bono hanımefendinin her dediğine alkışla imzamı atıyorum... Lütfen iyice ölçün tartın sevginizi... Sevginizin aşkınızın ağır bastığını kabul ederseniz içinizde evlenin fakat yok ben bu adamın bu kadarcık yaptığına bile tahammül edemiyorum diyorsanız hemen ayrılın. Zaten nişanlıylen bu denli ayrılığı düşünen bir insan evliliğindede yıllar bile geçmiş olsa boşanmanın kıyısına geliyor... Lütfen bu son dediğimi özellikle ciddiye alın çünkü tecrübeyle bizzat sabit ve maalesef çünkü sizinle çok benzer bir şekilde evlilik yaptım...
Düğüne 2 aydan az bi süre var su an. Iyi ki varsınız ya çok teşekkür ederim. Zaten kk daki kadınların tecrübeleri o kadar kıymetli ki. Her anlamda yol gösterici benim için. Onunla konuşacağım bu konuda çok net bi şekilde. Erteletmek istediğimi söyleyeceğim. Muhtemelen ailesinden cekinecek yine bana yukselicek. Nasıl bir konuşma yapmalıyımDugune ne kadar var? Sakın salon tutuldu her sey hazir diyerek kendini mecbur hissetme biseylere.. Hayatin sözkonusu.. Evlilik ya cennettir ya cehennem.. Iyi dusun lutfen.. Seni hic tanimayan elin insanlari olarak bu kadar yazip ciziyorsak,anla kotu evliligin vehametini..
Yalnız dikkat et, bardak taştıysa ve sen bunu görmezden geliyorsan akıp giden su değil boşa geçen zaman olacak... Herşey yerine konulabilir ama zaman asla...Ahh zaten o bardak bu tassa. O dönülmez yola bi girebilsek her sey cok daha kolay olacak. Keskem olmaz en azından
O ding sesini duymadım ya kafam almıyor illaki o sesi duyucam ondan sonra gelicek aklım başımaYalnız dikkat et, bardak taştıysa ve sen bunu görmezden geliyorsan akıp giden su değil boşa geçen zaman olacak... Herşey yerine konulabilir ama zaman asla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?