- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
canım bu kişi seni gerçekten öyle gördüğü için söylemiş bence bunu.. yoksa bir insan şaka bile olsa böyle birşey söylemez. araya şakayı da karıştırıp gerçek fikirlerini söylemiş.. senin tabii ki huyunu suyunu bilemem ama çok yakın gördüğün biri senin için böyle bir şey söylüyorsa bence önce haklılık payı olabilir mi diye uzun uzadıya düşün.. gerçekten kendini öyle görmüyorsan da o arkadaşından uzaklaş bunun altında kıskançlık yatıyor olabilir. eminim sen ona böyle bir şeyi neden söyledin ben alındım desen "ayyyğğ canığğm şaka yaptım beğğğn" der.
Yakin bir arkadasin boyle bir sozu sebepsiz soylemeyecegini dusunuyorum. Ben olsam once durup ben ne yapiyorum diye dusunurdum. Sen arkadasini tanimiyor, bunu nasil bir niyetle, neden soylemis olabilir kestiremiyorsan sandiginiz kadar yakin olmayabilirsiniz.
1 ci sinde dinlerler 2cisinde sabır gösterirler 3cüsünde anormal bulduklarını pat diye söylerler bende buna benzer bişi yaşadım .herşeyi anlatma ve samimi bulma bu kişi ilede arana mesafe koy . her konusa dert yanma .. ha sen şimdir dersin ki oda en az benim ona anlattıgım kadar sıkıntısını anlatıyor ben onu sabırla dinliorum .. doğrudur . herkez iyi bi dinleyici değildir onlar sadece hep ben anlatayım karşı taraf dinlesin ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?