• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köprüleri yıkayım mı kızlar!!!

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
kızlar inanılmaz değer verdiğim bi arkadaşım bi olay üzerine şakayla karışık sen insanların psikolojisini bozuyorsun işin bu dedi. beynimden vuruldum. bu kadar değer vermesem boşvercem...çok alıngan bi tipim zaten.. şimdi çok yanaşmak yanına gitmek istemiyorum beni anladığını zannediyordum.meğer o neler düşünüyormuş şimdi araya bi mesafe koycm ve alındığımı anlamasını sağlayacağım sonra gelip sorarsa ben söylediğine alındım ve bi dha sana rahat yaklaşamam diyeyim mi.???????çok da sevmiştim kızı halden anlıyordu ve üstüne bi de bu evden çıkınca belki bi çoğu kişiyle görüşmem ama seninle görüşmek isterim dedi.ne yapcm şimdi??????

niye bu lafi dedi sana
hakli olabilme ihtimali varmi ?
yok diyorsan ambargo uygulamani ba$latabilirsin
vatana millete hayirli ugurlu olsun
bide kimseye gereginden fazla deger vermezsen uzulen taraf sen olmazsin ..

Neden böyle söylediğini sorsaydın keşke. Sıcağı sıcağına soramadığımız şeyler böyle kurcalıyor işte beynimizi.
Nedenini sor ne anlamda bozuyorum diye. Belki güzel özelliklerin var çekemiyorlar anlamında demiştir. :26:

canım bu kişi seni gerçekten öyle gördüğü için söylemiş bence bunu.. yoksa bir insan şaka bile olsa böyle birşey söylemez. araya şakayı da karıştırıp gerçek fikirlerini söylemiş.. senin tabii ki huyunu suyunu bilemem ama çok yakın gördüğün biri senin için böyle bir şey söylüyorsa bence önce haklılık payı olabilir mi diye uzun uzadıya düşün.. gerçekten kendini öyle görmüyorsan da o arkadaşından uzaklaş bunun altında kıskançlık yatıyor olabilir. eminim sen ona böyle bir şeyi neden söyledin ben alındım desen "ayyyğğ canığğm şaka yaptım beğğğn" der.

ben dertliyimdir biraz. önceki konumada bakarsanız zaten anlayacaksınız.beni anladığını düşünüyordum meğer espri arasında söyleyeyim derdindeymiş.benden sonra bişey istedi psikolojin bozulmasın sonra dedim güldü.ortam soğudu zaten o lafı söyleyince o da anladı ama bilmiyorum kızlar usandım artık bu insanların kazıklarından yeter be bütün dünya mı bana karşı :( (

canım bu kişi seni gerçekten öyle gördüğü için söylemiş bence bunu.. yoksa bir insan şaka bile olsa böyle birşey söylemez. araya şakayı da karıştırıp gerçek fikirlerini söylemiş.. senin tabii ki huyunu suyunu bilemem ama çok yakın gördüğün biri senin için böyle bir şey söylüyorsa bence önce haklılık payı olabilir mi diye uzun uzadıya düşün.. gerçekten kendini öyle görmüyorsan da o arkadaşından uzaklaş bunun altında kıskançlık yatıyor olabilir. eminim sen ona böyle bir şeyi neden söyledin ben alındım desen "ayyyğğ canığğm şaka yaptım beğğğn" der.

yok dertliyimdir ama insanın yüzüne karşı da söylenmez böyle şeyler diye düşünüyorum hassasiyetimi de biliyor ama niye böyle bişey söyledi beni kırdı daha anlamış değilim

Yorulmustur arkadasım,sen diger mesajlarıma bak ben biraz dertliyimdir yazınca baktım meraktan...

ALLAHIM AL BU SIKINTILARI BENDEN isimli konunda sen kendini madde madde öyle bir tanımlamıssın ki...

Arkadasın belli ki anlayışlı ,iyi bir dinleyici...Şu zamana kadar bir tepki koymadan dinlemiş seni **senin beni anladıgını sanıyordum satırlarından anladıgım budur.

Arkadasının YORULMUS olması ihtimali yüksek.Kızcagızı bunaltmıs olabilirmisin ?

Böyle bir arkadas bulmusken,kendinle de ilgili bu kadar huydan memnun degilken neden karşı tarafı suçlu görüyorsun.

Bence öz eleştiriyi burda uygula ki faydalı olsun.Ben şöyle şöyle kötüyüm yazmak degil bu tarz bir sıkıntıda sorunun bir kısmı da benden şu huyumdan kaynaklanıyor diyebilmen önemli.Çözüm odaklı ol...

Al arkadasını bir kahve ısmarla,seni dertlerimle fazla yordum galiba kusuruma bakma de boş at dolu tut bakalım ne diyecek?

belki de onun da biraz ilgiye sohbete dertelşmeye ihtiyacı vardır...

Böyle arkadas bulmussun kaybetme...Yalnız kalınca işler daha fena:((

Yakin bir arkadasin boyle bir sozu sebepsiz soylemeyecegini dusunuyorum. Ben olsam once durup ben ne yapiyorum diye dusunurdum. Sen arkadasini tanimiyor, bunu nasil bir niyetle, neden soylemis olabilir kestiremiyorsan sandiginiz kadar yakin olmayabilirsiniz.

1 ci sinde dinlerler 2cisinde sabır gösterirler 3cüsünde anormal bulduklarını pat diye söylerler bende buna benzer bişi yaşadım .herşeyi anlatma ve samimi bulma bu kişi ilede arana mesafe koy . her konusa dert yanma .. ha sen şimdir dersin ki oda en az benim ona anlattıgım kadar sıkıntısını anlatıyor ben onu sabırla dinliorum .. doğrudur . herkez iyi bi dinleyici değildir onlar sadece hep ben anlatayım karşı taraf dinlesin ister

yakın olarak gormustur belkı soylerken kı tarzı da önemlı tabı şakayla mı soyledı kırıcı mı bılemıyorum ama mesafe koymak yerıne acıkca kırıldıgınızı soyleyın ne kendınızı ne onu yorun..

Yakin bir arkadasin boyle bir sozu sebepsiz soylemeyecegini dusunuyorum. Ben olsam once durup ben ne yapiyorum diye dusunurdum. Sen arkadasini tanimiyor, bunu nasil bir niyetle, neden soylemis olabilir kestiremiyorsan sandiginiz kadar yakin olmayabilirsiniz.

çok yakkın samimi değiliz ama ben sevmiştm onu...çok halden anlıyordu ve ben daha çok babamdan dolayı ondan dini konulaarda bbilgi alıyordum ya da işte ortk bi konuşma konumuz da cilt problemlerimiz b u yani

ya evde tek anlaştığım kızdı yalnız kaldm yine

Eger cok yakin degilseniz dertle bunalmis olabilir. Hele bir de seni kendisine cok yakin bulmuyorsa hepten bu zamana kadar sabretmis ama sonunda patlamis biri olabilir. Insaniz sonucta, boguyor sonu gelmeyen dertler. Belki de seni sadece derdi oldugunda gelip surekli dert anlatan biri olarak goruyor. Bunlar da bir ihtimal. Ben cok yakin arkadasim bile saatlerce ayni derdi anlattigi icin asiri bunalip, nefes alamayip balkona kacmistim yani. Kendisine soylemesem de... Arkadasiz yine.
Ben olsam artik ona bu kadar dert anlatmazdim.

Son düzenleme:
1 ci sinde dinlerler 2cisinde sabır gösterirler 3cüsünde anormal bulduklarını pat diye söylerler bende buna benzer bişi yaşadım .herşeyi anlatma ve samimi bulma bu kişi ilede arana mesafe koy . her konusa dert yanma .. ha sen şimdir dersin ki oda en az benim ona anlattıgım kadar sıkıntısını anlatıyor ben onu sabırla dinliorum .. doğrudur . herkez iyi bi dinleyici değildir onlar sadece hep ben anlatayım karşı taraf dinlesin ister

o herkese anlattığı dertleri bana da söylüyordu sadece beni çok yakın görmüyor bence ama çok iyi davrandığı için bazılarının aksine seviyodum kzı

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

yakma:1:

kusursuz dost arayan dostsuz kalır

al karşına konuş

arkadaşım nedemek istedin de?

mantıklı bir açıklaması varsa kendine ders çıkar bir ozeleştiri yap ..

yok ise yanıldığını sende uslubunca anlat..

Bence o kızla arkadaşlığını kesmelisin ileride başka şeylerde yapabilir genelde kendi meseleniz sen bilirsin ama şunu unutma sarhoşken söylenen her söz ayıkken düşünülmüştür

Back
X