Senin durumun iyi sana vermek istemiyorum diyorYapacak bir şey yok maalesef
Oturup konuşacaksınız neden ayırım yapıyorsun anne,para senin pul senin,durumum daha iyi diye beni neden dışlıyorsun diye.
Diğer türlü hakikaten yapacak bir şey yok,parasını istediğine verir. Miras değil bu sonuçta,hayattayken mal kaçırma bir nevi yardım altında.
O zaman dediğim gibi yapacak bir şey yok. Aklı sağlığı yerindeyse,istediğine verir parasını malını herşeyiniSenin durumun iyi sana vermek istemiyorum diyor
Yoo sadece bir miktar iyiSizin durumunuz gerçekten diğer kardesinize göre çok mu iyi ?
Değil aslında ,o sürekli acındırıyor be mağduru oynuyorDiğer kardeşin ihtiyacı çok sanırım.
Ölünce ortak bölüşülür ama yaşarken bilemedim.
Çalışarak elde ettim ,benim durumum normal bir yaşantı,anlamında durumu fena değil ama benim evim arabam var onun yok ama onunda durumu kötü değil.Banada saçma geliyor ama dinletemiyorum.Bende konuşmuyorum ama kimsenin umru değilSizin durumunuz iyi derken eşten dolayı mı , yoksa siz çalışarak mı yaptınız ?
Bu durum bana çok saçma geliyor kusura bakmayın
ablanızın sizden fakir olması sizin suçunuz değil ki
Çalışarak elde ettim ,benim durumum normal bir yaşantı,anlamında durumu fena değil ama benim evim arabam var onun yok ama onunda durumu kötü değil.Banada saçma geliyor ama dinletemiyorum.Bende konuşmuyorum ama kimsenin umru değil
O zaman anneniz adaletsiz davranıyor. Bu durumdan rahatsızlığınızi dile getirip yine de bir yaptırım yoksa mesafe en güzelidir.Yoo sadece bir miktar iyi
Ona bir ev ve araba aldı,ben kendim kredi ile aldım.Olayı tam açıklamamışsınız. Yani ev aldı ona verdi, araba aldı ona verdi ve size hiç bir şey vermedi ise mesafe koyun görüşmeyin derim. Ama az biraz ev araba alırlarken katkıda bulundularsa konu etmeyin görüşün derim.
İlk şık geçerli ise ben görüşmem ailemle ve yaşlanınca da ablamın bakmasını söylerim ilişkimi keserken. Ama ikinci şık ise üzerinde hiç durmam
Ebeveynler evlatlarina esit davranmak zorundadir. Gidin kavga edin. Onun ihtiyaci varsa ona cok versin ama sizin de gonlunuzu alsinlar.Merhaba,yazıp yazıp siliyorum.En özelini yazmak ne kadar zormuş.annem konu.iki kardeşiz ve evlat ayrımı çok yapıyor ben 45 yaşımdayım ve bana sana bişey vermek istemiyorum senin durumun iyi ablanın durumu kötü ona yardım edicem diyor.Maddi olarak ciddi meblalar ev araba gibi yardım yapıyor bende 4 yldır süren bu olayda ailemle konuşmuyorum.çok da üzülüyorum.bir tarafım para annemin istediğine verir deyip affediyor,diğeri adaletsizlik yapıypr diyor affetmiyor.siz olsanız napardınız?
Benim rahmetli annemde aynı mantıktaydı, sen ayaklarının üzerindesin küçüklerin ihtiyacı var dedi ve onlara yaptı. Saygı duydum her zaman buna inanıyordu. Kendi emeği kendi parasıydı asla gönül koymadım. Hastalığında da 9 yıl seve seve baktım diğer kardeşlerimle, öpüştük sevdik, helalleştik elleri ellerimde uğurladım. Ölümlü dünyadır, mülk Allahındır, taşıdığımız can bile emanettir. Annenizle konuşmamak doğru bir davranış değil, annelik evlatlık hesaplı kitaplı işler değil. Ebeveynler daha zayıf olanı korumak istiyor anladığım bu, bunun için onu yargılamayın. Anadır tirilyonlar dökseniz hakkı ödenmez, elbet evladında hakkı vardır ancak bunun terazisini kursalar ne çıkar Allah bilir... İncitmeyin para için, yaradana havale edin, küs yaşamayın derimMerhaba,yazıp yazıp siliyorum.En özelini yazmak ne kadar zormuş.annem konu.iki kardeşiz ve evlat ayrımı çok yapıyor ben 45 yaşımdayım ve bana sana bişey vermek istemiyorum senin durumun iyi ablanın durumu kötü ona yardım edicem diyor.Maddi olarak ciddi meblalar ev araba gibi yardım yapıyor bende 4 yldır süren bu olayda ailemle konuşmuyorum.çok da üzülüyorum.bir tarafım para annemin istediğine verir deyip affediyor,diğeri adaletsizlik yapıypr diyor affetmiyor.siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?