Kopyala yapıştır elti

Allah acil şifalar versin oglunuzza size bagıslasın evlatlarınızı İnşallahh benimde içim içimi yerdi fetal ekoda hepsi belli olur inş bir sorun yoktur.. bu arada genetik bir rahatszlık mı ailede baska kimsede var mı ?
genetik olarak sadece bende Mitral kapak prolapsusu var, gittigim doktor her insanda olabilecek duzeyde önemli bişey değil demisti onun haricinde hic bir sıkıntı yok canım

Ya çok üzüldüm geçmiş olsun kuzum
Sağol canım Allah razı olsun

Konuyu da dağıttım böyle ama kusuruma bakmayın kalp kısmını okuyunca sormadan edemedim

Konuyu da dağıttım böyle ama kusuruma bakmayın kalp kısmını okuyunca sormadan edemedim
Sorun degıl seni çok iyi anlıyorumm ama hissediyorum ki kızında bişey çıkmıcak Allahın iZniyle ya birde ben şole bir şey farkettim kalp hastası cocukların çogu erkek oluyor ya :( ya da bana mı ole denk geldi

Sorun degıl seni çok iyi anlıyorumm ama hissediyorum ki kızında bişey çıkmıcak Allahın iZniyle ya birde ben şole bir şey farkettim kalp hastası cocukların çogu erkek oluyor ya :KK43: ya da bana mı ole denk geldi
Hiç bilmiyorum canım olabilir ben bi gruba üyeyim kalp hastası çocuklar var. O kadar çok ki kız da var erkekte :( Rabbim korktuklarımıza uğratmasın, evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.. çokkk teşekkür ederim

Hiç bilmiyorum canım olabilir ben bi gruba üyeyim kalp hastası çocuklar var. O kadar çok ki kız da var erkekte :KK43: Rabbim korktuklarımıza uğratmasın, evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.. çokkk teşekkür ederim
Ne demk canım aminn inşallahhh herşey Allahtan gebliğinde rahatsızlık gecemediysen folik asidini önceden aldıysan hiç korkma hiçç gerisi Allahın takdiri

Selam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki bana :KK43: bebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...

Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?
Eee.. Anlamadigim nokta, sizi taklit ediyor olmasi, kiskaniyor olmasi sizi neden rahatsiz ediyor. Size karsi herhangi bir mudahalesi yok ki. Kendi kendine sizden gorduklerini yapiyor. Dert edecek bisey yok. Sen hamilesin, aaa bi baktin o da kiskandigindan hamile kalmis! Diyelim ki oyle.. Bundan size ne. Siz mi bakacaksiniz dogacak cocuguna. Eltin ne yapiyorsa ister kiskancliktan yapsin ister baska bir seyden, sana dokunur bir tarafini gormedim. Vay neymis faceden foto paylasinca eltiyle kayin da paylasmis.. Eee? Nolmus yani. Ayrica tisortle bebeginizin rahatsizligi arasindaki baglantiyi da cozemedim. O kadar merak ediyordunuz nerede satiliyor siz sorsaydiniz o kadindan..
Elti normal degil, o kabul ama senin de eltiden geri kalir yanin yok.

Eee.. Anlamadigim nokta, sizi taklit ediyor olmasi, kiskaniyor olmasi sizi neden rahatsiz ediyor. Size karsi herhangi bir mudahalesi yok ki. Kendi kendine sizden gorduklerini yapiyor. Dert edecek bisey yok. Sen hamilesin, aaa bi baktin o da kiskandigindan hamile kalmis! Diyelim ki oyle.. Bundan size ne. Siz mi bakacaksiniz dogacak cocuguna. Eltin ne yapiyorsa ister kiskancliktan yapsin ister baska bir seyden, sana dokunur bir tarafini gormedim. Vay neymis faceden foto paylasinca eltiyle kayin da paylasmis.. Eee? Nolmus yani. Ayrica tisortle bebeginizin rahatsizligi arasindaki baglantiyi da cozemedim. O kadar merak ediyordunuz nerede satiliyor siz sorsaydiniz o kadindan..
Elti normal degil, o kabul ama senin de eltiden geri kalir yanin yok.
Sinsiliği beni sinir ediyor anlatamadgm çok şey oldu neyse genede saolun

Aynı şey benim eltimdede var.kayın validemle kayınpederim beni çok severler ben herkeze karşı mütevaziyimdir.ama ona ramen eltim beni hiç çekemez laflarımı hep çarpıtır hasetinden.Allah yardımcısı olsun nediğim kendini yiyip bitiriyo yazık.:KK69:

Aynı şey benim eltimdede var.kayın validemle kayınpederim beni çok severler ben herkeze karşı mütevaziyimdir.ama ona ramen eltim beni hiç çekemez laflarımı hep çarpıtır hasetinden.Allah yardımcısı olsun nediğim kendini yiyip bitiriyo yazık.:KK69:
Aynen oyle valla:110:

Back
X