Kopyalanmış mesaj

Cidde'n mi arkadasım .su an cok ii hissediyorum kendimi .ne gibi böyle cümleler mi kopyalanıyo sana da. Alakam yok diyo esim
Bir siteye girdiginde çat diye baska siteye yonlendiriliyorsun. Panoyu bende arada kontrol ediyorum cok alakasiz seylerim var :)
Sen yine dikkatli ol tabi :) ama sadece panodakiler icin suclama yapma bence

Chat sitelerinde copy paste yapıyor belli ki bilmeden ben niye kopyalamıyorum

Arkadaşlar panoda olanlar cok küçük görünüyor okunmuyor ki. Kopyaladiklarimdir da ne kopyalamisin okuyamiyorum
Ben de hep panoya kopyalandi diyor nerede bu pano demiştim :)

Uzulme canim aman bosver sanki cok mu gerekli aksam seytan durttu bende esiminkine baktm
Ayy tam bende aklımdan onun telden bakiyim diye geciriyordum
Ne biliyim ben bulamam simdi gider kocam görür yani kötü bsey oldugundan degilde kizlarla özel mesajlasiyorum ani kız konulari ayip okursa utanirim

Ayy tam bende aklımdan onun telden bakiyim diye geciriyordum
Ne biliyim ben bulamam simdi gider kocam görür yani kötü bsey oldugundan degilde kizlarla özel mesajlasiyorum ani kız konulari ayip okursa utanirim
Guveniyosan sorun yok bende guveniyorum bisey bulamadm zati sıkboz etmeye gerek yok yanni dimi sende baktrma

Ay yok zaten telefonuma eline aldigi yok adamin veriyorum lazim mi internet diyorum kendisinin interneti bitmis. Napiyim internette deyip atiyo masaya
En fazla f... bakar bide maç özetleri borsa falan

Bende onun herseyini didik didik ediyorum o görmeden arada bakiyorum iyi oluyor gecen gun okumadigi mesaji okumusum hicbisy demedi sen mi okudun dedi guldu gecti bu arada is arkadasi bi kiz atmis

Ne yazmis kiz masallah kocisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…