• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kör öldü badem gözlü oldu ...

ay evet dogru dusunememıstım, o zaman haklı evet kesınlıkle

Bır tek o var bırde benım ruh halım var , daha once esımın haftalarca yurt dısında kaldıgında sıkılıp sıkılıp agladıgımı yazmıstım. Herkesı gecıyorum ben bıle yapamam gıbı duruyor. Benı kılıtleyen tek sey su, demıslerkı evınız var arabanız var mıras var , sukur var ancak benım oglum adına bırıkım yapma sebebım ona bır ev almak degıl. Oglumun dogum ve sunnet altınlarını 4-5 ay once arsa alırken kullandık. O bıraz garantıydı hanı ben calısamasamda hayat bu ıstedıgı bısey olur , okul ıcın gereklı olur esımın maasıyla oyle ozel okula fılan yollayamayız , bır tane bebek daha oldugunda oglum o durumda paradan dolayı yapmak ıstedıgı bıseyden gerı kalmasın dıye garantıydı ancak kredıye bulasmamak ıcın kullandıgımız ıcın bende en azından ısten ayrıldıgımda kenarda 30 bın param olsun sımdı ogluma yarın obur gun baska bır bebegım oldugunda esımden bagımsız bır sekılde kurs olur aktıvıte olur acıl olur esıme sormadan onun gelırıne bagımsız olarak karsılıyabılmek adına bırıkıme baslamıstım.

Emeklılıge kadar calısmayı zaten bende ıstemıyorum 1-2 sene calıssam guzel olur, sımdı farklı bır sehır olursa belkı sure daha uzar. Nıyeyse baska bır sehır olursa daha guzel yasayabılecegımızı dusunuyorum mısal ızmır, 1 saatte ozdere , gumuldur 2 saatte kusadası bır cazıp gelmedı desem yalan olur. Edirneye gelınce sıtede akrabalar var belkı kayınvalıdem bıle olacak enez erıklı 2 saat ama ıstanbulda oylemı kaos ortamı.

Ama esım olmadan olmayacak bılıyorum gıtsemde butun bunları doyasıya yasayamayacagım. Bırde ben hep yazardım okuyanlar olur oglumun buyuk bır sehırde okuyacagına kucuk bır koyde veya kasabada okumasınıda ısterdım nedense daha temız daha sade daha masum gelıyor. Ama hepsı bır hayal
Bu yorumunu yeni okudum Cute. Diğer yorumları yazmış bulundum.:deli:

Bır arkadas catalca ıcın yakın bır yerlere tasınırsınız demıs, ama esım suanda yasadıgımız evı bosaltmak ıstemez kıra ıcın tahmınım bu , cunku evımızın ıcını fılan bız yaptırdık guzelde bı ev ayrıca esım ıstınyede calısıyor bu defa ona acayıp bır yol uzunlugu olacak. Ay vallahı kör öldü badem gözlü oldu diyorum ya neden kafam karıstı bende anlamıyorum , suanda dun aldıgım duyumlara gore ızmır sadece bır hayalmıs . catalcanın agırlık oldugunu ogrendım bı yanım catalca olacagına ızmır olsund ırek gıtmıyeyım dıyorum catalca ıse denemeye kalkıp trafıkten cat dıye catlarsam daha fena olabılır dıye dusunuyorum.
Bak cute ben Bahçeşehir tarafındayım,ben bile buradan Çatalca'ya hergün gidip gelmeyi düşünmem ki sen İstinye diyorsun. Bir Beylikdüzü gerçeği var,oraya gelene kadar trafik olmasa dahi orayı geçmek,özellikle işe gidiş dönüş saatlerinde kabus gibi olur. En son fuara gittim tam 2 saat ki haftasonuydu. İş,okul servisi vs yokken.
Egeye ayıracağın vakitten ciddi çalacaksın emin ol. Çatalca yakın İstanbul'a ama trafik yoğunluğu,maalesef en yakını uzaklaştıriyor. Hadi Beylikdüzünü geçtin,Mahmutbey gişelerde ki gişe kaldırıldı,direkt geçiyorsun,ona rağmen trafik oluyor,yavaşlayacak trafik. Birde orada yavaşladın,eve gitmen geç olacak. Çatalcada yaşayamazsın ben seni minicik tanıdıysam,sen gezmeyi,dışarda vakit gecirmeyi seven birisin,sosyal hayat inan sınırlı,arada haftasonu kahvaltıya gidiyoruz Çatalcaya,oradan biliyorum,temden gidiyoruz trafiğe girmeyelim diye bazen,yolu uzatıyor ciddi anlamda. Sosyal ortam minimumda zaten.
Yerinde olsam tazminatımı alır ayrılırdim,bu seneyi geçirirdim evde,çocuğumla keyifli bir şekilde,yazın tatilimi yapar,yine çocuğumla güzel vakit geçirirdim,baktım olmuyor,iş bakardım,sonucta deneyimlisin,muhakkak bulursun. 4.000 olmazda ,3.000 olur ama kafan rahat olur.

Hiçbir şey evliliğinden ve huzurundan kıymetli değil..

İşi her zaman bulursun ,huzuru bulman mesele.

Bir evlilikde araya mesafe koyarsan,gözden ırak gönülden ırak olursun.

Değer mi?

Bak cute ben Bahçeşehir tarafındayım,ben bile buradan Çatalca'ya hergün gidip gelmeyi düşünmem ki sen İstinye diyorsun. Bir Beylikdüzü gerçeği var,oraya gelene kadar trafik olmasa dahi orayı geçmek,özellikle işe gidiş dönüş saatlerinde kabus gibi olur. En son fuara gittim tam 2 saat ki haftasonuydu. İş,okul servisi vs yokken.
Egeye ayıracağın vakitten ciddi çalacaksın emin ol. Çatalca yakın İstanbul'a ama trafik yoğunluğu,maalesef en yakını uzaklaştıriyor. Hadi Beylikdüzünü geçtin,Mahmutbey gişelerde ki gişe kaldırıldı,direkt geçiyorsun,ona rağmen trafik oluyor,yavaşlayacak trafik. Birde orada yavaşladın,eve gitmen geç olacak. Çatalcada yaşayamazsın ben seni minicik tanıdıysam,sen gezmeyi,dışarda vakit gecirmeyi seven birisin,sosyal hayat inan sınırlı,arada haftasonu kahvaltıya gidiyoruz Çatalcaya,oradan biliyorum,temden gidiyoruz trafiğe girmeyelim diye bazen,yolu uzatıyor ciddi anlamda. Sosyal ortam minimumda zaten.
Yerinde olsam tazminatımı alır ayrılırdim,bu seneyi geçirirdim evde,çocuğumla keyifli bir şekilde,yazın tatilimi yapar,yine çocuğumla güzel vakit geçirirdim,baktım olmuyor,iş bakardım,sonucta deneyimlisin,muhakkak bulursun. 4.000 olmazda ,3.000 olur ama kafan rahat olur.
Acaba catalca olursa yınede tazmınatlarımızı hakedecekmıyız suanda yesılkoydeyız bız , bellı bır km uzerınde olunca sanırım bu teklıf edılıyor. catalca ıcın herkes ama herkes ayn seyden bahsedıyor trafıkten maaf olursunuz dıyorlar bunu bılıyormusun pekı , ya da bılen varmı catalca ıcınde tazmınat hakedecekmıyız acbaa?

Acaba catalca olursa yınede tazmınatlarımızı hakedecekmıyız suanda yesılkoydeyız bız , bellı bır km uzerınde olunca sanırım bu teklıf edılıyor. catalca ıcın herkes ama herkes ayn seyden bahsedıyor trafıkten maaf olursunuz dıyorlar bunu bılıyormusun pekı , ya da bılen varmı catalca ıcınde tazmınat hakedecekmıyız acbaa?
Sözleşme varmı? Sanıyorum sizlere imzalatılan sözleşmede iş yeri taşınma durumu yazıyorsa işveren haklı olabilir,eskiden böyleydi,şu an ne durumda bilemiyorum,bilen arkadaşlar yanıtlayacaktır. Birde yazılı olarak bildirmeleri gerekiyordu eskiden. Bu aralar size evrak imzalatmaya çalışabilirler,taşınma ile ilgili,imzalamadan bir avukata danış derim. Yol cidden problemli olur,gidip gelmek zor olur,trafik olmasa dahi çok uzun mesafe cidden.

Sözleşme varmı? Sanıyorum sizlere imzalatılan sözleşmede iş yeri taşınma durumu yazıyorsa işveren haklı olabilir,eskiden böyleydi,şu an ne durumda bilemiyorum,bilen arkadaşlar yanıtlayacaktır. Birde yazılı olarak bildirmeleri gerekiyordu eskiden. Bu aralar size evrak imzalatmaya çalışabilirler,taşınma ile ilgili,imzalamadan bir avukata danış derim. Yol cidden problemli olur,gidip gelmek zor olur,trafik olmasa dahi çok uzun mesafe cidden.
Vardır sanırım ama ıcergıını hıc hatırlamıyorum 6 senem doldu burada hıc hatırlamıyorum oyle bır madde varmıydı yokmuydu
Buarada sıgorta prım gunume baktım cokta bısey kalmamıs 2000 gunum eksıkmıs. Tasınma ne kadar gec olursa o kadr guzel olacak dıye dusunuyorum bakalım kısmet mart sonuna kadar netlesecegız. Suanda nereye tasınılacagı bellı olmadıgı ıcın yazılı bısey henuz yok belkı bellı olduktan sonra olabılır ama ıs kanuna baktım buyuksehır beledıyesı degıstıgınde kıdem hakedılıyormus , ıhbar haketmıyoruz bu durumda galıba

Ben bahcesehirde oturuyorum kizim besiktasta okula gidiyor catalca surekli gidip gezdigimiz 15 dakikalik bir yer. Saatleri ayarladiginizda trafik sorun olmuyor.2.kopru yolundan istinyeyede ayni olacaktir.kiralar dusuk imkanlar cok siteler yeni.evinizden ayrilmaz esiniz dediniz.ayrilmazsa tabi ki zor olacak o zmn yeni bir is bulursunuz ins yine es deger bir maasla.sizin icin hayırlısı olur umarim

Esım ısını sevıyor ayrıca turkıyeden olmasada memur calıstıgı elcılıgın . Onun ısı garantı ama bende oglumun gelecegını almak ıstemıyorum. Daha parlak bır hayatı olabılır gıbıme gelıyor ama ya duygusal eksıklık ustelık sadece oglanda degıl bende bunalıma gırermıyım acaba, esım de var. Ne yıyecek ne ıcecek. Gozden uzak olan gonuldende ırak olmaz mı?
Oğlunun geleceği sadece para üzerine kurulu değil.Eşininde iyi bir işi var sende sonuçta bir tecrüben var 4 lira değilde 2 lira maaş alırsın ama evine yakın eşinle olacağın çocuğununda babasından ayrı kalmadan yaşayacağı bir ortam olur.Birde gözden ırak olmayanlar bile ırağa düşerken, etrafta bu kadar psilik varken eşini yalnız bırakmayı düşünmende bence hiç doğru değil.

Back
X