Kör saticinin kör alicisi degilim artik yazmis ?

aycaer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
32
10
1
32
Kizlar bu benim eski https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dim-bu-nasil-bir-adilik.990415/#post-50218680
Eski nisanlim instagramda bi fotograf paylasmis.
Fotografin altina
eski nisanlim: essege deger verdik kendini yaris ati sandi ama Allah buyuk yazmi
onceden gorusmesini istemedigim arkadasi : sana yakismayani yaninda tasima sen daha iyilerine layiksin yat kalk kurtulduguna dua et .
eski nisanlim : yok abi ben kör saticinin kör alicisi degilim yazmiş.
bunu gorunce beynimden vurulmusa dondum 3 yil verdim nisanliydim aramizda kotu bi olay gecmedi yapamiyoduk sevgi bitme durumuna gelmisti ayrildik beni rezil etmis . ne yapmaliyimm fake bi hesaptan ekledim gördúgumu bilmiyo

Son düzenleme:
Takip işini bırakmalısınız.

Size ne kim kime ne yazmış.

Ayrılmışsınız bitmiş girmiş.

Bir şey yapmak istemeniz sağlıklı değil.

Diyelim ki arayıp sordunuz bu yazışmayı; "sana ne yahu!" cevabı sizi rahatlatacak mı?

Sana ulasamadigi icin egosunu yükseltmeye calismis

Hiç muhattap olmayın.boşuna dememişler ben ayrılırken tanırım diye.ayrılınca iyi diyenmi var

Ayrilmissiniz ama o kompleks etmis asamamis meseleyi. Gundeminde siz varmissiniz ki boyle bir sey paylasmis. Hic bi yorum yapmayın gulun geçin...
Cok kiro ve basit buluyorum sagda solda ayrilik sonrası boyle paylasilamlari. Kadin olsun erkek olsun. Kompleks belirtisi bu.

ama artik beni sevmedigini soylemisti ve birakan o

İlk konunuzun son kelimesi "nasil bi adilik bu " ne de hakliymisiniz dedirtti.Gül geç görme engelle bariz kendini kumaşini belli edene hint kumaşi muamelesi yapmaktan vazgeç hayat devam ediyor.

Bir erkek tamamen silse laf atmaz ki. Ilginc yani bence erkekler kizlar gibi degil. Laf atmakla ugrasmazlar. Ama eger takinti ettiyseler veya kizginlarsa ederler
bi kac kez mesaj attim ama bana kufur edip engelledi . o yorum yapan arkadasiyla beraberken yapilmis bu yorum o arkadasinin boyle huylari var kimle derdi olsa internetten laf carlar

Ne bekliyordunuz allah aşkına. Saygılı bir şekilde bitirdik falan yazmasını mı?

İlk konunuzun son kelimesi "nasil bi adilik bu " ne de hakliymisiniz dedirtti.Gül geç görme engelle bariz kendini kumaşini belli edene hint kumaşi muamelesi yapmaktan vazgeç hayat devam ediyor.
Ben buna mesaj attigimda bana " bulunma hint kumasi degilmisim ya bul daha iyisi ni "demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…