Sende yazsaydın kendi sayfana eşeğe altın semer vurmaya çalıştım , ama ne yaparsın... Gibi
haklisin kufur yemeye doymadim zaten heryerden engelliyim nerden yazacaksamKız sakın bişey yazma.. aaaa sakın... istediğini elde etmiş olur nasıl havalanır. Küfreder sana yine seni üzer. Üstüne de nasıl da vazgeçilmezim bak beni stalkluyor bi de hala bana yazıyor beni seviyor unutamamış triplerine girer. Hiiiç ona bu sevinci yaşatma. Takip de etme. Engelle gitsin..
Unutma insanlar sosyal medyada yansıytıklarının tersidir genelde. Etrafına nasıl da iyi durumda olduğunu göstermeye çalışıyordur. Aslında ne kadar zavallı.. ergen. Iyyyyyy.
Şöyle mi yapsan: Allah seni bu pislikten kurtardığı için ellerini açıp dua mı etsen şükretsen? Bak için de ferahlar ne dersin?haklisin kufur yemeye doymadim zaten heryerden engelliyim nerden yazacaksam
Şikayet dilekçesi ver. Senin kişiliğini zedeleyecek hareketlerde bulunamaz. Aklı başına gelir.Kizlar bu benim eski https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dim-bu-nasil-bir-adilik.990415/#post-50218680
Eski nisanlim instagramda bi fotograf paylasmis.
Fotografin altina
eski nisanlim: essege deger verdik kendini yaris ati sandi ama Allah buyuk yazmi
onceden gorusmesini istemedigim arkadasi : sana yakismayani yaninda tasima sen daha iyilerine layiksin yat kalk kurtulduguna dua et .
eski nisanlim : yok abi ben kör saticinin kör alicisi degilim yazmiş.
bunu gorunce beynimden vurulmusa dondum 3 yil verdim nisanliydim aramizda kotu bi olay gecmedi yapamiyoduk sevgi bitme durumuna gelmisti ayrildik beni rezil etmis . ne yapmaliyimm fake bi hesaptan ekledim gördúgumu bilmiyo
+1 insanlar kaostan besleniyor ne yazık ki sonra uzun uzadıya ne konuşacaklar:)):)) hiç aferin ne hanım kızdı yazanını görmedim
Arkadaşımı aldatıp boşanan adamKizlar bu benim eski https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dim-bu-nasil-bir-adilik.990415/#post-50218680
Eski nisanlim instagramda bi fotograf paylasmis.
Fotografin altina
eski nisanlim: essege deger verdik kendini yaris ati sandi ama Allah buyuk yazmi
onceden gorusmesini istemedigim arkadasi : sana yakismayani yaninda tasima sen daha iyilerine layiksin yat kalk kurtulduguna dua et .
eski nisanlim : yok abi ben kör saticinin kör alicisi degilim yazmiş.
bunu gorunce beynimden vurulmusa dondum 3 yil verdim nisanliydim aramizda kotu bi olay gecmedi yapamiyoduk sevgi bitme durumuna gelmisti ayrildik beni rezil etmis . ne yapmaliyimm fake bi hesaptan ekledim gördúgumu bilmiyo
canim yaniyo iste bunlar icin sevmedimki ben onu hastalandi gunlerce ben baktim yikadim yemegini yedirdim kiyafetlerini giydirdim geceler boyu basinda bekledim kolu catlakti kolunun ustune yatcak diye . cebinde bes kurus parasi yokken ben vardim yaninda . anne babasi öldu ben oldum yaninda herkesten teker teker kazik yedi o benim en iyi arkadasimda dostumdu abimdi bende onun icin oyleydim . ben onun yuzunden sagligimi kaybettim toparliyamiyorum 6 aydir ve benim en kotu gunlerimde bana bunlari yasattiHerife bak eşeğe değer vermiş yarış atı olmuş muş sende yaz x e değer verdik götü kalktı dün boktu bugün koktu
At gibi giden it gibi dönüyo genelde sadece sabret ve bekle.
Çok argo konuştum
İyilikten maraz doğuyor işte bazen. Kötü davransan senden iyisi olmazdı. O utansın riyakRlığından ama merak etme Allah yanına koymaz gün gelir çok pişman olur.canim yaniyo iste bunlar icin sevmedimki ben onu hastalandi gunlerce ben baktim yikadim yemegini yedirdim kiyafetlerini giydirdim geceler boyu basinda bekledim kolu catlakti kolunun ustune yatcak diye . cebinde bes kurus parasi yokken ben vardim yaninda . anne babasi öldu ben oldum yaninda herkesten teker teker kazik yedi o benim en iyi arkadasimda dostumdu abimdi bende onun icin oyleydim . ben onun yuzunden sagligimi kaybettim toparliyamiyorum 6 aydir ve benim en kotu gunlerimde bana bunlari yasatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?