Âmin insallah . Cok tesekkur ederim. Bir hafta daha kendimi takip ederek beklicem bakalım. Her ne kadar Dr sıkıntı yok desede tedirgin olmaktan alikoyamiyorum kendimi.Bir hafta içinde kordonun kendi kendine boynundan çıkabildiğini de okumuştum, doktorunuz daha iyi bilir, madem sıkıntı yok bekleyin bakalım,
Aslında açılma falan da başlamış inşallah kordon olayı hallolur da normal şekilde kavuşursunuz yavrunuza
Benim ablamin oyle olmustu. Doktor kordon dolanmis boynuna demisti yegenim icin. Ama bebekler son haftalarda cok hareket ettikleri icin normalmis ve tekrar aciyorlarmis merak etmeyin. Korkmayin icinizi ferah tutun siz.Âmin insallah . Cok tesekkur ederim. Bir hafta daha kendimi takip ederek beklicem bakalım. Her ne kadar Dr sıkıntı yok desede tedirgin olmaktan alikoyamiyorum kendimi.
Katılıyorum, bazıları her şeyi söylüyor tedirgin ediyor, bazılarının da ağzından kerpetenle alıyoruz lafı,Ingilterede 20. haftadan sonra ultrason yapilmiyor sancin geliyo doguma giriyosun,dolayisiyla kordondan filan haberin olmuyo, benim kizimin kordonu bir kez dolanmisti dogdugunda,ebe kordonu acarken bizimki agliyodu var gucuyle :)
Bi de benim en cok kizdigim sey niye bu doktorlar gerekli gereksiz herseyi soylerler ki anne adaylarina,kadincagiz zaten en hassas doneminde
Hollanda da öyle 9.hafta, 20.hafta bide 35.haftada pozisyonuna bakmak için alıyorlar USG ye, önceleri kıziyordum niye bu kadar az USG yapılıyor diye ama böyle şeyleri okuyunca bosuna tedirginlik, stres yasatiyorlar annelere ben halinden memnunum. Aylık kalp atışını dinletiyorlar bideIngilterede 20. haftadan sonra ultrason yapilmiyor sancin geliyo doguma giriyosun,dolayisiyla kordondan filan haberin olmuyo, benim kizimin kordonu bir kez dolanmisti dogdugunda,ebe kordonu acarken bizimki agliyodu var gucuyle :)
Bi de benim en cok kizdigim sey niye bu doktorlar gerekli gereksiz herseyi soylerler ki anne adaylarina,kadincagiz zaten en hassas doneminde
Kesinlikle haklisin. 35. Haftadan itibaren her hafta cagiriyo kontrole once NST sonra tuşe sonrada USG. Dolayısıyla her hafta bisey soyluyo. Gerginlikten hamileligimizi yasayamiyoruz. Simdi bir an once salı gunu gelsinde bebeğimin iyi oldugunu öğreneyim diye bekler oldumHollanda da öyle 9.hafta, 20.hafta bide 35.haftada pozisyonuna bakmak için alıyorlar USG ye, önceleri kıziyordum niye bu kadar az USG yapılıyor diye ama böyle şeyleri okuyunca bosuna tedirginlik, stres yasatiyorlar annelere ben halinden memnunum. Aylık kalp atışını dinletiyorlar bide
Tatlım sen bol bol dua et, allahım bebegini sagsaglim kucağına almayı nasip etsin. İcini ferah tutKesinlikle haklisin. 35. Haftadan itibaren her hafta cagiriyo kontrole once NST sonra tuşe sonrada USG. Dolayısıyla her hafta bisey soyluyo. Gerginlikten hamileligimizi yasayamiyoruz. Simdi bir an once salı gunu gelsinde bebeğimin iyi oldugunu öğreneyim diye bekler oldum
Âmin canım insallah Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Elimden geldiğince namazımı kilip dua etmeye calisiyorum.Tatlım sen bol bol dua et, allahım bebegini sagsaglim kucağına almayı nasip etsin. İcini ferah tut
Âmin insallah . Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Elbetteki hersey Allah'ın taktiri her an hersey olabilir ama son zamanlar bunlar insan hem bu uzun sürecin yarattığı psikolojiden hemde bebeği icin duydugu kaygıdan dolayı bir sürü sacma sapan düşüncelere kapılıyor. Dua edip hayırlısını istemek gerek.Bide her hafta bile ultrasona girsen daha doktorun kapisindan cikarken cocuk pozisyonunu degistirebilir, doner dolanir, hicbir zaman yuzde yuz emin olamazsiniz, dediginiz gibi hersey Allah'in elinde, siz yureginizi ferah tutun, Rabbim saglikla, hayirlisiyla kavustursun sizi bebeginize
Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun insallah. Dolandıgi gibi tekrar çıkabiliyomus. Daha cok zamanda var icini rahat tut dua et.Doktor son anda bile degisebilir dedi bugun bana daha erken ama dogum seklini etkiler en fazla dedi 2 kere dolanmis benim kizimin boynunada..
Cok tesekkurler. Dua ediyorum hep zaten herkese hepimize. Allah hayirli dogumlar nasip eder insallahRabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun insallah. Dolandıgi gibi tekrar çıkabiliyomus. Daha cok zamanda var icini rahat tut dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?