Kordon dolanması problemi yaşayanlar ! :(

Angiedare

sonreír 😇
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
1.991
4.368
333
İstanbul
Merhaba anneler ve anne adayları. 38+1 de ultrason muayenesinde bebeğimin boynuna iki kere kordon dolanmış olarak göründü 1 cm açılma var. Dr um bir hafta sonra tekrar gel şimdilik sıkıntı yok dedi. Kordon dolanması olup normal dogum yapan var mi ?

Bir hafta içinde kordonun kendi kendine boynundan çıkabildiğini de okumuştum, doktorunuz daha iyi bilir, madem sıkıntı yok bekleyin bakalım,
Aslında açılma falan da başlamış inşallah kordon olayı hallolur da normal şekilde kavuşursunuz yavrunuza

Âmin insallah . Cok tesekkur ederim. Bir hafta daha kendimi takip ederek beklicem bakalım. Her ne kadar Dr sıkıntı yok desede tedirgin olmaktan alikoyamiyorum kendimi.

Âmin insallah . Cok tesekkur ederim. Bir hafta daha kendimi takip ederek beklicem bakalım. Her ne kadar Dr sıkıntı yok desede tedirgin olmaktan alikoyamiyorum kendimi.
Benim ablamin oyle olmustu. Doktor kordon dolanmis boynuna demisti yegenim icin. Ama bebekler son haftalarda cok hareket ettikleri icin normalmis ve tekrar aciyorlarmis merak etmeyin. Korkmayin icinizi ferah tutun siz.
Insallah bir sey olmayacak..

Ingilterede 20. haftadan sonra ultrason yapilmiyor sancin geliyo doguma giriyosun,dolayisiyla kordondan filan haberin olmuyo, benim kizimin kordonu bir kez dolanmisti dogdugunda,ebe kordonu acarken bizimki agliyodu var gucuyle :)
Bi de benim en cok kizdigim sey niye bu doktorlar gerekli gereksiz herseyi soylerler ki anne adaylarina,kadincagiz zaten en hassas doneminde

Katılıyorum, bazıları her şeyi söylüyor tedirgin ediyor, bazılarının da ağzından kerpetenle alıyoruz lafı,
Bi ortasını bulamadık...

oğlum da doğduğunda kordon iki kere dolanmıştı. doktorum iki kere dolnamış olması tehlikeli değil demişti. sorun olmadı. inşallah rahat bir doğumla bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

İyi dilekleriniz ve telkinleriniz icin cok tesekkur ederim kızlar iyi ki varsınız Allah razı olsun :* icimiz rahat etmedi dun Dr a gittik tekrar cift kordon tehlikesi varmis bir kez dolanmış ikincisi de yanındaymis zaten iki yada uc olsaydı hemen sezeryan yapalım derdim dedi. Simdilik kendimi ve bebeğimi takip ederek beklemedeyim. Rabbim bebeği olanlara gule gule büyütmeyi, hamile olanlara bir avazda kavuşmayı, cocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara da evlat kokusu duymayı nasip etsin insallah.

Hollanda da öyle 9.hafta, 20.hafta bide 35.haftada pozisyonuna bakmak için alıyorlar USG ye, önceleri kıziyordum niye bu kadar az USG yapılıyor diye ama böyle şeyleri okuyunca bosuna tedirginlik, stres yasatiyorlar annelere ben halinden memnunum. Aylık kalp atışını dinletiyorlar bide

Kesinlikle haklisin. 35. Haftadan itibaren her hafta cagiriyo kontrole once NST sonra tuşe sonrada USG. Dolayısıyla her hafta bisey soyluyo. Gerginlikten hamileligimizi yasayamiyoruz. Simdi bir an once salı gunu gelsinde bebeğimin iyi oldugunu öğreneyim diye bekler oldum

Tatlım sen bol bol dua et, allahım bebegini sagsaglim kucağına almayı nasip etsin. İcini ferah tut

Bide her hafta bile ultrasona girsen daha doktorun kapisindan cikarken cocuk pozisyonunu degistirebilir, doner dolanir, hicbir zaman yuzde yuz emin olamazsiniz, dediginiz gibi hersey Allah'in elinde, siz yureginizi ferah tutun, Rabbim saglikla, hayirlisiyla kavustursun sizi bebeginize

Âmin insallah . Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Elbetteki hersey Allah'ın taktiri her an hersey olabilir ama son zamanlar bunlar insan hem bu uzun sürecin yarattığı psikolojiden hemde bebeği icin duydugu kaygıdan dolayı bir sürü sacma sapan düşüncelere kapılıyor. Dua edip hayırlısını istemek gerek.

Doktor son anda bile degisebilir dedi bugun bana daha erken ama dogum seklini etkiler en fazla dedi 2 kere dolanmis benim kizimin boynunada..

Doktor son anda bile degisebilir dedi bugun bana daha erken ama dogum seklini etkiler en fazla dedi 2 kere dolanmis benim kizimin boynunada..
Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun insallah. Dolandıgi gibi tekrar çıkabiliyomus. Daha cok zamanda var icini rahat tut dua et.

Hiç korkma canım benm geçen ayki kontrlmde boynuna kordon dolanms dedi korkmstm baya herkez erken doqum olursa falan dedi telaşa werdi ler ama bin şükür acmis oğlum kordonu tekrar çıkara biliyo inş açar bizim minnaklar biraz yaramazlar sanrm:) yatıp kalkarken önce otur sonra kalk ani hareket etmemeye özen göster Allahn izniyle acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…