canım, doğum sırasında kordon bankasından bir görevli geliyor, bebişinin minicik göbek bağından çıkan yarım tüplük kanı alıyor ve donduruyor. bu kan gelecekte Allah göstermesin, düşünmesi bile kötü ama bebişin önemli bir hastalığa yakalanırsa onun tedavisinde kullanılıyor ve kendi kanı olduğu için %100 tedavi oluyor. özellikle lösemi olmak üzere birçok kanser türü için tek çözüm. doktorların söylediğine göre yakın zamanda şeker hastalığı bile tedavi edilecekmiş.
Kordon kanı saklatılması çok önemli ( ben de oğlumun kordon kanını saklatıyorum. ) ama verdiğiniz bilgi yanlış özellikle Allah kimseye göstermesin ama lösemi de çoçuğa kendi kordon kanı kullanılmaz. Sadece kordon bankasından başka çoçuklardan uyan kan kullanılabilir. Ayrıca hiçbir hastalık için %100 tedavi şansı malesef yoktur. Kendi kordon kanınız yanık gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır. Size böyle yanlış bilgiyi kim verdi şaşırdım doğrusu. Netten bakın. Kordon kanı saklanmak kordon kan bankası oluşturulması açısından anlamlı.