Kördüğüm Fox TV

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.640
373
Diğer
Kördüğüm dizisinin merakla beklenen konusu ise kısaca şöyle İbrahim Çelikkol dizide gözü kara bir iş adamı olan Ali Nejat’ı canlandıracak , Belçim Bilgin ise idealist bir çocuk doktoru Naz’ı canlandıracak. Hiç olmadık bir zamanda yolları kesişen iş adamı Ali Nejat ile Çocuk doktoru olan Naz bir birlerine delice tutulurlar. Endemol Türkiye ve Endemol İtalya’nın ortak prodüksiyonuyla çekimleri gerçekleştirilen Kördüğüm dizisinin İtalya’da çekilen sahneleri toplamda 1.2 milyon Türk lirasına mal olduğu konuşuluyor.

Dizinin ilk bölümü film tadındaydı. Bir tek Belçim Bilgin`in rolü abartıydı. Mükemmel kadın ve abartılı oyunculuk bana kötü geldi. Diz, Bıçak Sırtını anımsattı. Sanırım Baba karakteri ve karakteri canlandıran oyuncudan kaynaklı. Dizinin zengin bir kadrosu var.

bende çok beğendim .

gelecek için çok fikir oluştu bende.
şimdi bu ali nekatın oğlu ali nejatta kalacak. ali nejat ve doktorun eşi birlikte araba işine girecekler.
doktor naz bebeğini kaybettiği ve doktor olduğu için ali nejatın oğluyla ilgilenicek.

aralarında aşk olucak.

Uzun zaman sonra izlediğim ve hemen her kanalda ardı arkası kesilmeyen yeni yeni dizilerin yayınlandığı bir dönemde oldukça etkilendiğim bir dizi oldu.Geçen hafta tesadüfen denk gelip izledim ve bu haftaki ikinci bölümü sabırsızlıkla bekledim.Bugünki çoğu sahnede kendimi tutamayıp ağladım.Oldukça duygusal anlar yaşandı 2. bölümde.Çocuğu ölen bir babanın yaşadıkları,cenazesini almaya gittiği o anlar ve de küçücük bir çocuğa annesinin artık olmayacağını söylemek...

Önümüzdeki haftanın fragmanı yayınlandı ve olay bambaşka bir yöne yani beklenen aşka doğru kayıyor...Güzel dizi yapmışlar...

Dizinin ilk bölümünü beğenmiştim ikinci bölümü sabırsızlıkla bekledim doğrusu. Dün akşamki bölüm çok etkiledi beni ağlamaktan resmen gözlerim şişmiş sabah.

Kördüğüm, yaktı kavurdu yine. Ölüm ne gariptir. Ne zaman geleceği hiç belli değil.Giden gidiyorda kalan için o özlemin tarifi olmuyor. Ama ortak his hep aynı. Birdaha görememek, sarılamamak....

Dedim ya uzun zamandır izlediğim en iyi dizilerden.Galiba hüzünlü, ağlak, melankolik duyguları seviyorum. ..Hele bir de AŞK varsa...

Dizide o kadar deneyimli oyucuların içinde en başarılı olan Kaan bence. Ne güzel anlatıyor o yalnızlık, özlem duygularını.
Dizi güzel, diğer dizilere göre kaliteli ama beni Belçim Bilgin ve oynadığı karakter rahatsız ediyor. Abartılı bir karakter ve abartılı oyunculuk sıktı. Diziyi bırakırsan bunun nedeni bu olur herhalde. Bir de Fox Tv`de neredeyse hergün sabah akşam olan tekrarları.

Yine gözyaşlarıyla izledim diziyi. Mezar sahnelerine dayanamıyorum resmen kopuyorum kısa süre önce kaybettiğim kızkardeşim geliyor gözümün önüne hep ve Kağan'ın oyunculuğu beni benden alıyor.

Yine gözyaşlarıyla izledim diziyi. Mezar sahnelerine dayanamıyorum resmen kopuyorum kısa süre önce kaybettiğim kızkardeşim geliyor gözümün önüne hep ve Kağan'ın oyunculuğu beni benden alıyor.

Allah rahmet eylesin kardeşinize. Size de sabırlar versin. Bazen bir şarkı, bazen bir film acımızı tekrar tekrar yaşatır.
Yaprak dòkümünde çok ağlamıştım şimdide bunda Ağlıyorum. ..

Naz evli olduğu ve kocasıyla aşık göründükleri için, Ali Nejat ne alaka demiştim. Ama bir baktım Naz'ı aldattı kocası.
Artık rahat rahat aşık olabilirler Naz'la Ali Nejat.

Çok sevdim diziyi..İzleyeceğim..

Geçen hafta oynayan bölümde duydum bu şarkıyı çok hoşuma gitti ...Acıyı sevmek olur mu ?

Kördüğüm Dizisi İsot (Mesut Can Tomay)

Mesut Cаn Tоmay Türkiye'nin genç yeteneklerinden birisi olan Mesut Cаn, aynı zаmаndа sosyal medyаyı oldukça iyi kullanan popüler bir çocuk oyuncusudur.

Muhteşem oynuyor bu velet !

nasıl bir dizi sonradan izledim muhteşem kaan muhteşem yüyıldaki küçük mutafaymış oyunculu güzel

Gene güzel bir bölüm izledik.

Fragman yine verilmedi.
Cok heyecanli bir sahnede bitti.Birkac ihtimal var.Ya ibo enseleyecek umutu ya diger adamla isbirligi yapmak aklina gelecek.Vuracagini sanmiyorum.
Beklemedeyiz fragmani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…