Kördüğüm Fox TV

Alinejat'ı vurursa, yok artık diyeceğim!

Fragman yine verilmedi.
Cok heyecanli bir sahnede bitti.Birkac ihtimal var.Ya ibo enseleyecek umutu ya diger adamla isbirligi yapmak aklina gelecek.Vuracagini sanmiyorum.
Beklemedeyiz fragmani.

Bende bekledim böyle heyecanlı bölümlerde vermiyorlar.Benimde tahminim Murat ın engel olacağı yönünde ve bu şekilde işbirliği yapacaklar..

Birkaç bölüm izleyemedim ben acaba senaryoda değişikliğemi gidildi?Ender bey vardı Feyza nın eski eşi ve o dönecek onun intikamı olacaktı falan izlemediğim bölümlerde bir baktım intikamın ismi Murat olmuş.Murat ın Ender ile bir ilişkisi var mı yoksa senaryomu değişti ?

Beni Naz ın bu aşka hızlı başlangıcı rahatsız etti açıkcası.Kocasını deli gibi seviyordu,bebeğini kaybetti falan o süreçte Ali Nejata birşeyler hissetmeye başlaması rahatsız etti.Ali Nejatı biliyorduk evli olduğunu bile bile birşeyler hissediyordu ama Naz ın hızlı Aşk girişi rahatsız etti beni.Keşke o süreci biraz uzun tutsalardı...

Kördüğüm dizisi sevenlerine müjde!

''Yayınlanan ilk 12 bölümü ile ortalama 3.2 milyon seyirci ortalama yakalayan Kördüğüm dizisinin önümüzdeki sene de devam edeceği ve final yapmayacağı açıklandı.''

İlk zamanlardaki kadar severek izleyemiyorum ilgimi kaybettim biraz. Dün akşamki bölümde Barış'ın mezara konuşu o sahneler beni mahvetti keşke o kadar ayrıntılı çekim yapılmasaymış çok kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…