- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Cunning single lady ye basladım ama cok yıgıldı diziler elimdekileri bitireyim devam edecegim .)birth of a beauty ve modern farmer son dönem favorilerim
birth of a beauty'i bitirdim, severek izledim :))
modern farmer da güzeldi :))
genel favorilerim : secret garden
49 days
master's sun
cunning single lady
gratest love filan diye gidiyor :)
şimdi hyun bin'in yeni dizisini merakla bekliyorum :)
Bol surprizli yerleri goremeden mi kapattınYou're all surrounded (etrafın sarıldı) isimli diziyi bıraktım 10.bölümde.
Çok sıkıcı. Hiçbir yaratıcılık yok dizide. İlk bölümü harikaydı fakat sonrası hep aynı. Yalnız cha seung won çok iyi oyuncu cidden. Dizinin müzikleri de çok kaliteli. Lee seung gi'yi asık suratlı görmek hiç hoş değildi bir de.
Bir ara başka bi dizi seçerim artık.
Bol surprizli yerleri goremeden mi kapattın
Ben emergency man and women izledim güzeldi.
Simdi Heart to Heart izliyorum bol bol gülüyorum :)
İzlediklerimin en iyisi.
Kill me, Heal me..
Ve Secret.
Bu oppayı çok geç keşfettim çok :)
Kişiye göre değişiyor sanırım. "Kill me heal me"nin yayımı devam ederken izlemeye başlamıştım. Herkes başroldeki çifti (Özellikle Secret'ten sonra) birbirine çok yakıştırdığı için izlediğini yazıyordu. Ben ise tam tersine Secret'teki kız olduğu için antipatik buldum, çok da isteyerek başlamadım diziye.Kill me heal me'yi izleyen herkes secret'ı da izliyor. Ya da ilk önce secret'ı izlemiş olan sonra kill me heal me'yi izliyor. =))
Tüm yorumlar bu yönde. Şu anda annem secret'ı izliyor. Sağlam bir dram dedikleri için önerdim. Öyleymiş cidden de. Ve annem de bu oppacığa bayıldı. Kill me heal me'yi izleyince ben de bakacağım nasılmış. Meraktayım.
Böyle konuşmanıza maydanoz oluyor gibi oldum ama... :) Öncelikle selamlar,
Kişiye göre değişiyor sanırım. "Kill me heal me"nin yayımı devam ederken izlemeye başlamıştım. Herkes başroldeki çifti (Özellikle Secret'ten sonra) birbirine çok yakıştırdığı için izlediğini yazıyordu. Ben ise tam tersine Secret'teki kız olduğu için antipatik buldum, çok da isteyerek başlamadım diziye.
Çok donuk bir kız, yüz ifadesi, ses tonu hep aynı ve kulak tırmalıyor. Oyunculuğunu beğenmiyorum. Secret'te hikaye iyiydi, bu kızın yerinde başka bir oyuncu olsa dizi çok daha iyi giderdi bana göre. Kill me heal me de fena değil.
Kesinlikle öyle. Belli ki benim gibi sizin dedizi konusundaki zevkiniz çoğunlukla uyuşmuyor. :)Kişiye göre değiştiği kesin. İzleyip görmek gerek. Türlü türlü insan var. Her birimiz farklı şeylerden etkilenebiliriz.
Birinin bayıldığı diziyi öteki yerim dibine sokabilir.
Benim çoğunlukla beğenildiği halde rezalet bulduğum birçok dizi var. Mesela boys over flowers, you're beautiful, nice guy, bad guy vs. O yüzden kendim izleyip göreceğim.
Kesinlikle öyle. Belli ki benim gibi sizin dedizi konusundaki zevkiniz çoğunlukla uyuşmuyor. :)
Kill me heal me'yi izleyen herkes secret'ı da izliyor. Ya da ilk önce secret'ı izlemiş olan sonra kill me heal me'yi izliyor. =))
Tüm yorumlar bu yönde. Şu anda annem secret'ı izliyor. Sağlam bir dram dedikleri için önerdim. Öyleymiş cidden de. Ve annem de bu oppacığa bayıldı. Kill me heal me'yi izleyince ben de bakacağım nasılmış. Meraktayım.
İkisi de harikaydı :)
Şuan Fated to love you izliyorum.
Onu da çok sevdim..
Böyle konuşmanıza maydanoz oluyor gibi oldum ama... :) Öncelikle selamlar,
Kişiye göre değişiyor sanırım. "Kill me heal me"nin yayımı devam ederken izlemeye başlamıştım. Herkes başroldeki çifti (Özellikle Secret'ten sonra) birbirine çok yakıştırdığı için izlediğini yazıyordu. Ben ise tam tersine Secret'teki kız olduğu için antipatik buldum, çok da isteyerek başlamadım diziye.
Çok donuk bir kız, yüz ifadesi, ses tonu hep aynı ve kulak tırmalıyor. Oyunculuğunu beğenmiyorum. Secret'te hikaye iyiydi, bu kızın yerinde başka bir oyuncu olsa dizi çok daha iyi giderdi bana göre. Kill me heal me de fena değil.
Evet bastan da soyledigim gibi kisiye gore degisiyor bu tür seyler. Dedim ya genelde herkes cok begeniyor bu kızı ama benim icin cookk itici.Şimdi annem secret izlerken geldim yanına başroldeki kızı gösterdim yaşlı duruyor bu kız dedim. Evet ama çok güzel rol yapıyor dedi. Onun da fikrini almak istedim sen beğenmediğini söyledikten sonra. Daha ben sormadan çok iyi dedi. Zevklerin, beklentilerin ne kadar farklı olduğunu bir kez daha gördüm. =) secret'ı izlemeyeceğim ama kill me heal me'ye şans veririm ben de.
Evet bastan da soyledigim gibi kisiye gore degisiyor bu tür seyler. Dedim ya genelde herkes cok begeniyor bu kızı ama benim icin cookk itici.
Kore dizerini ilk izledigim donemde hepsini cok begenirdim. (Bizdeki oyunculuklardan sonra hepsi mukemmel gelirdi) simdi yerli dizi hic seyretmiyorumKore dizilerinden de yarım bıraktığım cok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?