Kızlar korece bilen var mı aranızda ? Bilgi paylaşımı yapabiliriz
hepsi çok güzel hepisi benim
hatırlamadığım kadar çok izlemişimdir..
şimdi izlediğim Trot Lovers ve Fated To Love You. yeni bölümlerinin gelmesini bekliyorum..
Fated to love you tayvan dizisi idi sanki...
Ben de bir dizi kesfettim yeni hemen paylasayım..
Hotel king. My girl patlayınca herhalde aynı oyuncularla bir dizi daha yapmaya karar vermisler yıllar sonra. Epeydir uzak oldugum için yeni kesfedebildim bu diziyi, sg wannabe hastasıyım, yeni müziklerini dinlerken cok rastlantısal buldum. Sınavım var, sınavdan sonra hemen izleyecegim...
Tanıtım
https://www.youtube.com/watch?v=xdvLHMoGmxU
Bu da diziden (Sg wannabe) Bayıldım sarkıya...
https://www.youtube.com/watch?v=1R8YaK7KRV8
evet tayvandı izlemiştim onu. ama bu sefer kore versiyonu çıkmış. 10. bölüm yayınlandı. Şarkıları zaten çok güzel.. rahatlatıyor
Bende my girl, boys over flowers, personal taste izledim çok vaktim yoktu anca bu kadar izleyebildim :) personel taste mükemmel bi diziydi. Film olarak da a moment to remember, only you, bos ev filmlerini izledim. Hepsi çok güzeldi valla bizimkiller isi biliyor artik her diziyi korelilerden alıyorlar, güneşi beklerken, bir ask hikayesi, kiraz mevsimi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar...Ben de kore dizisi izlemek istiyorum ama hangisiyle başlayayım,tavsiyeleriniz neler?
Gorunce oooyy cektim PSH gulummm sırınlık abidesi bu kızı cok seviyorum. Bu donem izledigim dizilerden biri 14. bolumu devirdim :)
Şuan izlediğim ve bayıldığım..
13. bölüme geldim bitince ne izlesem acaba..
Güzel olanları bitirmişim gibi geliyor :)
Gorunce oooyy cektim PSH gulummm sırınlık abidesi bu kızı cok seviyorum. Bu donem izledigim dizilerden biri 14. bolumu devirdim :)
Pride and Prejudesi izliyorum birde.ve Mr Back vee Birth of Beauty
LMH iyidir hostur yagusukludur ivitGüzel mi onlar önerir misin?
Ben LMH ya ait olanları bitirince açıldım. :)
Doğrusu buna acabalar içinde başladım ama inanılmaz sevdimmm.
LMH iyidir hostur yagusukludur ivit
Amaaa bir Lee Jong Suk daha mı yakısıklı nee :)
Tavsıye Ederim ozellikle Good Doctorın yakısıklı profunun oynadıgıBirth of Beauty hic skılmadım izlerken :)
Bak sunlara bak ne sevimliler
Senin varmı baska izledigin dizi yeni bolum beklerken ızleyeyim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?