kore dizileri sevenler

kızlar bende çok severim kore dizilerini. hatta şu an yeni başlayan Marriage Not Dating dizisini tavsiye ederim. şu an 3. bölümde. onun dışında izlediğim diğer dizilerden kimsenin bahsetmediği birkaç tavsiyede bulunayım.

1.Dream High
2.Golden Rainbow
3.Gu Family Book
4.Master's Sun
5.Secret Love
6.Shut Up Flower Boy Band
7.The Heirs

hepsi çok güzel hepisi benim

hatırlamadığım kadar çok izlemişimdir..

şimdi izlediğim Trot Lovers ve Fated To Love You. yeni bölümlerinin gelmesini bekliyorum..

Kızlar korece bilen var mı aranızda ? Bilgi paylaşımı yapabiliriz

Ben Alfabeyi okumayı öğrendim.

Aynı ilkokuldaki yöntem giibi. hani harfleri yazardık ya a b c diye bir sayfa boyunca yazdım onları... Şimdi tamamını öğrendim unutulmuyorda.. ama tabi cümle kuramıyorum kendimi verebilsem öğrenecemde zamanım çok az.

hepsi çok güzel hepisi benim

hatırlamadığım kadar çok izlemişimdir..

şimdi izlediğim Trot Lovers ve Fated To Love You. yeni bölümlerinin gelmesini bekliyorum..

Fated to love you tayvan dizisi idi sanki...

Ben de bir dizi kesfettim yeni hemen paylasayım..

Hotel king. My girl patlayınca herhalde aynı oyuncularla bir dizi daha yapmaya karar vermisler yıllar sonra. Epeydir uzak oldugum için yeni kesfedebildim bu diziyi, sg wannabe hastasıyım, yeni müziklerini dinlerken cok rastlantısal buldum. Sınavım var, sınavdan sonra hemen izleyecegim...

Tanıtım
https://www.youtube.com/watch?v=xdvLHMoGmxU

Bu da diziden (Sg wannabe) Bayıldım sarkıya...
https://www.youtube.com/watch?v=1R8YaK7KRV8

Son düzenleme:

evet tayvandı izlemiştim onu. ama bu sefer kore versiyonu çıkmış. 10. bölüm yayınlandı. Şarkıları zaten çok güzel.. rahatlatıyor

Bende my girl, boys over flowers, personal taste izledim çok vaktim yoktu anca bu kadar izleyebildim :) personel taste mükemmel bi diziydi. Film olarak da a moment to remember, only you, bos ev filmlerini izledim. Hepsi çok güzeldi valla bizimkiller isi biliyor artik her diziyi korelilerden alıyorlar, güneşi beklerken, bir ask hikayesi, kiraz mevsimi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet tayvandı izlemiştim onu. ama bu sefer kore versiyonu çıkmış. 10. bölüm yayınlandı. Şarkıları zaten çok güzel.. rahatlatıyor

Kore versiyonunu ilk senden duydum, süpermis :) Haberim yoktu bundan...Listeme ekledim hemen.

Türk versiyonlarından biraz günesi beklerkene baktım ben de beni pek acmadı orjinalinden sonra. :) Bu arada günesi beklerken'in orjinali animeden bir tane belki biliyorsundur, ekleyim https://www.youtube.com/watch?v=rpvwB-lRZMY

Personal taste sevdi isen suna da göz at...Dalja's spring.

https://www.youtube.com/watch?v=DfCZi2HvkEM

Resmen koreliler hakkında konusmayı özlemisim ya

birkac kore dizisi izledim ama oyle korefani fln degilim

Denizler imparatoru ilk izledigim kore dizisiydi.. o zamanlar Turkiyede bu kore akimi daha baslamamisti zar zor bulup izliyodum bolumleri
bu diziyi tek gecerim.. hem turk hem yabanci kategorisinde izledigim en iyi dizilerden..

sonra da Boys Over Flowers ve You Are Beautiful i izledim :)

Kızlar...Ben de kore dizisi izlemek istiyorum ama hangisiyle başlayayım,tavsiyeleriniz neler?

Kızlar...Ben de kore dizisi izlemek istiyorum ama hangisiyle başlayayım,tavsiyeleriniz neler?

Personel taste ile başla. Tek kotu yani ondan sonra izledigin diziler bunun yaninda bos kalabilir :))) ya da my girl le başla en iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kore dizileri hayranı olarak enn ama enn çok sevdiğim etkilendiğim dizi LOVE RAİN oldu :)) Keslinliklee amaaa kesinliklee tavsiyee ediyorum mutlakaaa izlemelisinizz hanımlarr

My girl izlemişdim internetden çok güzeldi...
Bende çok seviyorum kore dizilerini ... Ortaokula giderken kanal 7 vardı bir tane ismini hatırlamıyorum ama orada rüzgar vardı ona aşıkdım.... Bide trt düşlerimin prensiydi galiba onu izledim...

Şuan izlediğim ve bayıldığım..
13. bölüme geldim bitince ne izlesem acaba..
Güzel olanları bitirmişim gibi geliyor :)

Şuan izlediğim ve bayıldığım..
13. bölüme geldim bitince ne izlesem acaba..
Güzel olanları bitirmişim gibi geliyor :)
Gorunce oooyy cektim PSH gulummm sırınlık abidesi bu kızı cok seviyorum. Bu donem izledigim dizilerden biri 14. bolumu devirdim :)
Pride and Prejudesi izliyorum birde.ve Mr Back vee Birth of Beauty

Gorunce oooyy cektim PSH gulummm sırınlık abidesi bu kızı cok seviyorum. Bu donem izledigim dizilerden biri 14. bolumu devirdim :)
Pride and Prejudesi izliyorum birde.ve Mr Back vee Birth of Beauty

Güzel mi onlar önerir misin?
Ben LMH ya ait olanları bitirince açıldım. :)
Doğrusu buna acabalar içinde başladım ama inanılmaz sevdimmm.

Güzel mi onlar önerir misin?
Ben LMH ya ait olanları bitirince açıldım. :)
Doğrusu buna acabalar içinde başladım ama inanılmaz sevdimmm.
LMH iyidir hostur yagusukludur ivit
Amaaa bir Lee Jong Suk daha mı yakısıklı nee :)
Tavsıye Ederim ozellikle Good Doctorın yakısıklı profunun oynadıgı Birth of Beauty hic skılmadım izlerken :)

LMH iyidir hostur yagusukludur ivit
Amaaa bir Lee Jong Suk daha mı yakısıklı nee :)
Tavsıye Ederim ozellikle Good Doctorın yakısıklı profunun oynadıgı Birth of Beauty hic skılmadım izlerken :)

Sıradaki dizim o olsun madem.
Teşekkür ederim :)

Bak sunlara bak ne sevimliler
Senin varmı baska izledigin dizi yeni bolum beklerken ızleyeyim bende :)

Bak sunlara bak ne sevimliler
Senin varmı baska izledigin dizi yeni bolum beklerken ızleyeyim bende :)

Evet öyleler :)
Olmaz mı

Yakın zamanda izledim ve buna bittim..

En beğendiğim Koreli bayan bu oldu doğrusu. Çok güzel kadın..
That winter the wind blows

Ve bu..

İts okay its love.. Çok etkilendim konusundan..

Ve bunun yeri de çok başka oldu bende doğrusu..

Emergency couple..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…