son zamanlarda alişveris yaptin mi peki ? gümrük engeli var malum sorun cikti mi mrk ettim ben ebaydan aliyorum. ama bu dahada ucuzmuş. bazen takilmio gümrüge rağmen aliyoruz bide kaç güne ortalama elinde oluo ben 10 günü geçmeden gelio ama mrk ettim. tavsiyerin icin saol:)Merhaba ,
Uzakdoğu film ve kültürüne 10 yılı aşkındır merakı olan biri olarak bakayım nasıl bir alışveriş sitesiymiş dedim ve girdim.Ama yanlışsam düzeltin lütfen burası sizin gibi kore kültürüne merakı olan birinin tavsiye ve tecrübelerini anlattığı blog sitesi değil mi ?Ordaki ürünleri çok daha uygun fiyatına Aliexpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. sitesinden alabilirsin.Güvenli bir şekilde.
Örnek : Kore artistlerinin meşhur bb kremi misha 52 tl iken burda 7-8 usd ye alabiliyorsun : )
Hot New Makeup Missha M Perfect Cover #21 Or #23 BB Cream SPF42 50ml With Box Free Shipping-in Day Creams & Moisturizers from Beauty & Health on Aliexpress.com
Yani demek istediğim o blog sitesinde ben satış göremedim.Sadece ürünleri alabileceğiniz tahmini rakamlar var.Direkt ürün satışını destekleyen ödeme şekilleri de yok.Kredi kartı
web pos gibi.
Bu siteden kore stili çizmede almıştım.Tek dezavantajı 15-25 gün arası bekliyorsun.Koreli kızların kirpik ve takma saç ve aksesuarlarını görünce güney kore filmlerini daha iyi anlayacaksın : )
ya arkadaşlar kore makyak ürünleri temin edebilecek bir yer var mı misshanın var ama ben daha cok etude house markasının özellikle arıyorum :/
Merhaba hala devam ediyor musunuz almaya merak ettimKore kozmetik sitesi W2Beauty - Best korean cosmetics online shop with over 10000 items - w2beauty.com dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Ayrıca 07565312 koduyla üye olursanız 5$lık indirim çeki hemen ardından kasa görünen facebook sayfasını beğenirseniz 1$lık indirim çeki daha kazanırsınız ve site free ship yani kargo ücreti ödemeye gerek yok sadece takip numarası isterseniz ufak bir mebla ödüyorsunuz :)
Ayrıntılı olarak blogumda anlattım:) 'Kore Günlüklerim: W2Beauty-Kore'den güvenli kozmetik alışverişinin adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?