koridoruma halı seçemiyorum.sizce hangisi?

littlebirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.117
276
133
merhaba kızlar,
kapılar resimlerde gördüğünüz halılardaki gibi açık kahverengi, duvar kağıtları ve yerler krem. nasıl bir halı seçeceğimi bilemedim.
kapıyı açınca ev güzel görünsün istiyorum.aşağıdaki halılar arasında kararsız kaldım sizce hangisi?
ya da bana önerebileceiniz başka marka ve modeller var mı?

$BELLON~2.webp $positive-cool-00018-co3-kahve.webp $istikbal-hali-modelleri-inegol-mobilya-net-3.webp

yardımlarınızı bekliyorum...

...........................

Eklentiler

• $pr_02_5486_min.webp
    $pr_02_5486_min.webp
    6 KB · Görüntüleme: 3.890
  • $untitled.webp
    $untitled.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 9.056
Son düzenleme:
kızlar aslında ben Pierre cardinin aşağıdaki serisi var ya onları çok beğendim hatta koridoruma almaya da karar vermiştim ama temel renk kırık beyaz olduğu için koridorla alakasız olur diye vazgeçtim.halıcı koridor ışık almayan bir yer açık renk kullanıp aydınlık katabilirsin dedi ama cesaret edemedim.siz ne dersiniz? yukarıda koyduğum kahverengililer mi yoksa bunlar mı? ya da başka ne olabilir?

Eki Görüntüle 675625 Eki Görüntüle 675627 $pr_02_5484_min.webp

merhaba kızlar,
kapılar resimlerde gördüğünüz halılardaki gibi açık kahverengi, duvar kağıtları ve yerler krem. nasıl bir halı seçeceğimi bilemedim.
kapıyı açınca ev güzel görünsün istiyorum.aşağıdaki halılar arasında kararsız kaldım sizce hangisi?
ya da bana önerebileceiniz başka marka ve modeller var mı?

Eki Görüntüle 675612 Eki Görüntüle 675613 Eki Görüntüle 675614

yardımlarınızı bekliyorum...

canım halıların hepsi güzel aslında ama ben burdaki 2. olanı beğendim.evin koltukları falan çok spor değilse yani evin genel tarzına uygunsa iyi bir seçim olur.mesela ben yeni evliyim ve en son paylaştığın o renkli yolluklar benim ev tarzıma daha uygun.

canım halıların hepsi güzel aslında ama ben burdaki 2. olanı beğendim.evin koltukları falan çok spor değilse yani evin genel tarzına uygunsa iyi bir seçim olur.mesela ben yeni evliyim ve en son paylaştığın o renkli yolluklar benim ev tarzıma daha uygun.

bende ikinciyi beğenmiştim ama eşim pek beğenmedi ve beni etkiledi ben de yavaş yavaş ilk halıyı beğenmeye başladım.
daha doğrusu ikinci halı yakından bakıldığında biraz daha soluk gibi duruyor ilkinin renkleri daha canlı o yüzden aklımda ilki var ama karar veremiyorum.

Back
X