korkaklığımı nasıl yenerim ?

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
mrb arkadaşlar
benim derdim çok korkak olmam kimseye tepkimi koyamıyorum hem pasif bi insanım bunu nasıl aşabilirim ?

bunun bi sebebi olmalı. hiç irdeledin mi? çocukken ailenin sana yaklaşımı nasıldı? aşağılama, sen bilmezsin, sen beceremezsin, sen sus gibi yaklaşımlar oldu mu? önce bunu bilmek lazım gibi geliyo bana..

çok sıkıntılıysan bi psikologa görün

benim içine kapanıklıgımın özgüvenimin olmasının tek nedeni ailemden dolayı kaynaklandı ..çoçuklugumda ve genç kızlık donemimde hep baskı kısıtlamalardan ...ama pasiflige gelince eger haklıysam yıkıp geçiyorum ortalıgı onun disanda bildigin agzı var dili yok modu:S bence mutlaka geçmişinle ilgili mesele...çoçukluguna inmen lazım :)

neden böyleyim bilmiyorum bi arkadaşım bana küsünce kızınca napıcağımı bilemiyorum

neden böyleyim bilmiyorum bi arkadaşım bana küsünce kızınca napıcağımı bilemiyorum

canım ne yapacağını bilemeyecek ne var? eğer senin için önemsiz bi insansa, sallamazsın. senin için değerli ve de kaybetmek istemediğin bi insansa, neden küstüğünü ya da kızdığını sorarsın. kendince haklı gerekçelerini anlatırsın, onu dinlersin. sorunu çözersiniz.. :)
kaç yaşındasın?

.bence bir insan 7 neyse 70 dede öyledir..örnegin ben biraz once bahsettigim özelligim nefret ettigim kafaya taktıgım (içine kapanık ve sessiz olmam )değiştiremiyorum kendimi ..ne yapsam olmuyor ...
psikolojik destek al belki yararı olur.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…