Korkarım tacize uğradım.

Lütfen kendinize bir daha dokundurmayın. Omzuma ellemek nedir. O yaştaki erkeklerde bu alışkanlık cok. Bana dokunulmasından hoşlanmıyorum bir daha yapmayın diyin.
Pompa gbi şeyinde ne oldugunu anlam veremedim. Uzun boylu demişsiniz acaba ellerini öndemi birleştirdi. Bide bi hareket var gençler cok yapıyorlar 5 parmagı birleştirip hepsini birden diz kapagında açıyorlar. Oda sizin belinize böyle yapmış olabilir. Büyüyen bir his veriyor.videoda göstermek istedim ama desteklemedi

Bu arada resmimde onun kolunda da onun arkasındaki erkeğin eli var. Keşke ona da aynı şeyi yapmış olsalar.

Pompa gibi şişmek nedir allah aşkına? Pompa şişmez şişirir. Hadi o kısmı geçtik penis öyle balon gibi şişen bir organ değil ki. 30 yaş üstü olduğunuzu belirtmişsiniz, bu yaşa kadar hiç erkek organı görmediniz mi? Tacizdir, değildir bilmem, bir kadının rahatsız olduğu her durum tacizdir bence. Ama bu emin olmadığımız bir durumda herhangi bir erkeği suçlu ilan etmek anlamına gelmemeli.

Ben mesajınızdan bana destek mi oldunuz, kızdınız mı anlamadım. Kimseyi suçlu ilan etmedim, onu tanıyan kimseye anlatmadım anlatamadım. Buraya yazdım sadece.

Back
X