- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Korkmayın lütfen boşanmak en doğal hakkınız, aile.iz bile olsa buna izin vermeyin, ailenizle de isterseniz görüşün ama baktınız hala aynılar bence komple silin hayatınızdan hepsini ve yeni bir sayfa acın kendinize, çalışıp hayata tutunun , umarım herşey düzelir..Hayirli Akşamlar hanimlar,
Ben 6 yillik bir Evlilikte siddetin her Türlüsünü yaşadim. Ailemde beni Manipüle ettiler.
Boşanmak istedim, tehdit ler edildi.
Cok kiza yaziyorum, konularimdan okuyabilirsiniz.
Sonunda kaçtim onlardan, polisten Yardim almak icin (Güvende olabilmek icin) Şartlari, eşime ve aileme Dava açmak. Ve açtim.
Bügün beni cok rahatsiz eden bir Mesaj aldim Avukatimdan. Ailem kendi avukatlarina dediler biz nazar ile görüşmek istiyoruz, poliste yanimizda olsun Sorun yok. Avukatlari benim Avukatima mektup yazip bügün bana mesaji ileti.
Ne yapiçağimi bilmiyorum.
Korkiyorum ya devami gelirse diye..
Sie yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Düşüniyorum Acaba ne konuşurlar diye..
Beni yerin dibine sokarlar konuşmakla. Rezil ettin vs derler. Galiba
Kafam cok karişik
Titrerek yaziyorum
Görüşmek istemediğinizi bildirin avukatınıza, kimsenin yüzünü görmek zorunda değilsinizHayirli Akşamlar hanimlar,
Ben 6 yillik bir Evlilikte siddetin her Türlüsünü yaşadim. Ailemde beni Manipüle ettiler.
Boşanmak istedim, tehdit ler edildi.
Cok kiza yaziyorum, konularimdan okuyabilirsiniz.
Sonunda kaçtim onlardan, polisten Yardim almak icin (Güvende olabilmek icin) Şartlari, eşime ve aileme Dava açmak. Ve açtim.
Bügün beni cok rahatsiz eden bir Mesaj aldim Avukatimdan. Ailem kendi avukatlarina dediler biz nazar ile görüşmek istiyoruz, poliste yanimizda olsun Sorun yok. Avukatlari benim Avukatima mektup yazip bügün bana mesaji ileti.
Ne yapiçağimi bilmiyorum.
Korkiyorum ya devami gelirse diye..
Sie yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Düşüniyorum Acaba ne konuşurlar diye..
Beni yerin dibine sokarlar konuşmakla. Rezil ettin vs derler. Galiba
Kafam cok karişik
Titrerek yaziyorum
Avukatınıza, size iletmeden taleplerini reddetmesini söyleyin. Sizi taciz etmelerine izin vermeyin. Yüzdünğz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Sizi manipüle etmelerine izin vermeyin. O kabusa geri dönmenelisiniz.Zaten karşi ciktim. Ama ya devami gelirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?