- 19 Mayıs 2020
- 47.320
- 212.593
- 598
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Olmazlar pişman. Kaynanayı yatak odası fantazilerine alet eden adamı damat diye tutuyorlar, olmazlar pişman.Belki pişman olmuşlardır ama yinede kabul etme görüşme. İyice burunları sürtsün... Görüşmek istersen de çok soğuk davran...
Ben olsam anne damadınla görüş , seni sayıklayıp duruyor derdimOlmazlar pişman. Kaynanayı yatak odası fantazilerine alet eden adamı damat diye tutuyorlar, olmazlar pişman.
Aaaaa bu o muydu? Kuzeniyle evli olanOlmazlar pişman. Kaynanayı yatak odası fantazilerine alet eden adamı damat diye tutuyorlar, olmazlar pişman.
Avukatınıza net talimat verin, böyle konuları size getirmesin. Görüşmek istemiyorum.Zaten karşi ciktim. Ama ya devami gelirse..
kadıncagız aılesınden kacıyor zaten asıl onlardan korunması gerekne konuşacaklarmış ?
Ailenizden biriyle gidin konuşmaya illa gidecekseniz yanınızda şahit olur en azından.
Ay ben şokkadıncagız aılesınden kacıyor zaten asıl onlardan korunması gerek
Konu ney anlamadım .Ama bence çok karısıksınız.Bıraz kendınızle kalınHayirli Akşamlar hanimlar,
Ben 6 yillik bir Evlilikte siddetin her Türlüsünü yaşadim. Ailemde beni Manipüle ettiler.
Boşanmak istedim, tehdit ler edildi.
Cok kiza yaziyorum, konularimdan okuyabilirsiniz.
Sonunda kaçtim onlardan, polisten Yardim almak icin (Güvende olabilmek icin) Şartlari, eşime ve aileme Dava açmak. Ve açtim.
Bügün beni cok rahatsiz eden bir Mesaj aldim Avukatimdan. Ailem kendi avukatlarina dediler biz nazar ile görüşmek istiyoruz, poliste yanimizda olsun Sorun yok. Avukatlari benim Avukatima mektup yazip bügün bana mesaji ileti.
Ne yapiçağimi bilmiyorum.
Korkiyorum ya devami gelirse diye..
Sie yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Düşüniyorum Acaba ne konuşurlar diye..
Beni yerin dibine sokarlar konuşmakla. Rezil ettin vs derler. Galiba
Kafam cok karişik
Titrerek yaziyorum
Kendinizi nasil güvende hissediyorsaniz öyle davranin. Size kacacak kadar kötü davranan insanlara aileniz dahi olsa birsey borclu oldugunuzu düsünmüyorum.onlar kendilerine korkuyordur
Ben görüşmeye hazır olduğunuzu düşünmedim. Görüşmeyin bence.
konularını bilen hiç kimse böyle demez, nefes alman için ailenle görüşmemen gerek zatenEpey zaman oldu. Geri yazamadim.
Bende öyle düsüniyorum.
Ne şuan, nede ilerde Görüşmek imkansiz.
Eger Nefes almak istiyorsam Şuanki Durumumda kalmaliyim.
Simdi diyeceksiniz..ailen yaninda yok nasil Nefes aliyorsun?
Inanin tabiki Insan Üzüliyor, ama her Imkanimi, her Yönü denedim, Olmadi. Arkamda duramadilar.
Sen onlarla boğuluyordun. Çok doğru yoldasın. Anlatsana neler oldu. Görüşmedin değil mi onlarlaEpey zaman oldu. Geri yazamadim.
Bende öyle düsüniyorum.
Inanin tabiki Insan Üzüliyor, ama her Imkanimi, her Yönü denedim, Olmadi. Arkamda duramadilar.
boşver aileni falan zaten sen olanları yaşarken yanında yoklarsa şimdi hiç olmasınlar en baştan yeniden tek başına başla her şey güzel olacak senin için canını sıkmaEpey zaman oldu. Geri yazamadim.
Bende öyle düsüniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?