Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan

Iyi Akşamlar,

EVET, o herif.
6 yil bir evde evli kaldiğim igrenç bir insan.
Ailem her defasinda beni ikna etmeye calisti..
6 yil Cocuk olmasin diye, Savaşan Ben.
Daha neler neler
Çok şükür bebeksiz kurtuldun bu evlilikten

o berbat otesı aılenızle sakın gorusmeyın ,degıl yanınızda polıs, hukumet koruması olsa yıne gorusmeyın,
tutustular ,yaaaa ıste boyle dıze gelırler, oyle tıtrek tıtrek beklesınler, mahkemede gorusucez demenız lazım...
sakın sakın kabul etmeyın sakın ama lutfen...
sızı ıkna etmek ,yumusatmak ıstıyorlar,
belkıde yıne tehtıtle sındıreceklerını dusunuyorlar sakın

Iyi Akşamlar " nscckts"

Iyisiniz umarim. Kiziniz nasil?

Epey zaman oldu girmiyeli.

Sizin Mesajlariniza okadar Seviniyorum ki, gerçi her bana yazan Mesaj, kiymetlidir. Ama Sizin mesajlariniz kendinizi bana cok Yakin hissetiriyor, Abla, Arkadaş gibi.

Hersey icin cok tesekür ederim.

Ben olsam anne damadınla görüş , seni sayıklayıp duruyor derdim :KK70:

Iyi Akşamlar " bubendegilim"

Sizin Sayenizde ben Burada bu Platformda kaç defa sesli Güldüm, rabbim Sizide Güldürsün.
Hep var olun.

Yalniş Hatirlamiyorsam, Ev Sahibiniz ile Sorunlariniz vardi, umarim Hal oldu.

Hersey icin Teşekür ederim.

Iyi Akşamlar " nscckts"

Iyisiniz umarim. Kiziniz nasil?

Epey zaman oldu girmiyeli.

Sizin Mesajlariniza okadar Seviniyorum ki, gerçi her bana yazan Mesaj, kiymetlidir. Ama Sizin mesajlariniz kendinizi bana cok Yakin hissetiriyor, Abla, Arkadaş gibi.

Hersey icin cok tesekür ederim.
yaaa çok tatlısınız :KK200: hepimiz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız herşey yolunda mı ?

Sanırım hayal meyal hatırlıyorum sizin konularinizi. Burada fake olmasını en çok dilediğim konu olabilir.

Şu an sakın görüşmenin ailenizle zaten büyük bir cendereden çıktınız önce biraz kendinize zaman tanıyın durulun sakinleşin.

Sakin dönmeyin ne aileye ne eski eşe yeni bir başlangıç yapın 🙏

Selamlar "pasakli Kontes"

Inanin bende bu Yaşadiklarimi Fake'den ötürü Hayal olmasini kaç defa diledim.
Bunça Yillar, sanki Yaşadiğim veya ex bana yaşatiklari gayet Normal karşiladim, cünkü her aileme anladiğimda konu bir şekilde Kapaniyordu.

Hic kimseyle Görüşmiyorum.

Calişiyorum 1 aydir. Iyim Allahs sükür.

Manipüle edip barışırsın diye mi yoksa gerçekte yanında olmak mı istiyorlar şu anlamak mümkün değil.

İçinden ne geliyor?

Avukatın ne diyor?

Görüşecek olsan hangi şartlar altında görüşeceksiniz?

Ve şu an nasıl geçimini sağlıyorsun yaşam şartların nasıl

Iyi Günler Zeynones,

Avukatima görüşmek istemediğimi dedim.
Bence beni Aşalarlardi, benim üzerime basip yüzüme tükürürlerdi cok kez yaptiklari gibi.

Nekadar zor olsa bile istemedim görüşmeyi.

Avukatimda benim gibi düsüniyor.

Calişiyorum 1 aydir. Ev tutum devlet yardim ediyor az da Olsa.

Nerelerdesin, aklımız sende kaldı, yazmadın gelişmeleri

Sevgilli Zemheri,

Nasilsiniz?

Yeni işe girdim, 1 aydir. Ev taşindim. Allahs Sükür iyim.

Siğinma evinde Tablet'ten giriyordum, yeni oldu kendime ait bir Cep Telefon aldim, Artik sik sik giriçem insallah.

Eylül için Meslek Eğitimlere Başvurdum, daha sonuç bir Cevap alamadim, Hayirlisi. Insallah iyi bir Eğitim çikar karşima.

Öyle iste.
Iyiki Varsiniz Hanimlar.

Heleki Sen Zemheri, cok kez Konularimi okudun akil verdin, kendini Yanimda hissetin.

Sevgilli Zemheri,

Nasilsiniz?

Yeni işe girdim, 1 aydir. Ev taşindim. Allahs Sükür iyim.

Siğinma evinde Tablet'ten giriyordum, yeni oldu kendime ait bir Cep Telefon aldim, Artik sik sik giriçem insallah.

Eylül için Meslek Eğitimlere Başvurdum, daha sonuç bir Cevap alamadim, Hayirlisi. Insallah iyi bir Eğitim çikar karşima.

Öyle iste.
Iyiki Varsiniz Hanimlar.

Heleki Sen Zemheri, cok kez Konularimi okudun akil verdin, kendini Yanimda hissetin.
Hep iyi ol, daha iyi günler gör inşallah. Bir kadının kendini kurtarmayı başardığını görmek çok güzel. Yüz yüze gelmesek de dostuz, birbirimizin yanındayız. ❤

Sen onlarla boğuluyordun. Çok doğru yoldasın. Anlatsana neler oldu. Görüşmedin değil mi onlarla

Boşuna demiyorum, Sen bir Ayrisin. Güzel Insan

Bir Konu açtigimda senin, nsckss, Mihrimah Sultan, oterra, little bird.. Mesajlariniza okadar Seviniyorum ki.

Bana cok Destek oldunuz.

Hayir, Görüşmedim. Benim nerede nasil bir Durumda, oldugumu bilmiyorlar

Iyi Günler Zeynones,

Avukatima görüşmek istemediğimi dedim.
Bence beni Aşalarlardi, benim üzerime basip yüzüme tükürürlerdi cok kez yaptiklari gibi.

Nekadar zor olsa bile istemedim görüşmeyi.

Avukatimda benim gibi düsüniyor.

Calişiyorum 1 aydir. Ev tutum devlet yardim ediyor az da Olsa.

Yaşadığın kötü günlerden sonra bu zorluk bile genişlik geliyordur. Rabbim çok daha güzel imkanlar nasip etsin, iyilerle karşılaş bindiğin otobüste bile... 💕

boşver aileni falan zaten sen olanları yaşarken yanında yoklarsa şimdi hiç olmasınlar en baştan yeniden tek başına başla her şey güzel olacak senin için canını sıkma
Iyi Akşamlar " yazibekleyen kadin "

Bana buradan bile Umut Hissetirdiğniz için çok Teşekür ederim.
Herşey Güzel oluçak.

Cok Teşekür ediyorum

Bundan sonra hayatınızın hâyâl ettiğinizden çok daha güzel olmasını dilerim.Sizin kendinizden başka kimseye ihtiyacınız yok (ailenizi kastederek söyledim)iyi arkadaşlar,iyi çevre ve sizi geliştirecek ,huzur veren bir iş ....Gelecek için yeterli temel oluşturur.

Iyi Akşamlar "mor renk delisi "

Bu Güzel satirlariniz icin cok cok Tesekür ederim.

Sizin gibi Insanlar Hayyatta var oldukça Kadina Şiddet duruçak.

Hep var olun, Yüreği güzel Insan.

Back
X