- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
Olmazlar pişman. Kaynanayı yatak odası fantazilerine alet eden adamı damat diye tutuyorlar, olmazlar pişman.
Ne yazikki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazlar pişman. Kaynanayı yatak odası fantazilerine alet eden adamı damat diye tutuyorlar, olmazlar pişman.
Sülaleyi hayal eden koca değilmiydi bu.
Çok şükür bebeksiz kurtuldun bu evliliktenIyi Akşamlar,
EVET, o herif.
6 yil bir evde evli kaldiğim igrenç bir insan.
Ailem her defasinda beni ikna etmeye calisti..
6 yil Cocuk olmasin diye, Savaşan Ben.
Daha neler neler
o berbat otesı aılenızle sakın gorusmeyın ,degıl yanınızda polıs, hukumet koruması olsa yıne gorusmeyın,
tutustular ,yaaaa ıste boyle dıze gelırler, oyle tıtrek tıtrek beklesınler, mahkemede gorusucez demenız lazım...
sakın sakın kabul etmeyın sakın ama lutfen...
sızı ıkna etmek ,yumusatmak ıstıyorlar,
belkıde yıne tehtıtle sındıreceklerını dusunuyorlar sakın
Ben olsam anne damadınla görüş , seni sayıklayıp duruyor derdim![]()
yaaa çok tatlısınızIyi Akşamlar " nscckts"
Iyisiniz umarim. Kiziniz nasil?
Epey zaman oldu girmiyeli.
Sizin Mesajlariniza okadar Seviniyorum ki, gerçi her bana yazan Mesaj, kiymetlidir. Ama Sizin mesajlariniz kendinizi bana cok Yakin hissetiriyor, Abla, Arkadaş gibi.
Hersey icin cok tesekür ederim.
Sanırım hayal meyal hatırlıyorum sizin konularinizi. Burada fake olmasını en çok dilediğim konu olabilir.
Şu an sakın görüşmenin ailenizle zaten büyük bir cendereden çıktınız önce biraz kendinize zaman tanıyın durulun sakinleşin.
Sakin dönmeyin ne aileye ne eski eşe yeni bir başlangıç yapın![]()
ne konuşacaklarmış ?
Ailenizden biriyle gidin konuşmaya illa gidecekseniz yanınızda şahit olur en azından.
Manipüle edip barışırsın diye mi yoksa gerçekte yanında olmak mı istiyorlar şu anlamak mümkün değil.
İçinden ne geliyor?
Avukatın ne diyor?
Görüşecek olsan hangi şartlar altında görüşeceksiniz?
Ve şu an nasıl geçimini sağlıyorsun yaşam şartların nasıl
Nerelerdesin, aklımız sende kaldı, yazmadın gelişmeleri
konularını bilen hiç kimse böyle demez, nefes alman için ailenle görüşmemen gerek zaten
eski eş noldu? umarım sınırdışı edilmiştir
Hep iyi ol, daha iyi günler gör inşallah. Bir kadının kendini kurtarmayı başardığını görmek çok güzel. Yüz yüze gelmesek de dostuz, birbirimizin yanındayız. ❤Sevgilli Zemheri,
Nasilsiniz?
Yeni işe girdim, 1 aydir. Ev taşindim. Allahs Sükür iyim.
Siğinma evinde Tablet'ten giriyordum, yeni oldu kendime ait bir Cep Telefon aldim, Artik sik sik giriçem insallah.
Eylül için Meslek Eğitimlere Başvurdum, daha sonuç bir Cevap alamadim, Hayirlisi. Insallah iyi bir Eğitim çikar karşima.
Öyle iste.
Iyiki Varsiniz Hanimlar.
Heleki Sen Zemheri, cok kez Konularimi okudun akil verdin, kendini Yanimda hissetin.
Sen onlarla boğuluyordun. Çok doğru yoldasın. Anlatsana neler oldu. Görüşmedin değil mi onlarla
Iyi Günler Zeynones,
Avukatima görüşmek istemediğimi dedim.
Bence beni Aşalarlardi, benim üzerime basip yüzüme tükürürlerdi cok kez yaptiklari gibi.
Nekadar zor olsa bile istemedim görüşmeyi.
Avukatimda benim gibi düsüniyor.
Calişiyorum 1 aydir. Ev tutum devlet yardim ediyor az da Olsa.
Iyi Akşamlar " yazibekleyen kadin "boşver aileni falan zaten sen olanları yaşarken yanında yoklarsa şimdi hiç olmasınlar en baştan yeniden tek başına başla her şey güzel olacak senin için canını sıkma
Aman öyle aile düşman başına. Alacağın nefesin varsa bile keserler. Bosver sen doğru yoldasın. Allah içini ferahlatsın, düzgün insanlarla karşılaştırsın.
Bundan sonra hayatınızın hâyâl ettiğinizden çok daha güzel olmasını dilerim.Sizin kendinizden başka kimseye ihtiyacınız yok (ailenizi kastederek söyledim)iyi arkadaşlar,iyi çevre ve sizi geliştirecek ,huzur veren bir iş ....Gelecek için yeterli temel oluşturur.
Hiç sorma, bide Doğulu isen.Hay namuslarina ... Bu ülke insanlarının başına ne geliyorsa bu saçma namus şeysinden geliyor
Sevgili Leyla Hanim,kendinizi rahat hissedene kadar görüşmeyin
Bende iyim cok şükür. Yavaş yavaş hayata tutuniyorum.yaaa çok tatlısınızhepimiz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız herşey yolunda mı ?