Korkmaya başladım artık :((

Üzülme lütfen sağsalim dönecek inşallah birşey olsaydı şimdiye kadar haber gelirdi inşallah rabbimiz onu ve bütün askerlerimizi polislerimizi terör belasından korusun.Biraz ferah tut kendini aç bir kuran oku at vesveseleri içinden.Tüm Kalbimiz seninle

İNŞALLAH canım benimm inşallah sağlığı iyidir kötü bir şey yoktur ama insan endişeleniyor ben hiç alışkın değilim bu kadar uzun süre konuşmamaya.. 2 aylık acemilik süresince bile her gün arardı aramasa da birinden telefon bulup mesaj atardı.. Hep pozitif düşünmeye çalışıyorum, birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum gün içinde dikkatimi onlara verirken gece olduğunda bi yalnızlık bi özlem bastırıyor.. Bakıyorum telefonuma ne bi arama ne bi mesaj.. İçim acıyor artık. Ona söz verdiğim için tutuyorum kendimi ağlamamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor..
İnsan ister istemez endişe duyabilir haklısın canım ama endişeni aza indirmeye çalışmalısın hem kendin hem de sevgilin için. Acemilik yeri muhakkak daha iyi olduğu için aramıştır burada bir müddet yani sıklıkla arayamaması normal öyle düşün ve o şekilde içini ferah tutmalısın. Emin ol ilk fırsatta seni arayıp konuşacaktır seninle sen sakin olmaya çalış

Tahmin ediyorum içine taş oturmuştur şu an senin... Merakta kalmak cok zor bi durum ama bunu kabullenmek zorundasın bi süreliğine,şöyle söylim sana emin ol bundan iki üç ay sonra daha rahat haberleşmeye başlarsınız.Şu an yeni usta asker oldukları için komutanlarda ipi sıkı tutup yüzgöz olmamak için telefon vs cok izin vermiyolardır.Ama zaman geçtikçe daha rahat olur.Sen biraz sabret,kalbini ferah tut. Çok üzüldüm senin için

Çok teşekkür ederim canım desteğin için.. Artık özlemeyi geçtim iyi mi nasıl onu bile bilmiyorum :KK43: İnşallah dediğin gibi olur yoksa bu 9 ay böyle bitmez..

1hafta ulaşamadığım oluyordu, telefonla konuşurken ateşlerini duyuyordum seni çok iyi anlıyorum.. Allah hepsinin yardımcısı olsun

amiin canım benim. şu an aynı dertten muzdarip oluşumuza üzülmem gerekirken istemsizce sevindim demek ki olabiliyormuş herkesin başına geliyormuş.. nerede yaptı askerliğini erkek arkadaşın?

Çok teşekkür ederim canım desteğin için.. Artık özlemeyi geçtim iyi mi nasıl onu bile bilmiyorum :KK43: İnşallah dediğin gibi olur yoksa bu 9 ay böyle bitmez..
Biter bitiyo emin ol.. Hep ilk başlarda geçmicek sanıyoruz ama sayılı gün bir şekilde geçiyo,şafağınız 10dan düşerken asıl geçmicek günler bak görürsün:) bide sana tavsiyem onunla konuştuğunda aramadığı için telaşlandığını tabiki söyle ama bi baskı oluşturmamaya çalış.Oluşmasınki kafası rahat olsun aklı sende kalmasın,onun için hersey daha zor eli kolu bağlı bi telefon bile açamıyo.Bak sen burda bizimle dertleşebiliyosun.

goreve gitmis olabilir aslinda bende merak ettim haber alirsan yaz buraya.Allahim hepsine guc kuvvet iman gucu versin..Allahim onlari korusun sag salim evlerine varsin dusmanlarida mahvetsin.biz burda rahatsak onlarin varligiyla.Allah acilarini gostermesin.okuyabilirsen fetih suresi oku arada..
Haber vermez olur muyum bi arasın bi o sesini duyayım benden mutlusu olamaz.. İçim içimi yiyor artık. Amin canımm ne güzel dua ettin öyle :KK61: İlk gittiğinde okumuştum zorlana zorlana ama yine okurum gerçi şu an adet dönemimdeyim ama bitsin hemen okuycam

benim kardesimde su an sirnakta oda ilk gittiginde hemen yazamadi tam olarak yerine yerlesip ve telefonu aktif kullanana kadar normal uzulmeyin kardesimi karakol disina hic cikarilmiyolar oda tankci ama hep karakolda ve irtibat halindeyiz wapsaptan hergun yaziyo cok sukur ozel harekat gidiyo goreve diye biliyorum. allah hepsinin yardimcisi olsun hergun bugun yazmadi diye dusunmeden edemiyoruz cok zor seni cok iyi anliyorum merak etme

Üzülme lütfen sağsalim dönecek inşallah birşey olsaydı şimdiye kadar haber gelirdi inşallah rabbimiz onu ve bütün askerlerimizi polislerimizi terör belasından korusun.Biraz ferah tut kendini aç bir kuran oku at vesveseleri içinden.Tüm Kalbimiz seninle

AMİNNN inşşallah hepsi sevdiklerine kavuşur tez zamanda.. Çok sağolun iyikii varsınız birileriyle paylaşmazsam daha kötü olurdum

İnsan ister istemez endişe duyabilir haklısın canım ama endişeni aza indirmeye çalışmalısın hem kendin hem de sevgilin için. Acemilik yeri muhakkak daha iyi olduğu için aramıştır burada bir müddet yani sıklıkla arayamaması normal öyle düşün ve o şekilde içini ferah tutmalısın. Emin ol ilk fırsatta seni arayıp konuşacaktır seninle sen sakin olmaya çalış

Doğuda olmasa belki aramadı diye bu kadar endişelenmezdim ama haklısın orada alışma süreci derken komutanları izin vermiyor olabilir.. İnşallah, her allahın günü yataktan bugün arayacak umuduyla kalkıyorum.. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor..

Doğuda olmasa belki aramadı diye bu kadar endişelenmezdim ama haklısın orada alışma süreci derken komutanları izin vermiyor olabilir.. İnşallah, her allahın günü yataktan bugün arayacak umuduyla kalkıyorum.. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor..
Alah kolaylık sabır versin canım merak etme emin ol en kısa zamanda arayacaktır sen içini ferah tut.

Biter bitiyo emin ol.. Hep ilk başlarda geçmicek sanıyoruz ama sayılı gün bir şekilde geçiyo,şafağınız 10dan düşerken asıl geçmicek günler bak görürsün:) bide sana tavsiyem onunla konuştuğunda aramadığı için telaşlandığını tabiki söyle ama bi baskı oluşturmamaya çalış.Oluşmasınki kafası rahat olsun aklı sende kalmasın,onun için hersey daha zor eli kolu bağlı bi telefon bile açamıyo.Bak sen burda bizimle dertleşebiliyosun.

Haklısın bunun farkındayım. Ben burada sadece onun özlemini çekerken o hem ailesinin hem benim hem de sivil hayatının özlemini çekiyor. Hiç kolay değil. Bir de olay sadece özlem olsa keşke.. O şartlar altında umarım çok zorlanmaz.. O şafak haftalara düşsün de varsın hemen geçmesin :) 280lerden saymak çok üzüyo, bi bakıyosun önünde dağlar kadar aylar var..

benim kardesimde su an sirnakta oda ilk gittiginde hemen yazamadi tam olarak yerine yerlesip ve telefonu aktif kullanana kadar normal uzulmeyin kardesimi karakol disina hic cikarilmiyolar oda tankci ama hep karakolda ve irtibat halindeyiz wapsaptan hergun yaziyo cok sukur ozel harekat gidiyo goreve diye biliyorum. allah hepsinin yardimcisi olsun hergun bugun yazmadi diye dusunmeden edemiyoruz cok zor seni cok iyi anliyorum merak etme

Nasıl göreve gitmiyor anlamadım sonuçta oraya belli bi görevle gönderiliyorlar benimki kobra nişancısı mesela, ama hep karakolda mı olacak? Allah kardeşinin de yardımcısı olsun sağ salim kavuştursun sizi inşallah canımm.

Haklısın bunun farkındayım. Ben burada sadece onun özlemini çekerken o hem ailesinin hem benim hem de sivil hayatının özlemini çekiyor. Hiç kolay değil. Bir de olay sadece özlem olsa keşke.. O şartlar altında umarım çok zorlanmaz.. O şafak haftalara düşsün de varsın hemen geçmesin :) 280lerden saymak çok üzüyo, bi bakıyosun önünde dağlar kadar aylar var..
Canım Allah can sağlığı versin güç kuvvet versin yoksa inan sayılı gün zorda olsa bitiyo geçiyo bi şekilde. Bi süre sonra sende alışacaksın hem dediğim gibi o da telefonu falan daha rahat kullanmaya başlar,sende böyle merakta kalmazsın.Şu an en zor günler iki taraf içinde.Herşey yeni bi adapte olma durumu var.

Nasıl göreve gitmiyor anlamadım sonuçta oraya belli bi görevle gönderiliyorlar benimki kobra nişancısı mesela, ama hep karakolda mı olacak? Allah kardeşinin de yardımcısı olsun sağ salim kavuştursun sizi inşallah canımm.
Operasyonlara daha farklı eğitimlerden geçenler gönderiliyo yani özel harekatçılar falan.

Operasyonlara daha farklı eğitimlerden geçenler gönderiliyo yani özel harekatçılar falan.

Benim erkek arkadaşım Amasyada 2 ay acemilik yaptı. 300 kişiden yarısı yemin töreninden sonra dağıtıma giderken diğer yarısı eğitim almaya devam etti farklı alanlarda, doğuya gönderilecekleri kesin olduğu için. Sevgilim de 1 ay daha kobra nişancısı eğitimi aldı. Şimdi o da dahil mi bahsettiğin özel eğitime? Yoksa dediğiniz gibi operasyonlara görevlere gitmez mi?

Rabbim tum vatani gorevini yapan polisimizi askerimizi korusun dualarimiz onlarla.gonlunu ferah tut bol boool dua Allah korusun kotu bisey olsa duyardin panik yapma surekli iyi oldugunu her seyin daha iyi olacagini dusun ki pozitifligin ona da gecsin.bi de her gun guzel guzel mesaj at ki gordugunde ona moral olsun

Back
X