korkmaya başladım :(

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
kızlar sağ göğsümde halkanın içindeki damarlar son 10 gündür belirgindi ama bugün çok fazla belirginleşmiş sol tarafta yoktu bugün onda da ortaya çıktı. arada sancı var korkmaya başladım. sebebi ne olabilir. daha önce hiç karşılaşmadım. allah korusun bir rahatsızlık mı?

Benimde hamileyken olmuştu ama son aylarımda damarlar yeşil yeşil göğüs bölgemde belli oluyordu hamilelik falan var mı?

Benimde hamileyken olmuştu ama son aylarımda damarlar yeşil yeşil göğüs bölgemde belli oluyordu hamilelik falan var mı?
4 aylık evliyim. hamilelik var mı bilmiyorum ki bel ve ayak ağrım var 10 gündür. adetime 5 gün var önceden adet olunca ya da 1-2 gün öncesi karnım ve ayağım ağrırdı. adet zamanım gecsin gideyim doktara hamile ihtimaline bakayım eğer yoksa da çözümüne bakayım. allah korusun kanser felan diye korkuyorum.

Aynı sorunla karşılaştım adet belirtilerinden dolayı böyle olabiliyomuş hem kanser tarzı bişey olsa ağrı yapmaz korkma bence gönül rahatlığıyla bi dr görün cnm.

adet öncesi sendromlardan biri olabilir eğer gebelik şüpheniz yoksa.kanser dama rbelirginleşmesiyle belirti vermez merak etme.

Hemen doktora gıt adetını nıye beklıosn mamografi cektır

konunu okur okumaz aklıma hamilelik geldi.bence hamilesinöyle hissettim ama adet belirtisi de olabilir.bence endişelenecek bi şey değildir.

ßencede canım hamilelik büyük ihtimal :) ama o değilsede bendede olmuştu ya adetten oluoyor yada göğüste ufak zararsız kitle olduğu zaman oluyor oda kremle geçirilio zaten sen doktoora git korkulcak bişe yoktur bence

Ben aşırı beyaz olduğum için hep öyle ki
Ama senin sonradan gelişen birşeyse tahmin etmek çok güç
Doktora gidip net bi şekilde sebebini öğrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…