- Konu Sahibi mutlukiraz
-
Merhaba arkadaşlar;
Aranızda korkmazın çatal bıçak takımlarından kullananız var mı? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Ben 89 Parça Shadow takımını aldım. (Güzel bir pazarlıkla 200 TL'ye)
Misafirde kullanmayı düşünüyorum. Pek kullanılmazsa sorun da çıkmaz diye :)
http://trendevim.com/FB,18011,22,ko...-catal-bicak-setleri-dograyicilar-korkmaz.jpg
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
merhabalar ben de korkmazın şile ve ringa modelleri arasında karasız kaldım şile 101parça ringa 89 parça şileyi internetten 250ye ringayıda 277ye buldum çarşıya hiç bakmadım ama burdaki büyük bir magazada 400küsüreydi siz araştırıyorsunuz magzalarda fiyatlar nasılçeyiz için almıyorum 9yıllık evlıyım eskisini günlük yapıcam yeni misafir için alıcam ama başka yerde konu olmadıgı için çeyiz köşesine yazıyorum
merhabalar ben de korkmazın şile ve ringa modelleri arasında karasız kaldım şile 101parça ringa 89 parça şileyi internetten 250ye ringayıda 277ye buldum çarşıya hiç bakmadım ama burdaki büyük bir magazada 400küsüreydi siz araştırıyorsunuz magzalarda fiyatlar nasılçeyiz için almıyorum 9yıllık evlıyım eskisini günlük yapıcam yeni misafir için alıcam ama başka yerde konu olmadıgı için çeyiz köşesine yazıyorum
canım şile modelini 250ye bulduysan çok iyi... ben shadow modeline bakarken şile hep ondan daha pahalıydı... parça sayısı daha fazla...bence 250 iyi bir fiyat al kaçırma derim
Merhaba arkadaşlar;
Aranızda korkmazın çatal bıçak takımlarından kullananız var mı? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Ben 89 Parça Shadow takımını aldım. (Güzel bir pazarlıkla 200 TL'ye)
Misafirde kullanmayı düşünüyorum. Pek kullanılmazsa sorun da çıkmaz diye :)
Alan ad tescil ve alan ad sorgulama, domain kayt, domain tescil ve domain sorgulama,alan ad alma, domain alma ilemleri.
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Canım bu takımı nereden aldın acaba? Ben de almayı dşünüyorum fakat bırak 300ü ben 400den aşağıya bulamadım.Belki ben de senin aldığın yere gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?