Mutfak Dekorasyonu Korkmaz Çatal-Bıçak Takımı kullanan var mı?

mutlukiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
46
5
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar;

Aranızda korkmazın çatal bıçak takımlarından kullananız var mı? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Ben 89 Parça Shadow takımını aldım. (Güzel bir pazarlıkla 200 TL'ye)

Misafirde kullanmayı düşünüyorum. Pek kullanılmazsa sorun da çıkmaz diye :)

http://trendevim.com/FB,18011,22,ko...-catal-bicak-setleri-dograyicilar-korkmaz.jpg

Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar;

Aranızda korkmazın çatal bıçak takımlarından kullananız var mı? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

http://trendevim.com/FB,18011,22,ko...-catal-bicak-setleri-dograyicilar-korkmaz.jpg

canım bende aynı seti çok beğenmiştim ilk bi yerde 225e sordum bi daha oraya gidemeyince mecburen 250ye aldım.

İyi bi fiyata aldım sanmıştım ama sen daha iyi almışın walla :1:

bende çeyizime günlük kullanım için aldım. umarım memnun kalırız

geçen hafta arkadaşıma aynı setten almıştık çok begendm bende günlüğüme bundan alabilirim herhangi bisorun çıkıcagını sanmıyorumm çünkü satıcı baya bi garanti vermişti

merhabalar ben de korkmazın şile ve ringa modelleri arasında karasız kaldım şile 101parça ringa 89 parça şileyi internetten 250ye ringayıda 277ye buldum çarşıya hiç bakmadım ama burdaki büyük bir magazada 400küsüreydi siz araştırıyorsunuz magzalarda fiyatlar nasıl :31: çeyiz için almıyorum:17: 9yıllık evlıyım eskisini günlük yapıcam yeni misafir için alıcam ama başka yerde konu olmadıgı için çeyiz köşesine yazıyorum

merhabalar ben de korkmazın şile ve ringa modelleri arasında karasız kaldım şile 101parça ringa 89 parça şileyi internetten 250ye ringayıda 277ye buldum çarşıya hiç bakmadım ama burdaki büyük bir magazada 400küsüreydi siz araştırıyorsunuz magzalarda fiyatlar nasıl :31: çeyiz için almıyorum:17: 9yıllık evlıyım eskisini günlük yapıcam yeni misafir için alıcam ama başka yerde konu olmadıgı için çeyiz köşesine yazıyorum

kimse cevap yazmamış fikri olan yok demekki.ben bugun çarşıda cokk araştırdım 300den aşagıya yoküstelik indirimli pazarlıkla 300e bırakıyorlar:19:250 ye şile modelini netten alıcagım kesın kargoda ücretsiz zaten:ssz:

Son düzenleme:

canım şile modelini 250ye bulduysan çok iyi... ben shadow modeline bakarken şile hep ondan daha pahalıydı... parça sayısı daha fazla...bence 250 iyi bir fiyat al kaçırma derim :34:

Ben kullanıyorum korkmaz shadowu canım.. Çook memnunum..
Hem modelini çok severek almıştım ki ardımdan 2 kuzenim 1 de arkadaşım aynısından aldı :)
Henüz 4 aylık evliyim ancak günlük takımım olduğu için sürekli kullanıyorum bir sorunum yok.
Annem çeyizlerim yıkanırken sıvı deterjan almış çizmez demişler, belki de o yüzden bilmiyorum çok iyi durumdalar.
Başka bir arkadaşım haziranda evlendi, benimkilerin halini görünce çok üzüldü çizik içinde benimkiler dedi ama güzel kullanmadığını da itiraf etti.

canım şile modelini 250ye bulduysan çok iyi... ben shadow modeline bakarken şile hep ondan daha pahalıydı... parça sayısı daha fazla...bence 250 iyi bir fiyat al kaçırma derim :34:

teşekürler canım kaçırmadım aldım :) şile 101 parça 12 kahve kaşıgı fazla sade ve şık gg den şipariş verdim.shadow modelide çok güzel

Merhaba arkadaşlar;

Alan ad tescil ve alan ad sorgulama, domain kayt, domain tescil ve domain sorgulama,alan ad alma, domain alma ilemleri.

Canım bu takımı nereden aldın acaba? Ben de almayı dşünüyorum fakat bırak 300ü ben 400den aşağıya bulamadım.Belki ben de senin aldığın yere gidebilirim

ben de gittigidiyordan tulipa model misafir setini 300e almıştım, güzel görünüyor kullanıp görücez artık :)

Bende korkmaz ringa almistim bilmiyorum hepsinde var mi ama benimkinin ahsap sandigi vardi. Ve baya pahaliya almistim tabi baya bi zaman oluyor ben alali ama cok zarif guzeller. Oyle sandikla tezgahima koydum duruyor.

bnde ceyızım ıcın tabaklarım bıraz hareketlı oldugu ucın 89 Parça Shadow takımı catak bıck setını aldım bakalım gelıcek 1 hafta ıcınde :)

kızlar ben gnlük çkb takımımı korkmazdan almayı düşünüyorum . yorumlar biraz eski kullananalar var mı?

Back
X