- Konu Sahibi nefertity80
Yasadıklarınız kolay seyler degilmis .Ama iyi düsünün bu kararda kolay verilebilecek cinsten degil ilerde pisman olmayın sakın .. Hakkınızda hayırlısı olsuun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece bir gün almayı unuttum.
ertesi gün iki tane birden aldım.
mutsuz olacağına inanıyorum evet.
oğluma çok iyi bakıyorum ama ikinci bir çocuğa aynı kalitede annelik edebileceğimi hiç sanmıyorum. pilim bitti sanki.
.
doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ve reglimin 3.gününde olmam gerekirken 5 dk. önce öğrendim ki HAMİLEYİM!!!! kendimi güvende hissetmediğim bu evlilikte 2.çocuk tam bir lüks. bu lüksü eşimin haketmediğini düşünüyorum. bu yüzden de yapılacak şey belli. ama nasıl yapacağım??? daha kimseye söylemedim. söylemeyi de düşünmüyorum. sessiz sedasız onu cennete geri göndermek zorundayım. Allah'ım affet beni!!!
5. geleneksel nefertity yorum yazanları çıldırtıyor festivaline hoşgeldiniz.
festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.
boshayallersmile
Anne olmak için neler vermezdim......................
ya benmafoldumben