Korktuğum Başıma Geldi

Yasadıklarınız kolay seyler degilmis .Ama iyi düsünün bu kararda kolay verilebilecek cinsten degil ilerde pisman olmayın sakın .. Hakkınızda hayırlısı olsuun

Sanırım Bir Derdim Var bölümü birkaç ay içinde tamamen nefertity80 nin açtığı konularla dolacak,ilgi hep üzerinde olur ozaman.Ayrıca kaç yaşında kadınsın neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsun buna rağmen "Aldırcam"diye karar verdiysen (ki sayfalarca yazdığın yorumlardan bu belli) aldır.Başın göğe erir mi yada bikaç ay sonra pişmanım diye düşünür müsün orası meçhul..

eski konularını bilmiyorum okumadım ama aldırmayı düşündüğüne göre sana göre büyük problemlerin var ama keşke aldırmasan Rabbim hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

sadece bir gün almayı unuttum.
ertesi gün iki tane birden aldım.
mutsuz olacağına inanıyorum evet.
oğluma çok iyi bakıyorum ama ikinci bir çocuğa aynı kalitede annelik edebileceğimi hiç sanmıyorum. pilim bitti sanki.
.

korundugunuzu söylüyorsunuz ama dogum kontrol hapini bir gün atlamanin tamamen korunmasiz olmak anlamina geldigini bilmeniz gerek. tek gün bile atlamak etkisiz kilar..

neyse öyle ya da böyle hamile kalmis ve dünyada bir kadina verilebilecek en büyük hediye ile ödüllendirilmissiniz. bu hediyeyi ben istemiyorum deyip geri cevirebileceginize emin misiniz ???

eger eminseniz söyleyecek bir seyim yok... sadece oturup kendi kendime yine yeniden tekrar tekrar NIYE BEN diye soracagim.... yillardir klinik klinik gezip binlerce lira harcayip üstüne dünya kimyasal ilac aldigim, tibbin nimetlerini sonuna kadar denedigim halde niye bu hediye bana degil de yine istemeyen birine verildi diye kendimle tartisacagim...

hey gidi dünya ne diyim :(

esinle problemlerin var ama rahatca iliski yasayabiliyorsunuz....ve o iliskiden dogan bebek fazlaaa geliyor....ne insanlar var ya...yaparken iyi hos sonuc sorumluluga geldimi eviligim sallantida.......iyi valla...kararin belliymis iste ne soruyosun sessiz sedasiz olcakmis bide...baska bi yolu yok iste kürtaj....daha nasil sessiz sedasiz olabilirkii

madem bu çocuk eşiniz için lüks.. siz de onun için lüks olmalısınız..

yapcağınız en mantıklı şey boşanıp,o masum bebeği de doğurup kendi ayaklarınız üzerinde durmaktır..

maddi durumunuzu bilmiyorum.. bu devirde tek başına 2 çocuk büyütmek zor evet ama imkansız değil..

kolay gelsin..

doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ve reglimin 3.gününde olmam gerekirken 5 dk. önce öğrendim ki HAMİLEYİM!!!! kendimi güvende hissetmediğim bu evlilikte 2.çocuk tam bir lüks. bu lüksü eşimin haketmediğini düşünüyorum. bu yüzden de yapılacak şey belli. ama nasıl yapacağım??? daha kimseye söylemedim. söylemeyi de düşünmüyorum. sessiz sedasız onu cennete geri göndermek zorundayım. Allah'ım affet beni!!!

sen yardim yada fikir istemememissin yapacagin seyin duyurusunu yapmissin. ve bu duyurun gercekten sinirimi bozdu gece gece. madem aldiracaksin buraya nie yaziosun. hiiic af filanda dileme ne kadar kucuk olursa olsun su anda icinde bi canli var bu sadece esinin degil seninde yavrun.. bir cana kastediyosun. seninyerinde omak isteyen nice insanlar var ve omur boyu bu hissi tatmiyacak olanlar. ha onlar icin dogurmak zorunda degilsin ama yeniden anne olacagina sukredip RABBIMIN verdigi emanete sahip cik.

Son düzenleme:
5. geleneksel nefertity yorum yazanları çıldırtıyor festivaline hoşgeldiniz.

festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.

boshayallersmile

gece gece beni iyi güldürdünüz harika olmuş yazdıklarınız:enbuyukkk:

Arkadaşlar konulara yazdığımız uyarıları dikkate almanı,
sizin için iyi olacaktır.
konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatıyor ve
dün akşam yazdığım uyarıdan sonraki gereksiz,konu dışı mesajları
incelemeye alıyorum...

Back
X