• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktuğum başıma geldi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım tüpleri açıyorlar ama şansım tüp bebek kadar yüksek değil olur mu olmaz mı muamma bir de kapalı da olsa ameliyat kanama olasılığı olursa vs her türlü olasılığı konuştu doktor en artısı yüksek şansımın yüksek olduğu tedavi tüp bebek canım evet yaptılar rahim vs sorun yok ilaç kullanıyorum vitaminler vs inşalah hepimize nasip eder kaç tane olursa olsunlar hepsinin yeri bi tane gibi
Aynen öyle canım allahım büyük tüp bebeği dene bakalım.Rabbim gönlüne göre versin

Arkadaşlar daha önce yazmıştım doğal yolla çocuğum olmuyor diye eşim de ağzını tutamayıp kaynanama söylemişti belki destek olurlar diye geçen hafta eşimin dedesini kaybettik aniden telefon geldi kalktık kaynamamların evine gittik başsağlığında gelenler falan derken çay yapmak için mutfağa yolladı kaynanam eşimin dayısının eşiyle benim de stresten karnım davul gibi oldu üzüldüm de dedesine bir akrabası eşime eşin hamile mi yoksa dedi o da değil ama inşallah olacak dedi onlar gittiler biz yalnız kaldık yengesiyle bana dedi ki açtırdın mı bende neyi açtırdım mı dedim tüplerini dedi o nerden çıktı dedim ben öyle biliyorum dedi tam soracaktım hesabı o sırada olmayacak insanlar geldi bir de cenaze var saygısızlık olmasın dedim ama kaynanam yaymış maşallah eşime de anlattım ve annesine bi tepki vermedi olacak inşallah konuşsunlar anca dedi sıyrıldı köye gittik cenazeden dolayı herkese kızım hamile diyor daha görümcem çubuk test bile yapmamış 2 günü geçmiş sırf bana gıcıklık olsun diye gözüme bakıp gülüyor bir de bende dedim ki ölüye bile saygınız yok ondan bile ibret almazsınız dedim şimdi kafama takılan yengesine bu durumu kimin söylediğini sorsam nasıl olur samimiyetim Yok onunla kaynanama söylesem benimle kavgaya tutuşur kedini haklı çıkarır yine yemin ederim tedavi aşamasındayım nerden dedi de hayatı bana zindan etti ben gerçekten çok üzülüyorum bişey deyin bana benim gibi olan oldu mu böyle uzun oldu hakkınızı helal edin teşekkür ederim
Isterse herkes bilsin saglik bu takma kafana millette neler var neler uzulme

Aynen öyle canım allahım büyük tüp bebeği dene bakalım.Rabbim gönlüne göre versin
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayırlı evlatlar nasip etsin sağol desteğin için teşekkür ederim

Isterse herkes bilsin saglik bu takma kafana millette neler var neler uzulme
Cahil insan konuşuyor işte canım ama yaralanıyor insan ister istemez kim üzülmez ki

İşte o yüzden kimsenin bilmemesi gerekirdi bizim de kafamız rahat olurdu bu zamana kadar hep zamanı gelince olurdiyordık kısmet diyorduk düşünmüyorum daha diyordum bende nerden çıkardınız öyle bişey Yok dedim zaten ve rahat şekilde cvp verdim ama içten aşırı sinirlendim aynen de işte bu hassas dönemde bide onun bunun lafı kaldı
Sadece eşinizde bitiyor iş malesef ki eşinize tepkiyi koyun özelinizi milletin ağzina sakiz yapmamasi gerektiğini bilsin .
Kv gelince çok cahil birisi hiçde dert etmeyin görümcenin geçikmesinin testi yapilmadan hamile demesi nasil bi kafaya sahip olduğunu belli ediyor zaten piskolojinizi bozmayin gerekirse laflarini verip susturun ama siz yipranmayin hamile kalmak için öncelikle zaten ruh sağliğinizda yerinde olup stress yapmaniz önemli.

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayırlı evlatlar nasip etsin sağol desteğin için teşekkür ederim
Amin canım inş.

Sürekli arkadaş ortamına giriyorum tek kalmıyorum tutamayıp kendimi arayıp hesap sormamak için bu sefer işler iyice karışacak yapanın yaptığı yanına neden kar kalıyor bu kaçıncı kazığı
Evet kar kalmasın dicem ama öncelikle sen çok kutsal bişey için mücadele ediyorsun utanılacak bişey yapmıyosun.cahil muhabbetlere kulaklarını tıka.benm ablam 4.tüp bebek denemesinde başarılı oldu çok şükür şimdi dünya tatlısı bi yeğenim var.o yüzden bu sürecin ne kadar hassas morel isteyen bi dönem oldugunu biliyorum.arayıp tartıssan olay büyüyecek belki eşin bile annemle niye tartıştın diye sana cephe alacak.iyice b.ka saracak yani

Sadece eşinizde bitiyor iş malesef ki eşinize tepkiyi koyun özelinizi milletin ağzina sakiz yapmamasi gerektiğini bilsin .
Kv gelince çok cahil birisi hiçde dert etmeyin görümcenin geçikmesinin testi yapilmadan hamile demesi nasil bi kafaya sahip olduğunu belli ediyor zaten piskolojinizi bozmayin gerekirse laflarini verip susturun ama siz yipranmayin hamile kalmak için öncelikle zaten ruh sağliğinizda yerinde olup stress yapmaniz önemli.
Her şey çok iyi ama onlar işin içine girince bişey yapıp moralimin içine işte anladınız onu bugün bile dedim lanet olsun uzak olsunlar benden eşime de diyeceğim benden uzak tut diye bana destek olamayanın ne işi var benimle ne kadar iyilikle yaklaşsam o kadar sokuyor kadın beni yoruldum artık

Evet kar kalmasın dicem ama öncelikle sen çok kutsal bişey için mücadele ediyorsun utanılacak bişey yapmıyosun.cahil muhabbetlere kulaklarını tıka.benm ablam 4.tüp bebek denemesinde başarılı oldu çok şükür şimdi dünya tatlısı bi yeğenim var.o yüzden bu sürecin ne kadar hassas morel isteyen bi dönem oldugunu biliyorum.arayıp tartıssan olay büyüyecek belki eşin bile annemle niye tartıştın diye sana cephe alacak.iyice b.ka saracak yani
Evet işte bi anlık yapmak istemiyorum öyle sinirim yatışacak belki ama cephe almak için nedeni olacak yine başlayacak oradan buradan engel koymya eşimi başka kadınlara aratmaya artık allah ne verdiyse

Kayınvalidene oğlunda da sorun çıktı sperm kalitesi düşükmüş, hızı yavaşmış de, bir daha kimseye sizin durumunuzla ilgili yorum yapmayacaktır. Gerekirse tedavi olmuyorum bıraktım istemiyoruz artık de, sessiz sedasız devam et.
O şeytana papucunu ters giydirir benim dediğime inanmaz o eline öyle bi koz geçirdi ki çok mutlu şu an

Her şey çok iyi ama onlar işin içine girince bişey yapıp moralimin içine işte anladınız onu bugün bile dedim lanet olsun uzak olsunlar benden eşime de diyeceğim benden uzak tut diye bana destek olamayanın ne işi var benimle ne kadar iyilikle yaklaşsam o kadar sokuyor kadın beni yoruldum artık
Anladim.
İyilikle yanaşip karşilik bulamiyorsaniz hiç bi şekilde bir daha iyimser olmayin .
Uzak durun gerekirse en azindan evliliğin zedelenmez bu arkandan konusmalar en azindan duymassiniz daha fazla sinirleriniz ziplamaz .
Mesafe şart olmuş ne yazik ki ...

O degilde vay ölenin haline diye bosa demiyorlar ya :işsiz:

Kımın kıme soyledıgı bellı bosu bosuna arayıp sorup sınırınızı bozmayın bence

Boyle seylerı kafaya cok takınca cocuk ıhtımali uzar yalnız soylıyım

Anladim.
İyilikle yanaşip karşilik bulamiyorsaniz hiç bi şekilde bir daha iyimser olmayin .
Uzak durun gerekirse en azindan evliliğin zedelenmez bu arkandan konusmalar en azindan duymassiniz daha fazla sinirleriniz ziplamaz .
Mesafe şart olmuş ne yazik ki ...
O kadar laf söyledi benimle hiçbir şey olmamaış gibi konuşuyor canım yavrum diyor ama alttan hep nisbet hep bi kendisiyle kıyaslama kızına aldığı şeyleri söylüyor yani sen avucunu yala ya sen kimsin ki der gibi bende benim her şeyim var ağız tadım olsun alıyorum yavaş yavaş ödüyorum diyorum ona ağız eğmiyorum ona da deli oluyor

Kımın kıme soyledıgı bellı bosu bosuna arayıp sorup sınırınızı bozmayın bence

Boyle seylerı kafaya cok takınca cocuk ıhtımali uzar yalnız soylıyım
Bende ondan korkuyorum ya

Bende ondan korkuyorum ya
Her kafadan ses cıkar uzulmeyın
Cocuk olacak cinsıyet ısım tartısması olacak
Ohoo neler neler süt mama uyku uyutma ıle ılgılı ne laflar duyacaksınız daha

Sız esınızle huzurunuzu koruyun gerısı dıs kapının mandalı

Kişinin dileği, isteği neyse, neye zaafı varsa o canını yakar. En hassas noktası o olur..

Derdimiz aynı değil ama yaşadığımız üzüntü, sıkıntı, kalpte yaşanan acı aynı..

Ben laftan, sözden kaçmak için asosyal biri oldum çıktım. Aslında takmamak gerek ama gerçekten bu çok zor. Elde değil bunu kontrol edebilmek.

Ben bu durumdan kurtulmak için kendimce bir yol buldum, insanlardan kaçtım ama benim gibi olmanı tavsiye etmiyorum.

Bak kardeşim inançlıysan milleti umursama çünkü strestten uzak olman gerekiyor bu tedavi döneminde. Sırf bunun için bile canını sıkma en azında sıkmamaya çalış. İnşaAllah Rabb'im nasip edecek o beklediğiniz, istediğiniz bebeği. İyi düşün iyi olsun.. Bırak konuşup dursunlar, günahını alıyorlar.

Sen yüce Allah'a sığın. Bebeğini verecek olan Rabb'imiz.

Eşin ailesine söylemiş olabilir sana danışmadan bu yanlış ama ''OLACAK İNŞAALLAH (ALLAH'IN İZNİYLE)'' demesi ne kadar güzel bir dilek, dua. Kötü bir şey söylememiş ki orada.

Allah yardımcınız olsun.. Hayırlısıyla evladını kucağına almanı dilerim. Allah isteyen herkese gönlündeki hakkında hayırlı olacak şekilde nasip etsin inşaAllah (AMİN)

Arkadaşlar daha önce yazmıştım doğal yolla çocuğum olmuyor diye eşim de ağzını tutamayıp kaynanama söylemişti belki destek olurlar diye geçen hafta eşimin dedesini kaybettik aniden telefon geldi kalktık kaynamamların evine gittik başsağlığında gelenler falan derken çay yapmak için mutfağa yolladı kaynanam eşimin dayısının eşiyle benim de stresten karnım davul gibi oldu üzüldüm de dedesine bir akrabası eşime eşin hamile mi yoksa dedi o da değil ama inşallah olacak dedi onlar gittiler biz yalnız kaldık yengesiyle bana dedi ki açtırdın mı bende neyi açtırdım mı dedim tüplerini dedi o nerden çıktı dedim ben öyle biliyorum dedi tam soracaktım hesabı o sırada olmayacak insanlar geldi bir de cenaze var saygısızlık olmasın dedim ama kaynanam yaymış maşallah eşime de anlattım ve annesine bi tepki vermedi olacak inşallah konuşsunlar anca dedi sıyrıldı köye gittik cenazeden dolayı herkese kızım hamile diyor daha görümcem çubuk test bile yapmamış 2 günü geçmiş sırf bana gıcıklık olsun diye gözüme bakıp gülüyor bir de bende dedim ki ölüye bile saygınız yok ondan bile ibret almazsınız dedim şimdi kafama takılan yengesine bu durumu kimin söylediğini sorsam nasıl olur samimiyetim Yok onunla kaynanama söylesem benimle kavgaya tutuşur kedini haklı çıkarır yine yemin ederim tedavi aşamasındayım nerden dedi de hayatı bana zindan etti ben gerçekten çok üzülüyorum bişey deyin bana benim gibi olan oldu mu böyle uzun oldu hakkınızı helal edin teşekkür ederim
Sen onu bunu boswer tedavine odaklan kim.solediyse soyledi kimin nerden ne ogrendigi onemlimi.. konusan konussjn sen rabbine dua et sen cani gonulden iste hay onun hozune sokmalar filan ne ole hamileymiste filan cok geri kafacilik bunlar.. sen ve esin onemli konusanlara ben bu konular hakkinda konusmuyorum rabbim nezaman yazdiysa ozaman de konuyu kapat uzatma uzattikca hatali sen olucaksin..esinde artk akillanmstr bidaha soylemez ozel konular aile arasinda kalir

Kim ne derse desin boşverin
Belli bi süre sonra insanlar zaten anlıyor dogal yolla olmadıgını yenge belki kendılıgındende teshis koymuş olabilir var cunku oyleleri bişey duyarlar herkeste aynı sorun aynı tedavi oluyo sanıyorlar :deli:

Back
X