Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok benimki resmen romantikti, eserimle gurur duymuyorum ama abarttığı oluyorahaha çok iyi ya..:))
ben odunu aldım evirmeye gerek kalmadı geçinip gidiyoruz :))
"Teklifin için çok teşekkür ederim, onur duydum (yok onur duymak da olmaz di mi sanki ödül mü kabul ediyorum). Çok mutlu oldum. Ama şu an adımlarımızı hızlı atmamamız gerektiğini düşünüyorum, bunu zamana yaysak ne dersin?" Saçma mı oldu?
.
Ya tabi yüzük korkusuyla bunu bulunca sevincimden panda gibi yerlerde yuvarlanmıştım ben de ahahahahaBence sevimli ya hahaha.
Odunum galiba, ne bileyim daha önce evlilik teklifi aldım ama öyle törenli, diz çökmeli falan değildi ki.Hiçbir şey demeyim mi yani? Suratımda hiç beklemiyormuş ifadesi ve eveeeet diye cıyaklama, İstiklal Marşı ve kapanış ehehe.
Aynı fikirdeyim seninle kuşum, umarım korktuğum gibi çıkmaz.
Olur aslinda basta mutlu oldugunu ve ilerisi icin isteyebilecegini filan toparlayarak anlatip olumlu bir giristen sonra sadece zamani oldugunu soyleyebilirsin ama ben de bu konusmalardan cok anlamam yine de naparsan yap direk olumsuz girme cumleye diyorum. Sonucta seviyorsun degil mi?![]()
"Teklifin için çok teşekkür ederim, onur duydum (yok onur duymak da olmaz di mi sanki ödül mü kabul ediyorum). Çok mutlu oldum. Ama şu an adımlarımızı hızlı atmamamız gerektiğini düşünüyorum, bunu zamana yaysak ne dersin?" Saçma mı oldu?![]()
Bak senin için ne buldum :)all time favorite
ay tam sopalıksın ha
daha önce evlilik teklifi aldın ee ne oldu? kabul ettin. evlendin mi yoo.
not: kalabalık ortamsa cıyaklama![]()
Bak senin için ne buldum :)all time favorite
Konuşma taslağımın odunca olduğunu söylediNooption hahaha. Yeminle terzi kendi söküğünü dikemez vakası yaşıyorum ha.
Yani onur duyma cumlesi pek olmadi gibi ama mutlu oldum ve turevi seyler daha uygun olur.![]()
Hayırlı işler tez vakitte olurmuş,sakin olun ve tadini cikarinSizin nişan olmuş ama ayol, bizimki daha 3 ay oldu ne bileyim. Bir de evlenmeye hazır değilim şu an zaten evlilik aşamasında olduğum bir ilişkiden ayrılmıştım hemen koşa koşa evlenmek istemiyorum.
Konuşma taslağımın odunca olduğunu söylediNooption hahaha. Yeminle terzi kendi söküğünü dikemez vakası yaşıyorum ha.
Hayırlı işler tez vakitte olurmuş,sakin olun ve tadini cikarin
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun![]()
ya kabul ettikten sonra illa aklındaki zamanı söyleyecektir önce o söylesin diyorum.
sen baştan şartla şurtla kabul etme.
seninle evlenmek istiyorum ama hızlı mı gidiyoruz acaba nedir allasen:))
Kalabalık ortam dedin anksiyetem azdı gene. :/
Hahaha me irl.
Teşekkür ederim, inşallah. Öpüyorum sizi.![]()
Ay evlilik çok fena astroia. Ben de senin gibiyim yüzyıllardır beraber olduğum erkek arkadaşımla evleneceğim , ama her an vazgeçebilirim. İlk evlilik teklifi geldiğinde oturup ağladımne ..k yedim ben diye, sonra ikinci şoku belge toplamada yaşadım " lütfen evlenmeyelim " diyorum , ne biçim iş bizim ülkede erkekler güya evlenmek istemez diyorum" sırıtıyor:) , evlilik meraklısı erkek de bana düştü :S o mutlu ben stresten ölüyorum
![]()