• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

"Teklifin için çok teşekkür ederim, onur duydum (yok onur duymak da olmaz di mi sanki ödül mü kabul ediyorum). Çok mutlu oldum. Ama şu an adımlarımızı hızlı atmamamız gerektiğini düşünüyorum, bunu zamana yaysak ne dersin?" Saçma mı oldu? :olamaz:
.

Olur aslinda basta mutlu oldugunu ve ilerisi icin isteyebilecegini filan toparlayarak anlatip olumlu bir giristen sonra sadece zamani oldugunu soyleyebilirsin ama ben de bu konusmalardan cok anlamam yine de naparsan yap direk olumsuz girme cumleye diyorum. Sonucta seviyorsun degil mi? :KK200:

Odunum galiba, ne bileyim daha önce evlilik teklifi aldım ama öyle törenli, diz çökmeli falan değildi ki. :olamaz: Hiçbir şey demeyim mi yani? Suratımda hiç beklemiyormuş ifadesi ve eveeeet diye cıyaklama, İstiklal Marşı ve kapanış ehehe.

ay tam sopalıksın ha:sinirli:
daha önce evlilik teklifi aldın ee ne oldu? kabul ettin. evlendin mi yoo.

not: kalabalık ortamsa cıyaklama:KK70::KK70:

Olur aslinda basta mutlu oldugunu ve ilerisi icin isteyebilecegini filan toparlayarak anlatip olumlu bir giristen sonra sadece zamani oldugunu soyleyebilirsin ama ben de bu konusmalardan cok anlamam yine de naparsan yap direk olumsuz girme cumleye diyorum. Sonucta seviyorsun degil mi? :KK200:

Konuşma taslağımın odunca olduğunu söyledi Nooption Nooption hahaha. Yeminle terzi kendi söküğünü dikemez vakası yaşıyorum ha.

"Teklifin için çok teşekkür ederim, onur duydum (yok onur duymak da olmaz di mi sanki ödül mü kabul ediyorum). Çok mutlu oldum. Ama şu an adımlarımızı hızlı atmamamız gerektiğini düşünüyorum, bunu zamana yaysak ne dersin?" Saçma mı oldu? :olamaz:

Onur duymayı ben de bilemedim şuan ama gerisi uygun bence, ben de mi odunum ki :KK53:
Zaman erken kendisi de farkındadır bence ve bu şekilde bir tepki kafasındaki ihtimaller arasındadır diye düşünüyorum açıkçası :)

Sizin nişan olmuş ama ayol, bizimki daha 3 ay oldu ne bileyim. Bir de evlenmeye hazır değilim şu an zaten evlilik aşamasında olduğum bir ilişkiden ayrılmıştım hemen koşa koşa evlenmek istemiyorum.
Hayırlı işler tez vakitte olurmuş,sakin olun ve tadini cikarin

Konuşma taslağımın odunca olduğunu söyledi Nooption Nooption hahaha. Yeminle terzi kendi söküğünü dikemez vakası yaşıyorum ha.

ya kabul ettikten sonra illa aklındaki zamanı söyleyecektir önce o söylesin diyorum.
sen baştan şartla şurtla kabul etme.
seninle evlenmek istiyorum ama hızlı mı gidiyoruz acaba nedir allasen:))

ya kabul ettikten sonra illa aklındaki zamanı söyleyecektir önce o söylesin diyorum.
sen baştan şartla şurtla kabul etme.
seninle evlenmek istiyorum ama hızlı mı gidiyoruz acaba nedir allasen:))

E şartı bana uymazsa? Ben derim valla hemen nikah günü alalım falan derse, biraz hızlı gitmiyor muyuz yakışıklı diye. :D

Kalabalık ortam dedin anksiyetem azdı gene. :/

Hahaha me irl.

Ay evlilik çok fena astroia. Ben de senin gibiyim yüzyıllardır beraber olduğum erkek arkadaşımla evleneceğim , ama her an vazgeçebilirim. İlk evlilik teklifi geldiğinde oturup ağladım :KK70: ne ..k yedim ben diye, sonra ikinci şoku belge toplamada yaşadım " lütfen evlenmeyelim " diyorum , ne biçim iş bizim ülkede erkekler güya evlenmek istemez diyorum" sırıtıyor:) , evlilik meraklısı erkek de bana düştü :S o mutlu ben stresten ölüyorum :KK34:

Ay evlilik çok fena astroia. Ben de senin gibiyim yüzyıllardır beraber olduğum erkek arkadaşımla evleneceğim , ama her an vazgeçebilirim. İlk evlilik teklifi geldiğinde oturup ağladım :KK70: ne ..k yedim ben diye, sonra ikinci şoku belge toplamada yaşadım " lütfen evlenmeyelim " diyorum , ne biçim iş bizim ülkede erkekler güya evlenmek istemez diyorum" sırıtıyor:) , evlilik meraklısı erkek de bana düştü :S o mutlu ben stresten ölüyorum :KK34:

"Evlilik kelimesini cümle içinde duyunca anksiyetesi azanlar" diye bir grup oluşturalım ve birbirimize sarılalım. :/

Back
X