Korktum

Anlamadım nasıl bir semtte yaşıyorsunuz, yaşadığınız semtteki insan görünümlü hayvanlar nasıl bir yokluk içindeler ki kadın gördüklerinde müşteri gözüyle bakıyorlar...

Otobüsten inmeden durağa taksi istesen en azından yürümektense eve taksiyle gitmen bir nebze daha güvenli olur..

Biber gazı şok cihazı üzerimde ne olursa olsun öyle bir yerde asla yürümem...

Ankara'li olarak çok üzüldüm durumunuza.
Ev değiştirme imkanınız varsa biraz daha aşağılara mesela Dikimevi, cebeci dört yol,kurtuluş taraflarına tasinsaniz en azından mamak'tan daha işlek yerler.

Ben ogrenciyken eve gec geleceğim zaman evi arardim, duraga biri beni karsilamaya gelirdi. Babam ya da annem fark etmez. Tek kisi olmaktansa 2 kadin olmak bile daha guven verici. Tek yaşamıyorsanız alisana kadar birinden rica edin sizi karsilasinlar. Bir sure sonra insan alışıyor zaten.

Müşteriyi kaçırdık derken ne demek istemişler ben de ona takıldım, müşteri ne alaka ki?

Biber gazı en mantıklısı ama onu da nereden temin edicez yasakmış satışı. Çok saçma ya, bıçak falan tasisak durduk yere hapse giricez canımızı kurtarmaya çalışırken. Elektro şok cihazı vardı bi tanıdığın fener görünümlü arkasında elektrik veren yeri var ama onun da eşi temin etmiş işi dolayısıyla.

Biber gazını nasıl alabiliriz bilen varsa özelden yazarsa sevinirim. Dışarda taşımak yasaksa evde bulunsun bari

Düşünün ya sabah ekmek almaya çıkıyorum rezil bir haldeyim yeni uyanmisim öyle bir bakıyor ki şerefsizler ya üstümde mi birşey var diye bakıyorum artık kendime
Cebeci taraflarina dogru taşının. Bi gün başınıza bir is gelmesin az merkeze yakin yerde oturun. Tasinmanizi oneririm cebeciye yakin kirakarin ucuz oldugu ogrenci mahalleri var demirlibahce vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…