- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ben hiç korkmazdim ya ne olabilir ki havasindaydim yemin ederim bu olay ders oldu bana alcam inşallah spreyAllah korumuş göz yaşartıcı sprey bulundurun muhakkak. Başkasının kizina,ablasına sarkan bu itler evdeki kadınlarına perde actirmazlar,ureyemezler inşallah.
Ankarada yaşıyorum gerçekten ise yarar mi ya böyle pislikler akşam dikkat ediyorum birlikte geziyorlarNerede yaşıyorsun?
Valla taşıması yasal mı bilmiyorum ama ben olsam çantamda biber spreyi bulundururdum. Hiç değilse kendini güvende hissedersin.
Bilmiyorum ya çok korktum normalde kampuste kaliyordum üni de ya on bir de bile döndüğümu bilirim nerden geldim bu lanet yereBiber gazı yasak ama nolur nolmaz bulundur yanında ..altı üstü üç beş kuruş ceza yersin , canından değerli mı ? Ben bi ara silah almaya niyetlendim ama öfke kontrolüm pek yok ..kimin ayağına sikacagim belli olmaz ,vazgeçtim ..en iyisi biber gazı ..
Düşünün ya sabah ekmek almaya çıkıyorum rezil bir haldeyim yeni uyanmisim öyle bir bakıyor ki şerefsizler ya üstümde mi birşey var diye bakıyorum artık kendimebu pislikler feraceye falan bakmıyo. kendine çok dikkat et. şok cihazı bulabilirsen al
Hangi semttesin? Ben de Ankara'da yaşıyorum sinirim bozuldu üzüldüm durumunaAnkarada yaşıyorum gerçekten ise yarar mi ya böyle pislikler akşam dikkat ediyorum birlikte geziyorlar
Yok dokuzda cikicam dokuz buçuk gibi evde olurum off işi bırakasim var suanOyalanmışsınız sanırım her gün saat 10'da binmeyeceksiniz değil mi?
Kesici delici hicbirsey bulundurma yanında .öyle zamanda insanın gözü döner ,katil olur ..biber gazı çözer senin işini ..yalnız kalmamaya çalış ,arkadaşlarından sana eşlik etmesini iste bir süre ..Bilmiyorum ya çok korktum normalde kampuste kaliyordum üni de ya on bir de bile döndüğümu bilirim nerden geldim bu lanet yere
Mamaktayim lanet girsin ucuz ev var duye burayı sectik yemin ederim sinirlerim bozuldu ya. Normalde semt memt kötülemem ama nefret ettim burdan.Hangi semttesin? Ben de Ankara'da yaşıyorum sinirim bozuldu üzüldüm durumunaMaalesef tüm ülke böyle adamlarla dolu. Hava karardıktan sonra ki malum kış geliyor, en nezih semtte bile yalnız yürünmüyor.
Biber gazı kesin işe yarar. Yani şöyle söyleyeyim en azından kendini güvende hissetmeni sağlar. Kullanmak zorunda kalmayacağını umut ediyorum.
Öyle yapcam artık ya beni duraktan alsınlar valla.. yoksa kafayı yiycemKesici delici hicbirsey bulundurma yanında .öyle zamanda insanın gözü döner ,katil olur ..biber gazı çözer senin işini ..yalnız kalmamaya çalış ,arkadaşlarından sana eşlik etmesini iste bir süre ..
Birkaç saat daha erken çıkabileceğiniz bir iş daha iyi olurdu aslında. Ama bu işe ihtiyacınız varsa, bilemiyorum.. Acaba diyorum yakın mesafeden taksiye mi binseniz, kapının önüne kadar? Çok masraflı mı olur bilemedim. Güvenilmez çünkü her gün o saatte yürümeye.Yok dokuzda cikicam dokuz buçuk gibi evde olurum off işi bırakasim var suan
Mesafe de 5 dakika mi ne ya.. ama işte bir tane ana yol var orda birikiyor adiler.. off yemin ederim sinirlerim bozuldu gece gece.. taksi işi kafama yattı tesekkur ederimBirkaç saat daha erken çıkabileceğiniz bir iş daha iyi olurdu aslında. Ama bu işe ihtiyacınız varsa, bilemiyorum.. Acaba diyorum yakın mesafeden taksiye mi binseniz, kapının önüne kadar? Çok masraflı mı olur bilemedim. Güvenilmez çünkü her gün o saatte yürümeye.
Düşünün ya sabah ekmek almaya çıkıyorum rezil bir haldeyim yeni uyanmisim öyle bir bakıyor ki şerefsizler ya üstümde mi birşey var diye bakıyorum artık kendime[/
Düşünün ya sabah ekmek almaya çıkıyorum rezil bir haldeyim yeni uyanmisim öyle bir bakıyor ki şerefsizler ya üstümde mi birşey var diye bakıyorum artık kendime
QUOTE]
Sorun sende değil, çarşafa da bürünsen, kat kat da giyinsen onların sende görmek istediklerini gördükleri pis bakışlı gözlerinde. İşyerinle bir konuş bir saat erken çıkmak istediğini söyle, gerekirse yaşadığın korkuyu anlat. Belki anlayış gösterirler.. Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?